Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Így indult volna a dolog, de amikor a hozzáértőnek is beletörik egy egész este alatt a bicskája, akkor azt már érdemesnek tartottam megjegyzésre.
Egyébként köszönöm a kommentet. Megvolt a szándék, hogy egy hozzáértő is megnézze a készüléket, de sokkal többre ő sem jutott vel
-
(Kolombusz)
veterán
A userek nagy része annyit, vagy annyit sem konyít a Linuxhoz, mint Polacheck mester.
Úgy gondolom, teljesen jogos, amit leírt.Én nem nevezném magam kezdőnek számítástechnikai részen, a Windowsaim évekig elmennek fagyás, hiba, újratelepítés nélkül, gyorsak és stabilak. Akartam adni a Linuxnak egy esélyt, vonzott az újdonság. Pár nap alatt úgy hazavágtam, hogy be sem indult a grafikus alrendszer. Pedig csak azt csináltam, amit kiírt.
Ha valaki ilyet vesz, nem árt ha tudja, milyen nehézségekkel számolhat. Szép és jó, hogy olcsó, de én inkább maradnék egy Vistás UMPC-nél. Ha kellene. De nem kell.
-
DarkByte
addikt
Én is úgy gondolom hogy nem kellett volna ennyire a linux-ot lehúzni (az EeePC teszt esetében valahogyan nem lett feltétlen a linux kukába dobósnak kinyilvánítva, tudom írtad hogy aki ért hozzá annak úgy is jó ez, de azon az egy oldalon megnézem hány hozzá nem értőnek megy el a kedve a linux-os verziótól), ha viszont azt nézzük egy átlagos felhasználó mit tart fontosnak, a megközelítést kipipálhatjuk. Egyébként HSDPA modemet linux alatt elég nehéz beüzemelni, egy Huawei E220-al ráment majd egy hétvégém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged