- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Szia. Először is a 4.0 tényleg akad, 1 hét (megjelenéstől számítva) után jött is a 4.1
Az akksival nem fogsz 5-6 órát filmezni, maximum 4 órát.
A 4.2-es rommal egyáltalán nem akad semmi (hacsak nem játékokkal nyúzod), de pl. angry birds go simán fut.Ebben az árkategóriában tudtommal nincs más IPS-es duplamagos készülék. Picit drágábban vannak.
Egy biztos, az akksija mindnek gagyi.
Egyedül a Prestigionak van olyan tabletja, ahol 5-6 órányi filmezést ígérnek, célszerű rákeresni.Az tuti, hogy ettől olcsóbban csak gagyibb tabletet kapsz. 5-10k-val többért már van jobb, de az akksija annak is elég gyorsan merül.
-
suste
veterán
1 db 2 órás film tuti megy, de szerintem 2db már nem
gyártói ajánlásról nem tudok, de nem csak ennél, hanem más eszközöknél se nagyon adnak meg olyat, hogy mennyi videózást vagy netezést bír ki, hiszen ez tök egyedi (mekkora fény, milyen gyorsan váltogatja a webldalakat, stbstb)menü: nem igazán jól optimalizált a rendszer (4.0.3!)
-
suste
veterán
szerintem egyik dolgban sem túl jó amiket írtál
legalábbis én nem vagyok elájulva az akkuidőtől, és a hardverhez képest lehetne sokkal folyékonyabb a rendszer
gyári 4.0.3-ról beszélekezek ellenére én jól elvagyok vele, mert 90%ban itthon használjuk, és nem érdekel, hogy néha beszaggat a menüben, mert a programokban jól teljesít....
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest