Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- MIUI / HyperOS topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodiiren
csendes tag
válasz
kelzsoca #559 üzenetére
Mind ipari hulladék, csak a méregdrágák nem azok. Akkor most ne is beszélgessünk róluk?
A támogatás viszont valóban fontos. Le a kalappal, aki szabadidejében ingyen jobbítja ezeket a szoftvereket. De miért van rá szükség? Miért nem mindjárt jó termék jön ki a gyárból? És miért nem pont erre összpontosítanak egy teszt keretében? Sok tesztet elolvastam. Lefizetést éreztem mindnél. És pont azok a korrekt vizsgálatok hiányoztak, ami engem érdekelt volna, és ami hiányosságra valószínűleg néhány nap közönséges használat után, mindenféle szakértelem nélkül úgyis rájön az ember. Nos ezek a tesztek, ez a hozzáállás értéktelen. És akkor még itt a fórumon is ez a kioktató hangnem, a tények helyett? Na-ne! Hát ezért jövök én ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest