- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
include777 #295 üzenetére
Köszönöm. A hétvégén megy fel.
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #294 üzenetére
3.5 Gb userdata
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #293 üzenetére
3.5 gigás userdatás u39gt-w megy fel a drive-ra 1.8-as rkbatch tools-al, ez működik windows 10 alatt is.
Alapban kínai a nyelv, telepítés után váltsd át magyarra
Linket osztom amint fent a drive-on -
válasz
include777 #291 üzenetére
Nekem utána is megáll ha valami a nand-ot használja (Pl. firefox). Az U39GT-W romot alakítottad át 3 giga userdata formára? Kipróbálnám ha meg tudod osztani!
-
válasz
include777 #289 üzenetére
Nekem is megvan még ez a "csoda". Ha kísérletezel vele, megnéznéd, hogy ha a fejlesztői beállításokban engeded a CPU terhelés kijelzését, akkor a Te firmware-eddel mi fogja? Nekem állandóan az rk_nand nevű progi van a tetején és addig nem történik semmi amíg az nem végez. Állítólag ez hiba amit sohasem javítottak a szoftverben.
Amíg nem kell a flash-hez nyúlnia addig pörög, aztán meg ... -
stigi02
csendes tag
válasz
include777 #280 üzenetére
Nem éreztem púposnak, már amennyire meg tudtam állapítani.
az aksira csak ez van írva(kétszer, mintha két aksiból állna, úgy néz, csak össze van ragasztva
) :
- JJV 3070105/3.7
+ 2600mAh/1312/LA -
stigi02
csendes tag
válasz
include777 #278 üzenetére
Köszönöm!
remélem nem kell forrasztani, mert már a hátlap levétele se megy
sikerültazt nem tudom megérteni, hogy mehet tönkre az aksi egyik pillanatról a másikra, mert ha még folyamatosan csökkent volna az idők folyamán nullára, akkor oké, de így hogy pár órával előtte még több órát bírt, az hihetetlen számomra.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
include777 #262 üzenetére
Gondolom Netezésre is csak a Wifi-től 3M-re mert utánna már drasztikus sebsség csőkkenések vannak kb 10 Cm-ként 2Mbit/S csökkenés 5-6M-re már nulla a speed
-
maxxenergie
senior tag
válasz
include777 #258 üzenetére
Nagy sz..r az egész senki ne vegyen ilyet, nekem is 3-szor volt szervízben, először ua. mint neked 3M-re nem látta a WIFIT kicsélték állítólag egy fokkal jobb lett de 5M túl így sem nagyon lehet vele semmit kezdeni míg egy 4 éves ASUS tablet repked 30MBit/S-al cserétek memóriát stb de senkinek nem ajánlom én megbántam ilyet vettem......
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #256 üzenetére
No garanciából a tab visszajött, a wifi egységek kicserélték, így már használható, a romot visszarakták 4.2-re szerintem egy hangyányival gyorsabb, de még1x nem veszek ilyet.
-
Cápa78
csendes tag
válasz
include777 #193 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Érdekesen sikerült, mert nem látta a Win ismeretlen eszközként, de addig dugdostam különböző usb aljzatokba (elvileg nincs köztük különbség), meg próbálgattam a switch gombot a progiban, hogy az egyik switch és a szokásos képernyő elsötétülés közben feljött az új hardver telepítése buborék. Itt sikerült feltenni a drivert, aztán már ment is a frissítés. A futó alkalmazások közt váltó gomb problémáját pl. megoldotta a frissítés, de a Wifi nem változott (állandóan eldobja, szinte egyáltalán nem jön adat stb.). Sajnos én így nem fogom tudni használni, megy vissza a feladónak.
-
szumoo@gmail
tag
válasz
include777 #186 üzenetére
Én még egyelőre hanyagolom, ez a tábla nincs nagyon kitömve tárhellyel, az hogy egy-egy alkalmazás mennyi idő alatt tölt be nem nagyon foglalkoztat, viszont feljebb elhangzott hogy xposed nem megy ART-on.
-
geratn
tag
válasz
include777 #182 üzenetére
Lehet nem ajándékon kellene tesztelned, szerintem várd meg amíg páran kipróbálják, és ha megy mindenkinek akkor rakd ajándékra.
Kirakom a ROM-ot nemsokára egy postban a logout-ra, csak sok a meló, és kevés az idő, de rajta vagyok.
Azokat trükköket is beleírom, amikkel sikerült jobb sebességet elérnem, és most is próbálkozom pár build.prop tuninggal, meglátjuk mi lesz belőle. -
szumoo@gmail
tag
válasz
include777 #183 üzenetére
Kérdeztem már máshol is, de akkor megkérdezem tőled is.
Jól értem, hogy az ART csak a programok indítását gyorsítja fel, a futását nem?
Vagyis a telepítéskor fordítás miatt helyet veszítek a háttértáron, de gyorsul az alkalmazás indítása, hiszen nem runtime kell lefordítania.
Viszont amint lefordult és elindult az alkalmazás pontosan ugyanolyan gyors, mintha eleve lefordítva töltötte volna be a rendszer a memóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest