- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mrlujoak #103 üzenetére
...közben kicsit közelebbről is megvizsgálva felfedezni vélem a porosodás okát.
A hiba forrása az álló tájolás mellett, a bal felső sarokban helytelenül - nem pontos, nem jó, rossz ragasztással, vagy csavarozással (...) - beillesztett üveg előlap.Mindegyik sarokban tapintható kellene, hogy legyen az üveg, és a műanyag keret közötti szintkülönbség, de nálam ez csak három esetben van így.
A bal felső sarokban az üveg annyira eláll, hogy nincs perem, sőt, érzésre még az üveg áll ki a felületből.
Szemre ez fel sem tűnik, csak nagyon közelről.Enyhén benyomva vissza tudom illeszteni az üveget a helyére, és pár percig ott is marad, de egy idő után visszaáll "gyári" állapotába.
Véleményem szerint abban a sarokban rossz (piszkos, vagy elöregedett) ragasztással rögzítették a kijelzőt fedő üveget, ami miatt az (egyébként észrevehető) üveg és a közé helyezett tömítőcsík nem zár.
másik sarok okés:
-
kelzsoca
félisten
Sajnos azok ellen harcolsz, akik nincsenek a megfelelő tudás birtokában, mondhatnám hogy tudatlanok, és minél jobban harcolsz ellenük, az fog lejönni belőle, hogy a saját terméked/döntésed véded be, mikor a Sony mellett kardoskodsz, az IPS panelekre meg igaz a mondás, nem mind arany ami fénylik, láttam én már olcsóbb gépben is jó minőségű panelt, és drága gépben is gagyi panelt.
Egy szónak is száz a vége, a Sony készülékeiben lévő nem IPS típusú panelek nagyon jó minőségűek, sokszor jobbak is mint az olcsóbb kínai gépekben lévő IPS panelek.
-
kelzsoca
félisten
Azért ám mert a Sony nem alap TFT panelt használ, szóval az egy jó minőségű nem mezei TFT panel, ha az lenne szerintem már bőven túladtál volna a készüléken.
És ugye az érem másik fele, hogy ezek a 30k-s tabletek azért belépő szintű IPS panellel operálnak, ebbe az árba egyébként sem férne bele prémium panel.ui: már a méretbeli különségek miatt sem túl okos dolog egy ~4" körüli telefont és egy 7"-os tabletet hasonlítani egymáshoz.
Telefont-telefonhoz, tabletet-tablethez szokás. -
kelzsoca
félisten
de sajnos itt is van a feketénél bevilágítás. Nem vészes, de van.
Ez az IPS kijelzők velejárója ezt még a komoly és drága IPS monitorokban is látni, ezt hívják IPS glow-nak.
Ezt csak mint érdekesség írtam le, lehet tisztában is vagy vele, de másnak hasznos lehet.
ui: köszönjük a rövid beszámolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest