Hirdetés

WayteQ blog: Xiaomi és OnePlus termékeket is forgalmaz a WayteQ

A WayteQ régi szereplője nem csak az oldalunkon megjelenő teszteknek, hanem a hazai piacnak is. A cég nem csak saját márkás eszközökkel foglalkozik, hanem forgalmazza más gyártók termékeit is, erre jó példa a nálunk is bemutatott SoundFreaq hangszórók családja, de a WayteQ számára az okostelefonos terep sem ismeretlen, hiszen a Talk 5H az utóbbi idők egyik legjobb ár/érték arányával hívta fel magára a figyelmet.

WayteQ Talk 5H
WayteQ Talk 5H[+]

A WayteQ Hongkong Ltd. és a OnePlus valamint a Xiaomi vállalatokkal történt megállapodás értelmében itthon is piacra kerül a két gyártó összesen négy készüléke. A WayteQ magyar menürendszert, 1 éves garanciát és hazai szervizt, illetve terméktámogatást kínál a termékekhez. A most forgalomba hozott készülékeket a Mobilarena olvasói valószínűleg jól ismerik, hiszen a OnePlus One-t, a Xiaomi Redmi 1s-t, a Redmi Note-ot és a MI-3-at is teszteltük a közelmúltban.

OnePlus One elölről
OnePlus One[+]

A magyar tulajdonban levő cég már megkezdte a fenti termékek forgalmazását, az újdonságok közül a legkedvezőbb áron a Xiaomi Redmi 1s érhető el bruttó 54 900 forintért, az 5,5 hüvelykes Redmi Note 74 900 forintért kapható, a MI-3 pedig 99 900 forintot kóstál. A különlegességnek számító OnePlus One Cyanogenmod felülettel, Full HD felbontású kijelzővel és négymagos processzorral próbálja kielégíteni a csúcsmodellekre ácsingózók minden igényét, ennek megfelelően ára is magasabb a Xiaomi telefonokénál, bruttó 129 900 forintért vihető haza.

Xiaomi Redmi 1s
Xiaomi Redmi 1s[+]

A Xiaomi nem szorul különösebb bemutatásra, Kína egyik legdinamikusabban fejlődő mobilmárkájáról van szó, a hatalmas közösségi bázissal rendelkező cég műhelyéből került ki a közkedvelt MIUI interfész, amely az összes Xiaomi telefonon megtalálható. A OnePlus egy sokkal fiatalabb formáció, bizonyos információk szerint az Oppo bábáskodik fölötte, első telefonjuk nem csak arról ismert, hogy a csúcsmodellek között versenyez, hanem egyedi, kissé megosztó marketingtevékenységükkel is igyekeznek felhívni magukra a figyelmet.

Xiaomi Redmi Note
Xiaomi Redmi Note[+]

A WayteQ és az említett gyártók közötti együttműködés remélhetőleg gyümölcsöző lesz és a közeljövőben további készülékeket is láthatunk majd a portfólióban.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi Note - nagyra vágyóknak

    Az egyre ismertebbé váló kínai cég is helyet kér magának a phabletek piacán. A Redmi Note korrekt hardvert és méretes kijelzőt kínál elég jó áron.

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

  • Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

    Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.