Új hozzászólás Aktív témák
-
geratn
tag
válasz
szumoo@gmail #219 üzenetére
Én már próbáltam U39GT ROM-ot, bevibrált és becsíkozódott a képernyő 1-2 perc után, aztán teljesen elment a kép, szóval nem ajánlanám.
Nekem nem lassul a gép, teljesen jól megy, mindig kilövöm a háttérben az appokat, nem használok sok service alkalmazást (vírusirtó, link2sd, stb lehúzzák) csak egy tűzfal van a reklámok tiltására, és megy a sEFix 512-re állítva
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdvdev.sef&hl=hu
Egyedül a Chrome és Firefox scroll lag zavar, de ezekkel a beállításokkal javult elég sokat.
build.prop
ro.max.fling_velocity=12000
ro.min.fling_velocity=8000
windowsmgr.max_events_per_sec=150 -
kelzsoca
félisten
válasz
szumoo@gmail #221 üzenetére
Hexaban kell számolni, és visszaosztani, nem olyan egyszerű, tutorial szerintem nem nagyon van, de próbálj rákeresni a neten.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szumoo@gmail #219 üzenetére
Ez a készülék a Cube U39GT testvére, így valószínűleg az arra készült szoftverek futnak ezen a tableten is.
-
geratn
tag
válasz
szumoo@gmail #207 üzenetére
A telepítés utáni hiba eddig nálad jelentkezett, kérdeztem több tesztelőtől de eddig nem írták, esetleg lehet ha nem jól futottak le a wipe műveletek de ezt csak találgatom. Esetleg próbál újrarakni.
A gyáriban én sem néztem, de nekem bekapcsolt ART-al és telepakolva mindennel még mindig van vagy 20 MB a system-en, de majd utánanézek kíváncsi vagyok mi lehet.
A cpu vezérléshez és a többihez sincs nyúlva, teljesen gyári.
-
include777
aktív tag
válasz
szumoo@gmail #184 üzenetére
Futás közben nem vettem észre sebességkülönbséget, antutu (egy leagoo lead 1es telefonom van, azon állítottam át a dalvikot art-re.) 10x futtatásra is közel ( 100 pontnyi szóráson belül volt) azonos eredményt produlkált dalvikkal és art-vel is. - de az is igaz, hogy a legerőforrászabálóbb program a subway surf a kislányomnak
Annyiban érdemesebb art-re átállítani a futtatási környezetet, hogy egy idő után már erre fognak kijönni csak az appok. A dalvik felett eljárt már az idő kicsit.Most még volt 1-2 app ami nem indult el art-n de azokat is már orvosolták (pl ilyen volt még nyáron az angy birds epic).
Összegezve nagyon szubjektív alapon - a telepítése kicsit lassabb, több helyet foglalnak az appok, viszont gyorsabban indulnak, sebességben[futásnál] nem vettem észre különbséget. -
geratn
tag
válasz
szumoo@gmail #178 üzenetére
Ezeket kézzel kell paraméterezni hexában, nincs erre külön program, ez a ROM sem főzött mert teljesen eredeti benne minden .img, tehát teljesen gyári, csak át van paraméterezve, így felrakásnál máshogyan osztja ki a rendelkezésre álló tárhelyet.
Ahogy néztem egyben már nem lehet 8GB, kb eddig érdemes menni szerintem, de ha lesz időm még erre, akkor kísérletezem, de inkább már gyorsítanám (scroll, lag, stb ), a tárhely nekem így már teljesen jó.
A frissítéssel kapcsolatban, a wayteq ROM-ot ad ki ha frissít, és azt is így kell felrakni, ha felrakod vagy visszarakod az eredetit, akkor minden visszaáll aszerint, a 4.4-hez szerintem már nem lesz wayteq frissítés, esetleg ha kész lesz Loollipop, akkor fog kiadni újabb rom-ot.
Az alkalmazások pedig ugyanúgy működnek/nem működnek mint az eredetiben.
Hamarosan készítek egy blog postot, és minden elérhetővé teszek, és leírom amiket eddig tudok, tesztelők segítségét is kérném, csak az írjon aki már telepített rom-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest