- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
Akkor fordítva felteszem a kérdést!Minek vegyek Lg-,Htc-t vagy Samsungot,ha annyiért oneplust is kapok?
Van olyan jó mint az elöbb felsorolt márkák,csak még nem olyan ismert név!Arról nem is beszélve hogy most még "exklúzívabb" teló,nem minden 2.ember zsebében lapul.A most nagy márkák se úgy kezdték hogy kapásból mindenki ismerte őket,vagy megbízott volna bennük az akkoriban már ismertebb márkákkal szembem!Szerintem anno az Lg és a Samsung kezdetének az idejében is hasonlókat mondtak,csak akkor a Motorola,a Nokia stb voltak a nagy nevek. -
sys25
aktív tag
Elég fura az összehasonlításod.
Az lg g2 tavalyi csúcs model (S800),ne hasonlítsuk a mostani árát egy idei csúcsmodelhez (S801).Honnan indult a g2?130-140k?Most az 1+1 ennél olcsóbb...
150k körül tényleg ott a G3,ami viszont az elődhöz képest nem sikerült valami túl jól(Lag tenger,karcsú akku a QHD kijelzőhöz...),és ezért adjon az ember +20-25k-t...
Am az Lg is csak a G2 óta tett le igazán jó telókat az asztalra,azt amit elötte művelt inkább hagyjuk... -
sys25
aktív tag
Az Oneplus pl a tinydealen se kifejezetten olcsó,így itthon sem biztos hogy megéri majd az ismertebb konkurensekkel szemben,főleg hogy itthon elsősorban a márkahűség dominál új telefon vásárlásakor,de pl középkategóriában a Xiaomi telók igenis jó alternatívái a "nagy" márkák hasonszőrű,de drágább telóinak.
Ezek az árak szerintem teljesen korrektek,az a nem túl húzós felár a gari miatt nekem teljesen megérné!
Én tapsikolok örömömben,végre megérkeztek az első igazán jó kínai fecskék hivatalosan is (az átcsomagolt,átlogozott telókat most hagyjuk), remélem hamarosan követi még pár komolyabb márka is (Meizu,Oppo,Thl,Lenovo)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple MacBook
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged