- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinkó29
csendes tag
válasz
kovbandi82 #144 üzenetére
Köszi! Akkor megvárom azt. Remélem nálam is rendberakja a dolgokat!
-
Balinkó29
csendes tag
válasz
kovbandi82 #132 üzenetére
És azt honnan tudom tölteni? Bocs nem szoktam ios ről fórumozni de a gyors merülés problémája engem is érint és 1 hete keresem rá a megoldást... (iphone 5s)
-
Giovan!
addikt
válasz
kovbandi82 #105 üzenetére
Megnyugodtam, már azt hitem csak én kaptam magasztaló privet
-
válasz
kovbandi82 #105 üzenetére
"Feleségem az S6- ot azért cserélte le, mert kezdett akadni, nem nyújtotta azt a felhasználói élményt, amit szeretett volna."
Régebbi samukkal nincs tapasztalatom. S7 óta van samsung a családban.
Eddig viszont kellemes meglepetést okozott csak. Épp ma kérdeztem meg az S7 Edge fórumban, hogy tényleg gyorsabb lett e az oreo-tól a telefon, mert asszonynak kikerekedtek a szemei frissítés után.
De írták mások is, hogy tényleg jobb lett."De az a telefon is odakerül valakihez. A másodvonalbeli userek le vannak tojva?"
Ez meg egyéni preferencia. Ha mindenképp a legújabb rendszer kell valakinek 4-5 évig, akkor vegyen iPhone-t.
Én nem igazán látom hátrányát a 2-3 éves frissítési időnek.
Appok nem követelik meg az új rendszert, nagy újítások meg androidra sem nagyon jönnek már.
Fiam telóján a mai napig marshmallow van, de egyszer sem panaszkodott, hogy nem megy valami."Ez is szempont és indikolhatja a felárat."
Szempont az persze, hogy lehet, de ezért szerintem nem kérnek felárat.
iX-et leszámítva egyik telójuk sem drágább, mint a konkurencia.
Sőt, szerintem a Note 9 kb. majdnem be is fogja árban a tízest. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kovbandi82 #102 üzenetére
Nem a rendszernek kell a 4-8gb ram, hanem pl az olyan hardcore felhasználoknak, akik pl 40 chrome oldalt tartanak nyitva.
Amúgy ez a ram dolog, olyan mint valami ingyen "kaja" a rendszernek, minél több van annál jobb.
Ugyanis a sok kis "éhezőnek" jut belőle.
Vagy épp pár nagyon éhesnek.
Ha az Apple 9-ben pl 8gb ram lenne, annak szerintem felhasználói előnye is lenne.
-
válasz
kovbandi82 #102 üzenetére
Nem létfontosságú ezekbe sem a 6-8GB ram, csak ugye mindig több kell, hogy lehessen valamit mondani, miért jobb, mint a régi.
Bőségesen elég a 4GB normál használat mellett.
Nyilván van olyan felhasználás, ahova kevés, de az ilyen hardcore userek panaszkodtak már az iPhone 3GB-jára is.
A beragadó google hülyeségekkel S7 Edge-en, S8+-on mondjuk még nem találkoztam, pedig az egyik 1,5 éves, a másik meg 1. Utoljára nálam ezt a Sony csinálta még 6.0 alatt, de az tényleg folyamatosan.Azt nem is mondta senki, hogy addig frissülnek az androidos telók, mint az iPhone-ok, viszont nem is nagyon használják őket 4-5 évig.
2-3 évig naprakész rendszered van, ennyi idő alatt meg az emberek 90%-a úgyis lecseréli. -
dzsi23
addikt
válasz
kovbandi82 #92 üzenetére
Azért attól, hogy valaki nem romolgat minden telefonján, még ismerheti az androidot. Én legutóbb a ZTE Blade-emre raktam custom romot, mert azon sokat javított, de azóta egyszer sem éreztem szükségesnek a gyári rendszer lecserélését, mert mind tette a dolgát, időpazarlás lett volna. Pedig volt TW is köztük. Egyedül a MIUI volt az, amivel nem voltam kibékülve 100%-osan, a túlzott memóriatisztítás miatt (ami nálam csak a MiBand szinkronizációnál volt zavaró, de már nem hordom a MiBandet). De cserébe olyan brutál üzemidőt produkált, amire sem az ios, sem más androidos rendszerek nem képesek, és ezt nem dobtam volna el. (Persze, aztán lecseréltem, de csak mert megtetszett egy másik telefon.
)
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
kovbandi82 #91 üzenetére
És most azért rossz az android, mert nem tudjátok, hogy mi a wipe cache partition?
Igen, pont ez benne a poén. Hogy gyári rommal is hibátlan nálam évek óta az android. És a legdrágább amit vettem az 200 ezer volt, de ahhoz tablet is járt. Szóval semmi 360 ezer meg hasonló. És tádám, működik.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
kovbandi82 #87 üzenetére
- Látom, neked is 3.2-es droidod volt utoljára. Ma már 6-8 órás kijelzőidők vannak egy Samsung mobilon úgy, hogy 3000 mAh akku van benne és nem 5000. Én két naponta töltöm úgy, hogy órákat navigálok, Messenger, zene, böngészés, mobilpay van benne. És bár játtszani nem szoktam, most lekötött egy játék, amit órákig játszom és alig eszik 10%-ot az akkuból.
- Minden funkció működik és mindenhol tudok értesítési hangot állítani
- Két éves telefonomat úgy adtam el, hogy 2 főverziót kapott meg és a biztonsági frissítések még két év után is havi szinten jöttek
És mindezt annak töredékéért mint amennyiért te vetted az ájoeszed.
- Rájövök, hogy valaki már megint android vs ájoesz vitát folytat anélkül, hogy ismerné mindkét oldalt.
-
válasz
kovbandi82 #87 üzenetére
Tudom.
Mondjuk a merülés az most pont probléma egy-két iphone tulajnál a legutóbbi frissítés óta,legalábbis ezt olvasom...
De igazad van,általában stabil a rendszer. De...
Szerintem az iOS 11 óta,valami félre ment. Szerintem.
Nem olyan jó,mint régebben.
Használom/használtam mindegyiket,én ezt látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi haladó szinten
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Spotify
- Exkluzív órák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest