- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blizzardking #108 üzenetére
Direkt nem említettem a custom rom-okat, mert sokan vannak, akik nem szeretnek ilyesmivel szórakozni.
De nyilván ez is egy járható út, és kb. meg is van a 4-5 éves "támogatás". -
Giovan!
addikt
válasz
Ha fontos a sandbox akkor marad az iPhone. Én pl. WP-n megszoktam, miután az meghalt, a droid szóba sem jött. Eléggé ódzkodtam először én is az iOS Ive által flatesített megjelenésétől, de mivel a WP is elég flat volt, valahogy elviselem. Maga a rendszer pedig egész használhatónak bizonyult eddig. De persze tökéletesen megértem ha valaki más irányból közelíti meg a mobil OS fogalmát, szurkolok is néha egy-egy droidos telónak (pl. a Vivo Nex tetszett, pláne azon a kék ledes renderképen
).
-
Stunts666
őstag
válasz
Azt nem néztem, hogy bannolták.
Amúgy igazad van, hogy mindegyik lehúz.
Egyik androidos Flagship se olcsóbb, mint az Iphone. Mindegyiknek vannak hibái, de kinek mi jön be. Én sokáig HTC-t használtam. Most Apple-t, mert még nem volt. Nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb, de megvagyok vele elégedve.
-
válasz
Blizzardking #69 üzenetére
"Ez pl, amit deka10 linkelt, a legszofisztikáltabbak közül való, és teljesen rávilágít arra, hogy valóban a használhatóság és a stabilitás miatt veszik az almákat."
P20-nál mondjuk kivételesen igaza volt, mert az tényleg egy szánalmas klón, ahol az ég világon semmi haszna a notch-nak, csak "hasonlítsuk mááá' az almára"
-
.Szaki.
addikt
válasz
Blizzardking #49 üzenetére
Szerintem mindenki leírta már, akár az érintett tagok közül is, hogy az iOS sem tökéletes rendszer. Szubjektív vélemény alapján lehet azt mondani egy rendszer használhatósága, felhasználói élménye vagy egyéb dolgok miatt, hogy az adott személynek tökéletes, de hibák mindig voltak és lesznek is minden rendszerben, legyen az Android, iOS, vagy akár hogy halottakat is idézzek WP.
Előfordulnak bugok bőven minden telefonon árszinttől függetlenül, és sajnos el kell ismerni, hogy az iOS11 a kezdetekkor iszonyatos bughalmaz volt, szerintem minden idők egyik legelcseszettebb iOS verziója volt. Ezt azonban - már meg nem mondom melyik verziótól de - orvosolták, és jelenleg pl az én 2 éves újonnan vásárolt 5S-emen tökéletesen fut, minden applikáció rendben van, az alapfunkciók is rendben vannak, sebességét annak ellenére, hogy egy '13-as konstrukcióról beszélünk sok telefon megirigyelhetné, és a plusz dolgok is hibátlanul mennek, kezdve Siri-től az okoségők vezérlésén át nagyon sok mindent lehetne említeni. Mondom mindezt úgy, hogy nagyon sok platformot próbáltam már és használtam addig, amíg hajlandó volt megfelelően működni.
Az pedig tényleg a becsületére szóljon az Apple-nek, hogy bármi probléma felmerül, azt tényleg rekordsebességgel orvosolják egy frissítéssel és az esetek döntő többségében ezek a hibák ténylegesen megoldódnak.
Én úgy látom, hogy általában igenis ha valami el van cseszve az Apple háza táján, az ezeken a fórumokon le van írva, most is ha végignézed a hsz-eket sajnos nagyon sok embernél jelentkezik ez a hiba, nem pedig arról szólnak, hogy de ez márpedig egy baromság és ez a hiba valójában nem is létezik. On the other hand nálam pl nem jelentkezik ilyen hiba ami a cikkben szerepel és azért éreztem fontosnak, hogy ezt leírjam, mert a többi felhasználónak is érdekes lehet, hogy hány iPhone-on és azon belül milyen típusokon jelentkezik ez leginkább.
Azt viszont kevésbé értem, hogy miért kell olyanoknak is egy ilyen témába beleszólni - nem feltétlen rád gondolok ebben az esetben - akik érdemben baromira nem tudnak hozzászólni ehhez, csak megy az értelmetlen hangulatkeltés. Én sem jelentkezek olyan topicokban ahol egy más platformú készülék hibájáról van szó és nem kárörvendek. Nem nem írom le a kárörvendést, hanem nem is érzem azt, hogy én attól több lennék, hogy másokon nevetek, inkább együtt érzek, nem az alapján ítélek meg embereket, hogy mi van a zsebükben. Arról nem is beszélve, hogy megy ez a barom megbélyegzés, hogy helyből mindenki idióta aki iOS-t használ - pedig azért vannak páran és nem is akármilyen beosztásban, akik ilyen készülékeket használnak, de gondolom őket is le kell nézni - meg mindenki 3k-ért vett telefont..Az eszébe se jut senkinek, hogy nem kell 300.000 Forintot kiadni azért, hogy valaki új iPhone-t tudjon magának vásárolni. Jelenleg 2018-ban újonnan, garanciával, akár szolgáltatótól, akár APR-től tudsz vásárolni: iPhone 6S; SE; 7; 7 Plus; 8; 8 Plus; X telefont. Ezek közül hány kerül 3k fölötti összegbe?
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Blizzardking #49 üzenetére
Ámen
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Blizzardking #30 üzenetére
Miért kell párhuzamot vonni az elégedettség és elvakultság között? Ha azt mondom hogy a droid fagy mert olvastam, de nem használom jelenleg akkor mennyire lesz releváns a véleményem? Pont mint a Droid huszár Apple hatereké. Elhiszem hogy van akit érint, nem állítom hogy hibátlan sőt, ki is emeltem hogy NINCS ilyen. De mutass egy jelenlegi Androidos telefont aminek NINCS egyetlen bugja sem. És mutass olyat is amit javítani fognak 5 év múlva is ha elkúrják a frissítést, de az is elég ha olyat mutatsz amit 1-2 héten belül javítanak. Pixel esetleg, ami ugye szintén bugos, mégis elégedettek a használói. Gondolom ők is fanok vagy részvényesek. Számomra elképzelhetetlen hogy valaki egy Androidos telefonnal elégedett legyen, ennek ellenére sokan állítják hogy pl az S9 hibátlan. Akkor ők most fanok vagy csak simán elégedett felhasználók, esetleg nem jelentkezik náluk a hiba? Összegezve az én észrevételem az hogy a legnagyobb haterek soha nem használták az adott készüléket, de minden esetben betalálnak a topikba, ha csámcsogni lehet valamin.
-
buvartacsko
addikt
válasz
akkor azt mondod, hogy nálam valójában jelentkezik a wi-fi bug, csak nem veszem észre mert túlságosan fanatikus vagyok?
-
Giovan!
addikt
válasz
Nem értem miért kéne örülnie a droidosoknak annak ha az Apple esetleg elbasz egy frissítést, meg gondolom ezt a droidosok nagy része sem érti, csak az a pár hozzád hasonló mohikán akik ilyenkor az ilyen mobilarénás cikkek alatt élik ki magukat. Furcsa mód az androidról szóló cikkek komment szekciója nincs tele almás trollokkal...
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Blizzardking #17 üzenetére
Kevésbé szerencsések vegyenek droidot
, nekem meg sürgősen ki kell töltenem egy lottót. Erős mostanság a mázlifaktorom. (És még jó pãr embernek a környezetemben)
-
Cuccok
tag
válasz
Blizzardking #17 üzenetére
Nálam valszeg jelentkezett .. 95% körülről 1 nap alatt vagy hamarabb (nem nézegettem) lemerült csutkára, holott ilyen soha nem csinált előtte.
iPad pro 10.5
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest