Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Colonel993
üzenetére
"Kipróbálni nem lehet, mert erre nincs idejük meg trallala... (egyedül voltam az üzletben meg még további 2-3 munkatárs elszórtan fészbúkozott)"
...sajnos ezt én is tapasztaltam.
-Kipróbálnám
-Nem lehet.
-Ugye nem gondolja, hogy zsákbamacskát veszek, hiszen a bemutató készülékek között sincs kinn...
-Hát nem szoktuk kibontani
-Márpedig szépen kibontjuk, megtapizom, bekapcsolom, és megnézem a kijelzőt...Más:
Remekül dolgozik össze a TV-mmel. Sima USB kábelen a TV-m remekül, gyorsan, 2 meghajtónak felismerte a táblát, és a benne lévő micro SD-t.
Út közben kezdtem el a mai F1 futam felvételét nézni a táblán, majd itthon egyszerűen tudom folytatni a TV-men. Előző táblám nem épp volt barát ebben. Ha fel is tudta ismerni a TV-t, akkor olyan gyatra minőségben/sebességben adta át a TV-nek a tartalmat, hogy az akadt, szakadozott.
Jelenleg HD (mkv) videót zökkenésmentesen tudok nézni a TV-men a tábláról. -
SzaboZE
addikt
válasz
Colonel993
üzenetére
Nekem kronos van, de ilyen hibák nem jelentkeztek. A kijelző fényereje lehetne jobb, de ahogy elnézem a wayteq tesztben is nagyjából ez van, hogy az ips-ek közt nem az acélos megoldás. Gondolom ennyiért ez van. Mivel a wtq-et nem volt alkalmam próbálni, ezért viszonyítani nem tudok. Antutu teszt 15600. Egyelőre nem bántam meg, de még az is lehet, hogy csak azért, mert nem próbáltam a wtq-et

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- RedMagic Astra
- Apple iPad Mini 6 64GB, Szép állapot,
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest