Hirdetés
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodiiren
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mind ipari hulladék, csak a méregdrágák nem azok. Akkor most ne is beszélgessünk róluk?
A támogatás viszont valóban fontos. Le a kalappal, aki szabadidejében ingyen jobbítja ezeket a szoftvereket. De miért van rá szükség? Miért nem mindjárt jó termék jön ki a gyárból? És miért nem pont erre összpontosítanak egy teszt keretében? Sok tesztet elolvastam. Lefizetést éreztem mindnél. És pont azok a korrekt vizsgálatok hiányoztak, ami engem érdekelt volna, és ami hiányosságra valószínűleg néhány nap közönséges használat után, mindenféle szakértelem nélkül úgyis rájön az ember. Nos ezek a tesztek, ez a hozzáállás értéktelen. És akkor még itt a fórumon is ez a kioktató hangnem, a tények helyett? Na-ne! Hát ezért jövök én ide?

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- RedMagic Astra
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő