- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
Itt találtok 4.2-es szoftverhez linket.
-
szumoo@gmail
tag
Link2sd-m van, de se virusító, se reklámblokkoló se semmi, csak egy /etc/hosts file.
Nem is értem, látszólag nem fogja semmi a cpu-t, van bőven ram is, és mégis be-beakad.
Ha nézek egy filmet az nem laggol, de ha nyomok egy vissza gombot akkor még egy percig megy a film, mire visszadob a főképernyőre és fel is ugrik az ablak hogy a program nem válaszol kilője-e.
Ugyanez UC browserrel, ES playerrel abban a pillanatban kérdez rá a probram kilövésére amikor amúgy is visszakaptam végre a gépet, addig ihatok egy kv-t is akár.
De maguk az alkalmazások is be-beragadnak, browser nem vált tabot, billentyűzet nem ugrik fel, vagy nem reagál, aztán egyszer csak megy tovább.
Mindenképp újra kell húznom, mert ez így használhatatlan, azért gondoltam más romok kipróbálására. -
szumoo@gmail
tag
Cube U39GT romot mekkora meló portolni erre a tabletre?
Ha jól tudom azonos hardver, csak a tárhely kissebb.
Kipróbálnám hátha azok között akad jobb.
Sajnos ez a 4.4 csak az elején volt jó, mostanra olyan lassú hogy haszálhatatlan.
Pl. 0.5 - 1gb ram szabad, cpu 10 - 20 %-on, de egy ES explorer megnyitása egy percig tart. -
szumoo@gmail
tag
Nem néztem meg a gyári romban hogyan volt, de ebben a /system-en 0 a szabad hely.
Rendszer appokat kellett törölni, hogy le tudjam cserélni a hosts filet.
Ahhoz a partícióhoz lehetne még tenni kb 100mb-ot?
Nem mintha hiányozna a g+ meg a hangouts és társai, de mégiscsak elegánsabb lenne.
CPU frekvenciát lehet kézzel állítani?
Néha leveszi 800-ra, akkor is amikor nem kéne. -
include777
aktív tag
flasheléstől őszinte leszek nem félek, mert átfutott már jópár telefon és tab is a kezem között, így mivel a preloadert nem fogom írni, innentől nyugodtan felrakom.Pont azért akarom még most letesztelni, hogy egy komplett stabil tabot adjak a gyerekeknek ajándékba. A gyári rom meg már letöltve,így ha akad max azt visszarakom
-
szumoo@gmail
tag
Nem lehet ezt megoldani rom főzés nélkül, particionáló programmal?
Megoldható hogy a 8Gb egyben legyen a rendszernek, és külső sd kártya minden másnak?
Volt pl. olyan rom gyárilag 1-2 telefonomon, hogy egy fényképet se tudtam csinálni sd kártya nélkül, mert a belső tárhely nem használható semmi másra, csak a rendszernek.
Az általad készített romra felmennek a frissítések, vagy azokba is be van égetve a partíciókiosztás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest