- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gottika
csendes tag
válasz
vieri2000 #225 üzenetére
Én is nagyot csalódtam a tablet sebességében. A rendszer és a böngészés sebessége lehangoló volt. Úgy döntöttem, hogy a tű éles kijelző felbontásából feláldozok a sebesség javára. Rootoltam a tabletot, majd a NOMone Resolution Changer alkalmazás segítségével csökkentettem a felbontást. Nekem a 1280x855, 150DPI felbontás lett a nyerő. 2 kattintással vissza lehet térni az eredeti felbontásra, ha szükséges (film, képnézegető). A felbontás állítgatással óvatosan kell bánni, mert ha rossz értéket választunk ki az ikonok lecsúszhatnak,vagy túl aprók lesznek a kijelzőn és újraindítás után se tér vissza a gyári felbontásra. A felbontás csökkentés után rá sem lehet ismerni, az akadások, fagyások teljesen megszűntek. Böngészés közbeni laggolást pedig csak az oldal betöltést követő másodpercben tapasztalok.
Én az akkuidővel nem vagyok kibékülve, 4-5 óra képernyőidőnél többet még nem sikerült kicsikarnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest