- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
FreedomHUN #309 üzenetére
Nem lehet tudni, hogy mikor érkezik az ICS.
[ Módosította: stevve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
FreedomHUN #307 üzenetére
A system mappán belül a build.prop fájlban kell átírni a ro.product.manufacturer=Wayteq sorban a WayteQ -et HTC -re.
Root és egy megfelelő fájlkezelő (Root Explorer, ES File Manager) megléte szükséges. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
FreedomHUN #293 üzenetére
Nekem előfordult, hogy fullHD film végignézése után még mindig 100%-ot írt
Persze tudtam, hogy kamuzik, de azért olyan 50% körül elindítottam még egy filmet, és két perc múlva kikapcsolt
Ja, és két alkalommal már az SD kártyát is eldobta. Elsőre majd' szívrohamot kaptam, mikor azt írta, hogy üres, pedig tele volt a cuccaimmal. Aztán elkezdett hibaüzeneteket dobálni, csak egy unmount-kártyakivesz-kártyabetesz segített rajta. Szerencsére legalább újraindítani nem kell hozzá
-
Celtis
veterán
válasz
FreedomHUN #291 üzenetére
Sajnos ez így nem igaz. Kb. 5 feltöltésen vagyok túl, de még mindig bizonytalan a készenlét. Hol működik, hol nem. Teljesen szabálytalanul.
Arra is kíváncsi lenék, hogy az akkumulátor használati időt honnan számolja, mikor nullázza. Erre sem sikerült rájönnöm..
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
FreedomHUN #291 üzenetére
De igen, én például visszaolvastam, de szerintem Celtis is (vele beszéltünk kicsit PM-ben is). Mások nevében nem nyilatkozhatom, de mi mindketten túl vagyunk már 3-4. feltöltésen, és maradt a gebasz. Nekem konkrétan ma este megy neki az ötödik "etetés", aztán holnap még próbálgatom, de ha csak egyszer is kitalálja, hogy újraindul, akkor megy vissza. Jah, és azt még hozzátenném, hogy minden esetben teljes lemerítés, aztán csontig töltés volt, nem rátöltögetés, hogy biztosra menjek. De így is előjön párszor. Úgyhogy akinél felmerül, pár töltést tényleg várjon meg, hátha mégis... de a nyolc napba azért férjen bele, hogy még cseréljék!
-
mogyesz
aktív tag
válasz
FreedomHUN #239 üzenetére
Még nem tudom, a kiskernél van, nem értem még rá elmenni érte. (Vidék hátránya...)
-
Celtis
veterán
válasz
FreedomHUN #239 üzenetére
Kétszer vagy háromszor. Most is töltődik, de lehúztam kipróbálni és most működik a készenlét. A fene sem érti.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
FreedomHUN #217 üzenetére
Linked is van a "Szolgáltatás nem elérhető" eltávolításra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest