- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polacheck #73 üzenetére
Okés, rendben.
Amúgy legközelebb sztem érdemes lenne leírni, hogy szakértő sem boldogult vele az adott idő alatt (mert így más a leányzó fekvése), és a "perverz szórakozás..." stílusú jelzőket mellőzni.
Egyébként olvasva a magyarázó hozzászólásaidat, teljesen megértem a nézetedet, és egy-két éve én is hasonlóan röhögtem volna a linuxon, mert nem értettem hozzá, de egyre szaporodik azoknak a száma, akik kezdenek linuxozni legalább ismerkedésképpen, és ha nem is használják aktívan, de elfogadják egy ésszerű (pöcsölősebb, de legalább ingyenes) alternatívának, és nem tartják perverziónak a használatát.
Persze, az is igaz, hogy poénként bele kell(ene) férnie a dologba, de bevallom, én is bepöccentem ettől elsőre.Béke!
További sikeres cikkírást!
mod: más téma, de szerintem várható, hogy a linux terjedni fog a jövőben, főleg, ha a nagyon-mobil laptopok, és umpc-k ára elkezd jobban csökkenni, mert ha már összemérhető lesz a windows ára a gép árával, akkor egyre inkább vonzó lesz a linux ingyenessége miatt. Ráadásul a gOS, és társai (szuperszexi ovilinux
) is szaporodnak.
-
válasz
Polacheck #60 üzenetére
"Többen is leírták, hogy a Linux egyelőre nem átlag usereknek való."
Heló!
Mivel én indítottam ezt a dolgot a linuxal kapcsolatban, megpróbálom lezárni a vitát:
Nem arról van szó szerintem, hogy a linux könynen telepíthető, vagy sem, hanem arról, hogy a középső oldal hangvétele - szerintem - nem illik egy komoly teszthez.
Véleményem szerint az lett volna a leginkáb helyes, ha leírod, hogy:"Kezdőként nem boldogultam vele, és amikor megkértem XY szakértőt, az ennyi, és ennyi idő alatt így, és így oldotta meg a dolgot. konklúzió: a gyártó előtelepíthette volna a drivert, vagy választhatott volna támogatottabb hardvert, mert így a készülék (ebben a formában) csak komolyabb tapasztalatokkal rendelkező felhasználóknak ajánlható."
pl. így...
De mégegyszer hangsúlyozom, hogy építő kritikának szántam, és nem leszólásnak.Üdv.: Bici
-
Flow
senior tag
válasz
Polacheck #60 üzenetére
Leopard vs ubi vs vista. Persze túl sokat sem kell várni, indexes...
-
rdi
veterán
válasz
Polacheck #32 üzenetére
Őszintén szólva elég egy fos cég lehet, ha van usb modemje a gépben és nem futja nekik arra, hogy készítsenek rá egy megfelelően könnyen konfigurálható drivert.
Teljesen érthetetlen.
Egyébként meg csak annyit, hogy próbálj meg usb-és pendrivera XP -ét telepíteniVagyis konklúzió: nem a linux hibás, hanem az igénytelen kütyügyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged