Hirdetés
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodiiren
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mind ipari hulladék, csak a méregdrágák nem azok. Akkor most ne is beszélgessünk róluk?
A támogatás viszont valóban fontos. Le a kalappal, aki szabadidejében ingyen jobbítja ezeket a szoftvereket. De miért van rá szükség? Miért nem mindjárt jó termék jön ki a gyárból? És miért nem pont erre összpontosítanak egy teszt keretében? Sok tesztet elolvastam. Lefizetést éreztem mindnél. És pont azok a korrekt vizsgálatok hiányoztak, ami engem érdekelt volna, és ami hiányosságra valószínűleg néhány nap közönséges használat után, mindenféle szakértelem nélkül úgyis rájön az ember. Nos ezek a tesztek, ez a hozzáállás értéktelen. És akkor még itt a fórumon is ez a kioktató hangnem, a tények helyett? Na-ne! Hát ezért jövök én ide?

Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő