Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A gyárilag linuxosnak szántban nincs bluetooth.
A gyárilag xp-snek szántra linuxot rakva, működik a bt.
Azt mindenki döntse el maga, hogy megéri-e.
Szerintem a bt-n kívül nem tud többet.
Nincs benne semmiféle telefonra utaló cucc, sim kártyát se lehet belerakni üzemszerűen (én ennek örülök, mert így a wb-ben is van egy akksi, meg a telefonban is, amivel netezni akarok, tovább bírja.)
Ubuntu helyett, jogi kérdéseket nem tekintve, biztos megy rá xp, van a gyártó webjén driver dögivel.Az enyémen xp volt gyárilag, xp-sként vettem, de leszedtem az xp-t róla.
-
bambano
titán
No, csakhogy full ontopic legyek.
Ma éjjel felraktam a 8.04-es buguntut a wibrainemre. Minden ment elsőre, fullosan. Nem volt drivervadászás, nem volt semmi linuxos filing, felraktam, rátoltam azt a 3 drivert, amit rá kellett tolni, és minden megy.Szóval akinek ez bonyolult, az toljon csattogós lepkét. Cikkszerzőt valamennyire mentesíti, hogy a 8.04-hez a driverek a cikk után jelentek meg, tehát neki lehet, hogy gondja volt, valamennyire meg nem, mert a 7.10-hez voltak kirakva driverek korábban is.
Egyébként huzogatom az ablakokat, nyúlnak, mint a rétestészta, ugrálnak mindenfelé, mint a mérgezett tetvek
Szóval a 3d gyorsításnak is illik működnie valamennyire, mert ez eléggé nem procival számolt rasztergrafikának néz ki...
-
bambano
titán
"minden nehéz, így a Windows kezelése is, de valljuk be,": nekem erről az a régi vicc jut eszembe, amikor kommandósoknak oroszlánt kell fogni a sivatagban, mire az oroszok másodpercek alatt kerítenek egy véresre vert elefántot, aki bevallja, hogy ő az oroszlán.
Szóval ezeket a sztereotípiákat, hogy ezer éve nem volt felhasználó barát a linux, most sem az, ideje lenne updatelni imho.
#60: bocs, de a 'többen is leírták'-tól még nem lesz valami igaz.
#64: nekem ráment vagy 3 percem, hogy megtaláljam a megfelelő driver letöltő oldalt a cucchoz. PEBKAC
-
bambano
titán
Most vettem egy ilyesmit. A legnagyobb bajom vele, hogy a gyárilag linuxos cuccban nincs bluetooth, úgyhogy az paraszt módon nem alkalmas normális netezésre.
Emiatt má$ikat vettem, de az xp már leesett róla... azzal tornázni fogok, hogy lesz rajta debian, mindennel, tokkal vonóval, de legalább lesz rajta rendes oprendszer.
Ha valakit érdekel, majd megírom blogoutba
Szerk: fenti hsz-szel természetesen a gyártót illettem negatívan, mert miért nem ad fullos vasat linuxszal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest