- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Igazad van
de azért gondoljunk bele laikusan.Ennyi erővel az audi is adhatná az autóit wolksvagen szoftverrel(csak h az audi tulaj wv-fanok is megnyugodjanak), csak épp lehet, hogy mondjuk az ablaktörlő nem működne vagy az abs vagy akármi.Egyébként így a végén átolvasva eléggé hülye példa lett, de már leírtam és nem akarom kitörölni
nah mindegy. amúgy csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy ha mondjuk teljesen készretelepített kütyüt, vagy legalább olyan szinten megoldani a támogatást, hogy az egyszeri felhasználó is könnyedén telepíthesse azt.Ez szerintem nagyban növelné a hardver értékét és a gyártójét is.Igaz, személy szerint nagyon szeretem heggesztgetni az ubuntumat.Ez az én perverzióm az unalmas napokra
Egyébként meg emberedre akadtál.Nagyon szeretem Stefanovics Angéla előadásait.Egyik kedvenc magyar szinészem
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest