Új hozzászólás Aktív témák
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok tabin a betű tipust hogy lehet megváltoztatni mert sok progival próbáltam de semelyikkel sem sikerült?
-
brazso
tag
Készült egy átparticionálási bejegyzés, amivel a 1GB/1.7GB belső tár felosztás módosítható 2.6GB/0.1GB -ra. Használatával több alkalmazás és/vagy felhasználó használható az eszközön. Talán még valakinek hasznos lehet!
-
moordavid
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdéem lenne, hogy használja -e valaki kijelzővédő fólia nélkül a kütyüt? Mert Nekem egy gyárival érkezett anno és rettenetesen karcos már (majd két éves használat), és szívem szerint leszedném a csába. De nem tudom mennyire sérülékeny csupaszon a kijelző... Merjem, vagy ne merjem?
-
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #906 üzenetére
Köszi.
Mikor lesz kis időm megpróbálom az általad írt verziókkal! -
-
-
majorgent
tag
Felraktam. Modult telepitettem. Engedélyeztem. Egyszer egyszer el is indult, de legtöbbször azt irja gravitybox keretrendszer nem válaszol.
-
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #902 üzenetére
Sajna nem tudtam felrakni. Próbáltam, de nem jött össze...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Battlefield 6
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest