- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
Fórumon tilos hirdetni - egyébként meg pont nem is a legjobb hely erre, mert itt ha visszaolvasol szinte mindenki elégedetlen ezzel a készülékkel többek között én is megbántam, hogy ilyet vettem, mert egy rakás hulladék az egész, főleg a WIFI része Aprón tedd fel a készüléket szerintem a megfelelő helyre.
-
Raijin
tag
A tablet gyorsításához esetleg egy célirányos alternatívával tehetnél egy próbát:
Felrak geratn verziót, de soha nem kapcsol be wifi-t + sehova semmilyen formában nem ad meg semmilyen adatot + minden sd kártyán.
Kiváló vas + kiváló sw, ha könyv + színes képregény olvasó a cél.
Esetleg zajkeltő fülessel, de max. 32gb microSD.
Egyedül az auto fényerő nem müxik. -
Lacics25
aktív tag
Szia!
A használt programok a google play-ről vannak, kivétel nélkül.
Kérlek ne vedd személyesnek, de egy kicsit át kell vegyük az alapokat.
Amikor elindítassz egy programot, a rendszer azt jól kicsomagolja, felhasználva a rendelkezésre álló 2 giga ram tárhelyet, majd elkezded használni.
Amikor kilépsz a programból, a tárhely kiürül, te pedig boldogan nézed, hogy van 1,6 giga szabad ramod.
Újra indítod a programot, újra kicsomagol, kezdődik minden előlről. Ezt teszik a tisztogató programok.
Durva hasonlattal élve, ha olvasol egy könyvet, telefon csörög (megszakítod az olvasást) te becsukod a könyvet, felteszed a könyvespolcra, elintézed a telefont. Majd ezek után, leveszed a polcról a könyvet, megkeresed hol tartottál és olvasol tovább. Miért nem teszed kinyitva az asztalra. hogy amikor újra kézbe veszed ne kelljen keresgélni hol tartottál?
2 giga ram áll rendelkezésre! Bízd a rendszerre, mit zár be, hogy a következő alkalmazásnak legyen hely!
Az ART annyit segít ezen, hogy elvileg eleve kicsomagolva tárolja az adatokat, ezért foglal több helyet maga a rendszer is. Ezért kell kiegészíteni egy SD kártyán létrehozott particióval, ami ugyan kicsit lassab mint a beépített tárhely, de még így is érezhető gyorsulást eredményez.
Bocsánat a kicsit hosszúra sikerült okoskodásért! -
Elforgatós mind a négy állásában megfelelő képet ad.
Nem tudom hány GHz-es a proci.
Szerintem csak a GPU lassúcska. Játszani nem jó, az animációkat ki kell kapcsolni.
A root azért kell mert progiknak csak 1GB hely van és az gyorsan megtelik. A buták ketté osztották a belső tárat. Csak a kisebbikre lehet telepíteni. -
Az eladó példány is meg lett már..
Következő kérdésem / észrevételem az, hogy van ahol 1,6 van ahol 1,8 ghz-es órajelet adnak meg.
Pl a Wayteq hivatalos magyar oldalán 1,6 míg itt a PH!-n 1,8 olvasható (a PH!-n pl az is, hogy nincs benne bluetooth..)
Most akkor mi is az igazság?Illetve sok helyen írják a hardver gyengeségét. Ezen lehet segíteni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Keresünk dokkolókat
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest