- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Remélhetőleg Brüsszel beszól a magyar államnak és újra ki kell írni az op.rendszeres tendert, akkor lenne esély arra, hogy pl. Linux-ot is ismerjék. Bár ez az egész lehetne vegyes megoldású is.
Nekem tetszik a készülék. Az sem érdekel, hogy linux van rajta. Volt már közöm hozzá (mármint a linuxhoz
), alapok megvannak, bevállalnám a dolgot. Én a winfost jóval 1xűbbnek tartom, de ha az ember megismeri az egyéb rendszereket, akkor már csak a célig lévő lépések számában különböznek (pl. egy eszköz-driver telepítése), nem pedig a bonyolultságban.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
ilyen lámákkal tele van a net
Ilyen személyeskedés mellett utoljára megyek el szó nélkül. Többen is leírták, hogy a Linux egyelőre nem átlag usereknek való, azt elhiszem, hogy nem látja ugyanígy ezt valaki, aki többszáz alkalommal telepített ilyen rendszert, de kérlek lássatok tovább és próbáljátok a másik oldalról szemlélni a dolgot. Egy repülőgp elvezetése is gyerekjáték azoknak, akik többezer órát repültek, de ha odaültetnének, az életben nem tanulnám meg. A Windows egyelőre jóval user friendly, mint a pingvines operációs rendszer. Remélem ez hamarosan változni fog, ugyanis én is szívesebben használnék free rendszert, de jelenleg ez nincs így!
Egyébként érdemes lenne egy próbát tenni. Odaadni a linuxos és a windowsos készüléket egy egyszeri usernek. Szerintem borítékolhatnánk, hogy melyikkel boldogulna könnyebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest