- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLuke
csendes tag
Itt a teszt a mobilarénától.
http://mobilarena.hu/teszt/wayteq_xtab-100is_kivul_fem_belul_jegkrem/bevezeto_tartozekok.html
-
SLYM
veterán
60k-ért a 3G modemeset adják? mert akkor nagyon nagy vétel a cucc
-
kelzsoca
félisten
válasz
blueMerle #96 üzenetére
Lekattintottam a grafikont is: 1 2
A grafikonban a kis kimaradás egy újraindítás volt, egyébként folyamatosan ment a gép.
És egy elírás az előző postban:
Végig bekapcsolt WiFi-vel ment a készülék (WiFi alvás irányelve: Tartsa bekapcsolva a WiFi-t=> Mindig-re állítva)
Tehát mint a képeken is látszik a WiFi nem aludt, még akkor sem mikor a kijelző nem ment.
-
kelzsoca
félisten
Ma reggel 100%-ra feltöltöttem a gépet, és nyomtam egy gyári visszaállítást.
Közepes fényerőn használva "belaktam" a romot, tehát telepítések, szinkronizálások, frissítések, beállítások, benchmark alkalmazások futtatása, ~30 perces videó megtekintése, könyvolvasás stb...
Végig bekapcsolt WiFi-vel ment a készülék (WiFi alvás irányelve: Soha-ra állítva)
Az akkumulátor üzemidő jelenleg 10 óra 11 perc és most áll 50%-on a töltöttség.
[ Módosította: Ndruu ]
-
blueMerle
veterán
Köszönöm a választ (neked is kelszoca). Szerdán (vagy holnap) kapom kézhez a sajátom, nagyon kiváncsian várom. Mondjuk a kiállított példány brutálisan masszív volt az unibody fémház miatt, remélem tartós is lesz. Nálam most ez elsőrangú szempont, mivel a GoClever A103 amit 2 nap után eladtam, finoman fogalmazva is...hát a borítása egy ipari hulladék volt, nyekergett már csak attól is, ha csak ránéztem.
-
blueMerle
veterán
Szerdán jön csak meg
-
Rusi
senior tag
USB-ről nem fog tölteni, mivel több áram kell neki, mint amit az USB le tudna adni, így csak hálózatról lehet tápolni (de ez szinte az összes piacon lévő tabletre igaz, illetve amelyik mégis tölt USB-ről, ott meg ha használod közben, akkor is lemerül, mert többet fogyaszt, mint amennyit felvesz). Egyébként pont van nálam egy olyan tablet (nem, nem WayteQ
), ami tölt USB-n is (illetve eleve USB-s a töltője), de még nem próbáltam ki, miként oldották ezt meg.
-
Platypus
csendes tag
válasz
paramedic #84 üzenetére
ó, ez majd érdekelne, én eddig csak bekapcsolva töltöttem, amikor vekengett.
asszem 10%ra ninjacsirkéztem le tegnap, és nem kapcsolt ki.usbről viszont nem tölt, vagy nem gyorsan, vagy nem is tudom, hogy kellene-e neki egyáltalán.
én utazós gépnek vettem, az "asztali" gépem egy laptop, de azt már nem szerettem cipelni.
ami egy nyaralós gépnek kell, azt mindet tudja.tokot pedig fillérekért lehet szerezni dealextreme-en
-
paramedic
aktív tag
Szombaton én is vettem egyet a gyorsboltban. Tegnap de. nyafizott, hogy 13% körül van az akku, majd kikapcsolt. Rádugtam töltőre és visszakapcsoltam. Láttam, hogy elkezdett töltődni, ezért kikapcsoltam. Tegnap dél óta ma hajnalig egy deka töltést sem vett fel!! Most bekapcsolva elkezdtem tölteni, este majd meglátjuk...
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #82 üzenetére
Az a baj, hogy teljesen félreérted, amiről beszélek... Never mind. Biztos én nem fogalmaztam egyértelműen...
Annyit mondtam, hogy munkára egy izmosabb gépet vennék, mert ennél egy leheletnyivel erősebb vas is be tud lassulni 800x600-s felbontáson, nem hogy még nagyobb kijelzővel. Számomra ez is a megbízhatóság része, nem jó móka, ha valamit gyorsan kellene csinálni, de munka helyett restart-nak kell jönnie...
Ennyi.
Az x forint felett, meg alatt részt nem is értem honnan jött...
(Én is úgy közelítem meg, hogy adott feladathoz a legjobb ár/érték arányú eszközt. Otthonra jó, munkára lenne jobb.)
-
blueMerle
veterán
Az a baj, hogy Te úgy közelíted meg ezt a dolgot hogy X ft alatt minden egy megbízhatatlan rakás szar, és X forint felett minden csodálatos, sose romlik el, megbízható csodakütyü. Az én sok-sok éves tapasztalatom nem ezt mutatja. Ugyanúgy elromolhat egy drágább és egy olcsóbb kütyü is. Soha nem ár alapján választottam terméket/autót, hanem az alapján, hogy nekem mire van szükségem és azt a feladatot maradéktalanul ellátja-e? Ha erre a kérdésre a válasz igen, akkor megveszem, ez ennyire egyszerű. Kipróbáltam ezt a Wayteq-et AZ ÉN IGÉNYEIMNEK tökéletesen megfelel a sebessége, a tudása és a kivitelezése is. Ha elromlik, akkor pedig ott a garancia -ahogy ugyanúgy elromolhat egy bármilyen más, sokkal drágább eszköz is. Én tudom hogy ez a készülék nem a TOP 3 tabletek mezőnyében fog versenyt nyerni, tudom mire képes, informatikus vagyok, nem átlagfogyasztó. Tisztában vagyok a benne lévő hw teljesítményével.
Körbejárhatjuk ezt a kérdéskört egymiliószor, ha nem akarod megérteni miről beszélek, akkor feleslegesen futjuk ezeket a köröket.
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #75 üzenetére
Én meg úgy közelítem meg, hogy ha profi ács szeretnék lenni, nem hobbi szerszámokkal dolgozom
De mint mondtam, úgy legyen, ahogy szeretnéd.
Az én xTab 70-mel tuti nem szívesen dolgoznék, napi használat mellett is gondolkodom egy erősebb gépen...
Tud ő mindent, csak néha lassan:-)
-
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
blueMerle #67 üzenetére
Dehogy akarlak győzködni, csak felhívom a figyelmed és másokét is akik most akarnak venni valamilyen tabot, azokra az információkra, amiket máshol olvastam és te esetleg nem jól tudod, de leírod, akaratlanul is félretájékoztatva azokat akik olvassák. Mint pl. hogy a 100is olcsóbb. Pont ugyanannyiba kerül mint a 9.7 ips.
60e. Egyébként kizártnak tartom, hogy "irgalmatlanul sokkal tovább" bírná az akku mint a 9.7 ips-ben, ha ott több visszajelzés és teszt alapján 9-10 órát írtak. A 6-7 óra is már nagyon jónak mondható manapság. De majd meglátjuk az igazságot, ha valaki, akinek már van kipróbálja és megírja a tapasztalatokat.
A firmware frissítéssel kapcsolatban nincs tapasztalatom, csak az infó amit a weboldalukon látok.
-
blueMerle
veterán
A low-end cuccokról csupán annyit, hogy egy galaxy s 3x hagyott a szarban, pont akkor, amikor igazán nagyon fontos lett volna hogy jól működjön, ellentétben egy zte blade-el soha nem volt gondom (1 évig használtam). Most egy HTC EVO 3D-m van, és semmivel sem érzem azt, hogy most nekem hűdemennyivel sokkal jobb mint amikor a Bladet használtam. Gyorsabb, na ja, meg tud egy csillió szuper dolgot de annyira fontos ember meg nem vagyok, hogy ne tudnék várni 1 másodperccel többet mondjuk a mailek beolvasására. Én egy telefont hívásokra, főként e-mailekre, időnként böngészésre, hírolvasásra és szerver, cms rendszerek menedzselésére használok. Az összes többi feature hidegen hagy. A tabletet pedig elmondtam mire használom. Nem vagy egyedül ezzel, sokan nem értik meg hogy ezeket a kütyüket van aki egyszerűen munkára használja, és ha egy ilyen eszköz azt a munkafeladatot TÖKÉLETESEN ellátja, akkor felesleges 2x, 3x ennyit kiadni. Milliomos én sem vagyok. Ez olyan, mintha kertet ásnál egy harmincötmilliós géppel, holott egy 5000ft-os ásóval is megoldható, esetleg egy kistraktorral. Perszehogy megbízhatóbb a több milliós cucc, de biztos hogy arra van szükség, ha megoldható olcsóbb eszközzel is ugyanolyan jól?
-
Polllen
félisten
Persze, nincs bajom a support-tal, csak ezt a kategóriát nem tudnám komoly munkaeszköznek tekinteni, mert mindig van/lesz nyűgje, én meg úgy szeretek dolgozni, hogy a vas normálisan megy, nem hátráltat.
blueMerleÚgy jött ide, hogy low-end eszközt nehéz szívvel használnék munkaeszköznek, a megbízhatósági gondok miatt. Az, hogy a pulse meg egyebek néha röcögnek itthon elmegy, munka esetén már nem.
Meg használd egy hónapot, utána dől el úgy is, hogy megfelel-e vagy sem arra a munkára, amire használni szeretnéd.
-
blueMerle
veterán
Ha megnézel bármilyen support fórumot, tele lesz reklamálókkal. Bármilyen gyártóról is legyen szó. Oda az megy, akinek gondja van, értelemszerűen akinek nincs az nem tépi ott feleslegesen a száját. Szóval hogy előfordulnak hibák vagy gondok adódnak, nem hiszem hogy szenzáció és újdonság lenne. A Concorde fóruma is tele van reklamálókkal, ettől még nem szar az összes tabletjük. Van gyártási hibás, ennyi, ha olyan nagy a gond akkor ott a garancia. Ami meg javítható arra kiadnak updatet. Ráadásul nem is erről van szó, így nem is értem hogy jön ez most ide.
Majd kedden megosztom veled van-e bármilyen hibája
-
Tyren
aktív tag
Én nem igazán találtam olyan 10"-os tabletet, ami számottevően gyorsabb és ennek az árnak a közelében volna egyáltalán. 7"-osban vannak olyan 90 környékén, de a 10"-osnál 110-120 környékén kezdenek a jobb vasak. Szóval nem tudom előrébb lennék-e ha mondjuk rédobnék az árára egy 20eFt-ot.
Bár, ha munkára kell, akkor a ThinkPad tablet olyan 115 környékén egy csábító opció. Nekem viszont abszolút otthon a kanapéra kéne netezni, meg esetleg pdf-et olvasgatni, meg hasonlók és ez a 60eFt kb az elméleti maximum, amit kiadnék, de ezt is csak akkor, ha gyors a gép. -
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #67 üzenetére
Nem ipad-re gondoltam, hanem erősebb android-s tab-ra.
Jó a wayteq supportja, de ha megnézed a fórumot akad egy-két ember akinek az új 70is-nél wifi gondja van, meg az apró cseprő ügyek. Én tuti kiakadnék, ha munka közben belassulgatna vagy valami nem lenne elérhető éppen.
-
blueMerle
veterán
Én vagyok az a pici szegmens, aki munkára használja.
Sajnos az iPad alkalmatlan arra, amire nekem kell, pedig hidd el szivem szerint azt használnék (annak ellenére hogy rühellem az Apple termékfilozófiáját, de a cucc attól még brutálisan stabil és nagyon jól össze van rakva)
Áldozzak rá többet? Minek? Terveket prezentálok rajta ügyfeleknek, jegyzetelek és wp, presta, magento, drupal rendszereket menedzselek rajta. Ennyi. Ezt tökéletesen ellátja ez az eszköz is, ezért teljesen felesleges kidobnom kétszer ennyit az ablakon. Nekem az a fontos hogy strapabíró legyen.
delbarta:
Az akkus kérdést inkább ne firtassuk, Te sem tudhatod a Concorde tab valós teljesítményét, én sem a Wayteq-ét, de ha abból a 8000-ből már csak 6000 igaz, akkor is irgalmatlanul sokkal tovább bírja mint a Concorde. És nekem ez a fontos. Ráadásul a Wayteq olcsóbb, a HDMI pedig engem nem érdekel, leírtam ezt is. Engem győzködni felesleges.
A firmware frissítéseknek pedig nézz utána légyszives, ugyanis ebben tévedsz. Nagyon megváltoztak a Concorde-os srácok, sajnos. Nagyok lettek, vége a user-friendly hozzáállásnak.
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #52 üzenetére
Messzemenő következtetéseket csak mindkét gép tesztje után lehetne levonni. A concorde-ról már van, amiben említik, hogy nem műanyag csoda, illetve az aksit se nagyon húzzák le...
Nekem xTab 70-m van és hát a maga 800x600-val nem egy sebesség bajnok...
Éppen elég, de a nagyobb felbontással miatt már fenntartásaim vannak, hogy egy picit gyengébb vas, mindig elfogadható sebességet fog produkálni nagyobb felbontáson...
Amúgy a felhasználók kisebbik része akarja ezeket munkára használni. Ráadásul, ha már munkaeszköznek szánod, simán áldoznék még rá egy kicsit és egy kategóriával feljebb nézelődnék. Úgyis visszahozza az árát...
-
JoeYi
őstag
amúgy kár hogy occsójó kategóriában egyik márka se csinál 7" IPS tabletet.
Mindegy, myaudio series 9-el kezdek megbarátkozni fejben
-
tjb007
nagyúr
Pedig többe kerülne annál, jóval többe.
Nézd csak meg a ConCorde 9.7 IPS és a 9.7 IPS Plus közti árkülönbséget, az csak a Bluetooth -nak és a GPS -nek köszönhető.
Megint csak egy ConCorde -os példa (mást ha akarnék sem tudnék hozni), a 10.1. A 9.7 IPS -től minden téren elmarad (gyengébb hardver, "gyengébb" kijelző stb.) de került bele 3G modem (telefon funkcióval), ezért kerül 70000 forintba, ha nem lenne benne akkor kerülne vagy 40-45000 forintba.
Nem véletlenül nem gyártanak a kínai cégek ilyen tableteket mivel ezek a pluszok jelentősen megdrágítják a gyártási költségeket. -
tjb007
nagyúr
-
weinmaker
őstag
Ja, csak pont saját topikjukban szív a juzer, mert be kell vinni a készüléket frissítésre, mivel még nem ics-vel vette meg. Kinek hiányzik az ilyen macera? Még ha pesti is vagy, akkor sem biztos, hogy egy ilyen nyomorult frissítésért utazgatsz a városon keresztül.
Persze akinek ez kell, az vegyen concordeot.
-
delbarta
senior tag
válasz
blueMerle #52 üzenetére
A c9.7 is fémházas. Az akkuról annyit, hogy bárki ráírhat bármit, engem az érdekel, valós helyzetben mit tud. A concorde fórumán ezt írta az admin az 9.7 akkujáról egy kérdésre: "Akku üzemidő jellemzően 9-10 óra és ezt már többen többféleképp tesztelve is megerősítették." Vettem én már az előző telefonomhoz olyan akkut amire 2200 mAh volt ráírva, de még addig sem bírta, mint a gyári 1400-as. Szóval én mielőtt döntök majd megvárok egy összehasonlító tesztet.
Egyébként eleve rootoltan fogják kiadni, szóval ezzel sem kell vacakolni, vagy félni a garancia elveszítésétől.
A friss firmware-eket ők is kiteszik a honlapra, szóval bárki frissítheti ingyen, gond nélkül, de ha ehhez nem ért, akkor ingyen megteszik a központi szervizükben. Nem értem ezzel mi a gond. Nem gondolhatod komolyan, hogy minden városban szervizeket kellene fenntartaniuk a frissítésekhez. Az a termék árában is meglátszana, akkor meg az lenne a baj. -
blueMerle
veterán
Az alumínium készülékház egy olyan "feature" ennél a Wayteq-nél, amivel nem versenyezhet egyetlen másik műanyag házzal készült tablet sem. Szóval lehet hogy van jobb, szebb, olcsóbb és gyorsabb, de nálam ez egyszerűen azonnal eldöntötte hogy EZ kell. Ráadásul CSAK AZÉRT nem veszek Concorde tabletet ezentúl (volt 7.1-esem) mert úgy döntöttek hogy kizárólag náluk, a szervizben (csak BP) lehet majd a jövőben frissíteni hivatalosan. Tudod, ezért szeretem a Budapestieket: nekik Budapest határánál véget ér a világ, azontúl már nincs is semmi, ott buckalakók élnek, nem is emberek, velük nem kell foglalkozni.
De a fő különbség:
3750 mAh vs 8000mAh.Nincs miről beszélni, ha valaki munkára és nem bohóckodásra használja, akkor ez gigatrilliószor nagyobb előny mint a hdmi kimenet.
-
delbarta
senior tag
válasz
Ace owner #49 üzenetére
Azért én a helyedben ezt is megnézném: Concorde 9.7 IPS
Szerintem jobb lesz, ha egyszer végre megjelenik. -
Ace owner
addikt
Én már teljesen összezavarodtam Wayteq tabok között.. De ha egyszer eljutok oda hogy vegyek egyet biztos hogy WayteQ-et fogok..
-
tjb007
nagyúr
Nagy valószínűséggel igen.
"Ezeknek amúgy szabad/érdemes húzni a prociját?"
Amelyikét lehet azt szabad de nem biztos, hogy érdemes is.
Jelenleg a két legelterjedtebb/leginkább használt SoC az RK2918 (ami a 100is -ben is van) és az Allwinner A10/A13. Mindegyikben Coretx-A8 -as processzormag van amik max. 1,2GHz -et tudnak, ennél tovább egyiket sem lehet húzni. Jellemzően amikbe ilyen kerül azokban már a maximumon járnak, amelyikben nem abban fel lehet húzni de érdemes elgondolkodni azon, hogy ha tud magasabb frekvencián is járni akkor miért az alacsonyabbon megy."A mellékelt oldalakon egyedi firmwarekről van szó, amik esetleg jobbak mint a gyrái?"
Általánosságban elé lehet mondani, hogy igen, jobban de ezek a készítő szája íze szerint készülnek ami nem biztos, hogy neked is meg fog felelni.
-
JoeYi
őstag
akkor a myaudio series 9 is ilyen? Mert mindenben ugyanazt tudja + van hdmi.és az is csak 59900.
Ezeknek amúgy szabad/érdemes húzni a prociját?
A mellékelt oldalakon egyedi firmwarekről van szó, amik esetleg jobbak mint a gyrái? (mármint gyorsabb, gördülékenyebb?)
-
tjb007
nagyúr
Igazából a processzormag is visszahúzza, ezeken a benchmark eredményeken jól lehet látni:
xPAD-70 @ ICS (AML-8726-M1) ↔ xTAB-50 @ 2.3.5 (Allwinner A10)
-
kelzsoca
félisten
Miért, szerinted én azzal teszteltem, vagy miből gondolod hogy volt benne SD kártya?
====================================A Tablet egyébként a Rockchip saját (terméke) tablete.
Értelemszerűen Rockchip SoC került bele.
A Rockchip partnere a WayteQ mellett, többek között a Cube is, így ők is forgalmazzák (Cube U9GT) néven.
Több külföldi nagyobb fórum is foglalkozik a géppel:
-
blueMerle
veterán
Megrendelve, szerdan kezhez is kapom
-
JoeYi
őstag
Kis mini teszt/vélemény tőlem:
Tegnap elmentem a Speedshopba hogy közelebbi ismeretségbe kerüljek a tabletekkel. Ennek folyamányaként az xTAB 100is-t is jól megböködtem.
Első képernyő kioldásra szörnyen akadt. Ez azért volt, mert aktív háttérkép volt beállítva (az a faleveles vízfelület, ami hullámzik ha hozzáérsz). Miután beraktam egy sima képet háttérnek egyből röcögés mentes tempóra gyorsult.
Netezés: a gyári webböngészővel néztem meg az index.hu-t. Elég lassan töltődött be a lap (több mint 30 sec), viszont miután bejött, gördülékenyen lehetett navigálni rajta, a pinch to zoom is frankón ment. Az oldal alján található indavideókból is elindítottam egyet. Az sajnos elég lassan kelt életre, és akkor is csak akadozva játszódott le. Azt nem tudom persze, hogy mindez nem-e a lassú internetelérés miatt volt-e.
gmaps: tökéletesen működött. Röcögés nélkül lehetett több ujjas parancsokat adni (zoom, forgatás, bedöntés). Persze GPS nincs a gépben, így max otthoni útvonaltervezésre, utcakeresésre van értelme.
játék: a jewels deluxe és az angry birds space-t raktam fel. Mindkettő kifogástalanul ment. Nem volt baj se az érintő képernyő reakcióidejével, se a játékélmény folyamatosságával.
kijelző: szép színek, tökéletes betekentési szögek. Ennél többet nem tudok mondani róla. Próbáltam csomót találni a kákán, de semmi olyan negatívumot nem tapasztaltam ami akár említésre méltó is lehetne.
végül benchmark: nem általlottam lefuttatni a quadrantot sem. Az eredmény:
Total: 1667
CPU: 1322
Mem: 3154
I/O: 2562
2D: 233
3D: 1063Nem egy izmos vas 3D-ben. A labirintus az gördülékenyen futott, de a bolygós teszt csak 21-23 FPS-el ment, érezhetően akadozgatott.
Hát ennyi
-
klepto
addikt
Mikorra várható a tablet részletes kivesézése?
Megoldható lenne a tesztben a Skype kipróbálása headsettel is, és pár játék, köztük legalább 1 igazán gépigényes 3D-s játék futásának tesztelése? -
tsaby76
aktív tag
Kiegészítésképp még annyit, hogy a kijelzőt 15-20% fényerővel használom, mert nagyon nagy a fényereje, napsütésben is jól olvasható, betekintési szöge "IPS-es", egyébként úgy tudom LG panel van benne, szét is szereltem, a belső rendezett, nem egy összetákolt dzsunka...vékony letisztult elegáns kis gép.A kamerák kiábrándítóak, bár nem is használom, csak kipróbáltam, de a frontkamera szerintem még videochatre sem jó, bár működik, de a képe pocsék.Az enyémen custom rom van amibe integrálva van az ntfs olvasás is otg eszközről.Röviden ennyi, várom a tesztet...
-
tsaby76
aktív tag
Én egy ilyet hajtok 2hónapja OEM változatban, nagyon hálás kis dög, a kijelzője nagyon rendben van, a fém ház jó minőségű, az akksi 2-3 erős estét kibír, a sebessége is vállalható, néha androidosan magábafordul.XDA-n sok cucc van rá, népszerű gép, jelenleg 4.0.4. ICS van rajta, az 58k-s hazai árat nagyon megéri.Jelenleg ezzel a géppel írok.:-)
-
Recon666
Közösségépítő
Jó ára van, tetszetős.
-
Wilika
aktív tag
Ez a hardveres Flash gyorsítás mit tesz? Kicsit olyan kamu reklámszövegnek hangzik. :S Persze ítélni nem akarok, mert nem tudok sokat a témáról.
Amúgy Ezzel nem jár jobban az ember? Persze, az akku az feleakkora, viszont fémházas, kicsit feljebb is van hangolva a proci, a Mali400-ról meg már hallottunk.
-
prolad
addikt
Tetszetős,a proci +gpu viszont kíváncsivá tett.Ha jól emlékszem a galaxy cover-ben is ilyen gpu volt és ott nem muzsikált túl jól.
-
delbarta
senior tag
Én az akku használati idejére lennék nagyon kíváncsi. Mondjuk film lejátszás (normál xvid rip) 80% fényerőn végtelenre állítva, mennyi idő után kapcsol ki 100%-ról?
-
atike
nagyúr
Hmm... Érdeklődve várom a tesztet.
-
tlac
nagyúr
az ebben lévő cucc:
RK2918 1GHz Cortex A8 Core with neon & 512KB cache, OPENGL ES2.0 és OPEN VG támogatás, hardveres Adobe Flash Player 11 gyorsítójobb vagy gyengébb, mint a korábbiban lévő?
AML8726-M Cortex-A9 1 GHz CPU, ARM Mali-400 3D GPU, NEON SIMD co-processzor -
gybazsi
senior tag
Elég korrekt ajánlatnak tűnik, várjuk a tesztet.
-
tjb007
nagyúr
Hátránynak nem nevezném, inkább úgy mondanám, hogy megvan az előnye (netezés, ebook stb.) és a hátránya is (filmnézés, néhány játék).
(#9) debrejo
Attól függ, hogy bele van e forgatva a kernelbe a driver és a ROM -ba a támogatás.
(#13) Integra
Akár 2TB -os merevlemezt is tudsz rá kötni, szóval a memória (vagy inkább tárhely) nem akadály
-
Integra
titán
ja, ez kimaradt, persze, jogos
bár ilyen kevés memóriával még ha bővíthető is.. ezek a tabletek szerintem sokkal inkább budget kategória, netezni aztán ennyi. és arra meg a hdmi nem feltétlen szükséges. aztán majd ha egy év múlva jön a 200-as tablet, akkor azon valszeg lesz. minden évben valami pluszt raknak rá. -
debrejo
senior tag
Végre elérték a (vállalható) 10"-os táblák azt az árat ami nekem is belefér
A bt-ért viszont kár, vezeték nélküli bt füles így kilőve. BT adapterrel vajon működne?
-
pumpedlix
tag
A HDMI hiány elég súlyos, de maga a tablet elég tetszetős, nálam még mindig az xTab 70i vezet ár/érték arányban
-
NoMagix
addikt
Nem rossz, megfontolandó vétel!
A 4:3 méretarány nem nagy hátrány?
Miért nincs a wifiben n-es? -
Ace owner
addikt
Ez így konkrét. Ára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest