Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kovbandi82
üzenetére
Nem a rendszernek kell a 4-8gb ram, hanem pl az olyan hardcore felhasználoknak, akik pl 40 chrome oldalt tartanak nyitva.
Amúgy ez a ram dolog, olyan mint valami ingyen "kaja" a rendszernek, minél több van annál jobb.
Ugyanis a sok kis "éhezőnek" jut belőle.
Vagy épp pár nagyon éhesnek.
Ha az Apple 9-ben pl 8gb ram lenne, annak szerintem felhasználói előnye is lenne.
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy az olyan random előforduló hibákat sose értettem teljesen, amik bizonyos készüléktipus esetében elöjön, másiknál meg nem.
Ilyenkor nem kellene hogy legyen hogy akkor mindenkinél bugzik?Nyilván lehetnek más tényezők is, amik miatt pont jelentkezik, de nem lehet hogy esetlegesen eltérő hardverek miatt jön elő a hiba ahol van?.
Nem tudom Apple esetében mennyire játszik az hogy pl a wifi modul vagy mi a neve bizonyos esetekben más tipusú egy adott modellen belül is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest