- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galiker
csendes tag
válasz
bodiiren #544 üzenetére
Fogalmam nincs, én pont tegnap vettem egy simát, és most gondolkodom, hogy visszavigyem, és várjak a quadra, vagy sem.
Nekem csak navira kell, meg netmegosztásra, semmi másra, max megnézni egy filmet.
De azért 4 mag, csak 4 mag, persze ez ár függvénye is temészetesen ... -
Galiker
csendes tag
-
Galiker
csendes tag
Sziasztok !
Pár hete járok ki Németországba, és nézegettem az eszközöket, amik megfelelnének az alábbi feltételeknek :
- Navigálás,
- német simkártya használat,
- mobilnet megosztás,
- filmnézés.A legfontosabb, hogy amíg a kollega vezet, ergó navigál a készülék, én gondtalanul tudjak netezni
, az már nagyon extra lenne, ha filmet is tudnék közben nézni, de ne legyünk telhetetlenek, valamint, ha kiszállunk és magunkkal visszük, akkor lehessen bármit megnézni a neten, és akár telefonálni is.
Mivel szeretem, ha van támogatottság egy termékhez, esetleg még magyarul is
, ezért a Wayteq-et néztem ki.
Mivel régebben informatikával foglalkoztam, de mára már lecsökkent az érdeklődésem a mezei felhasználói szintre, ezen a téren, ráadásul egy iphone-t használok, felvállalom, hogy segg hülye vagyok az androidhoz, azt mondták a régi nagykerben, ahol vásároltam, hogy a procija sebessége nem valami fényes, de mivel nekem egy komplex megoldás kellene, azért, mert nem kell 1000 féle kütyüt magammal cipelni, a szivargyújtó töltőről már nem is beszélve, gyakorlatilag, minden igényt kielégítene, kérdés, hogy van-e esetleg más termék, ami drágább.
Nekem csak navigálni kell valami, és netmegosztásra, még a dual sim sem annyira lényeg, mert itthon van mobilnetem, de kint nem árt venni valamit, mert nem annyira vészes az áruk, mint ha a magyart használom kint.
Valamint egy érdekes kérdés:
Ha van benne 2 sim, egyik netezik, másik BT headsettel csak hangra van, lehet mindkettől egyszerre használni ?
A segítséget előre is köszönöm, ha menetközben valami még eszembe jut írok !
Apropó : megnéztem a gyári autóstartóját, és furcsa egy kicsit, hogy elég széles, és az a baj, hogy eltakarja a hangerőszabályzó gombot, ha benne van.
Üdv:
Galiba
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Trackball/hanyattegér topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest