- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
válasz
Blizzardking #108 üzenetére
Azt nem néztem, hogy bannolták.
Amúgy igazad van, hogy mindegyik lehúz.
Egyik androidos Flagship se olcsóbb, mint az Iphone. Mindegyiknek vannak hibái, de kinek mi jön be. Én sokáig HTC-t használtam. Most Apple-t, mert még nem volt. Nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb, de megvagyok vele elégedve.
-
Stunts666
őstag
válasz
KengelRoland #79 üzenetére
"Nem felvágásból használok droidot, de a legtöbb ájoeszes igen. Nem kell elismerned, ez így van."
Ez kb úgy hangzott, hogy: egy szakmai fórum felhasználóit egy szinten kezeled a "16 éves, anyu vett egy Iphone-t és menő vagyok" kislányokkal....
"Dehogy, megszokás és beállítás kérdése. Én egy évig kínoztam magam vele, mire tudatosult bennem, hogy most vagy elhajítom, vagy az idegklinikán kötök ki miatta. Ne mondd azt, hogy valamit egy év alatt se tud megszokni valaki."
Ha 1 év alatt nem tudtad megszokni, akkor tuti a telefon a szar.
szerk.: Tudom Ájfonos vagyok. Előtte HTC Desire-től kezdve a HTC One M9-ig minden volt. Akkor is sz*r voltam az Androidosok szemében, mert HTC-m volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest