- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #82 üzenetére
Az a baj, hogy teljesen félreérted, amiről beszélek... Never mind. Biztos én nem fogalmaztam egyértelműen...
Annyit mondtam, hogy munkára egy izmosabb gépet vennék, mert ennél egy leheletnyivel erősebb vas is be tud lassulni 800x600-s felbontáson, nem hogy még nagyobb kijelzővel. Számomra ez is a megbízhatóság része, nem jó móka, ha valamit gyorsan kellene csinálni, de munka helyett restart-nak kell jönnie...
Ennyi.
Az x forint felett, meg alatt részt nem is értem honnan jött...
(Én is úgy közelítem meg, hogy adott feladathoz a legjobb ár/érték arányú eszközt. Otthonra jó, munkára lenne jobb.)
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #75 üzenetére
Én meg úgy közelítem meg, hogy ha profi ács szeretnék lenni, nem hobbi szerszámokkal dolgozom
De mint mondtam, úgy legyen, ahogy szeretnéd.
Az én xTab 70-mel tuti nem szívesen dolgoznék, napi használat mellett is gondolkodom egy erősebb gépen...
Tud ő mindent, csak néha lassan:-)
-
Polllen
félisten
Persze, nincs bajom a support-tal, csak ezt a kategóriát nem tudnám komoly munkaeszköznek tekinteni, mert mindig van/lesz nyűgje, én meg úgy szeretek dolgozni, hogy a vas normálisan megy, nem hátráltat.
blueMerleÚgy jött ide, hogy low-end eszközt nehéz szívvel használnék munkaeszköznek, a megbízhatósági gondok miatt. Az, hogy a pulse meg egyebek néha röcögnek itthon elmegy, munka esetén már nem.
Meg használd egy hónapot, utána dől el úgy is, hogy megfelel-e vagy sem arra a munkára, amire használni szeretnéd.
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #67 üzenetére
Nem ipad-re gondoltam, hanem erősebb android-s tab-ra.
Jó a wayteq supportja, de ha megnézed a fórumot akad egy-két ember akinek az új 70is-nél wifi gondja van, meg az apró cseprő ügyek. Én tuti kiakadnék, ha munka közben belassulgatna vagy valami nem lenne elérhető éppen.
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #52 üzenetére
Messzemenő következtetéseket csak mindkét gép tesztje után lehetne levonni. A concorde-ról már van, amiben említik, hogy nem műanyag csoda, illetve az aksit se nagyon húzzák le...
Nekem xTab 70-m van és hát a maga 800x600-val nem egy sebesség bajnok...
Éppen elég, de a nagyobb felbontással miatt már fenntartásaim vannak, hogy egy picit gyengébb vas, mindig elfogadható sebességet fog produkálni nagyobb felbontáson...
Amúgy a felhasználók kisebbik része akarja ezeket munkára használni. Ráadásul, ha már munkaeszköznek szánod, simán áldoznék még rá egy kicsit és egy kategóriával feljebb nézelődnék. Úgyis visszahozza az árát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- DUNE médialejátszók topicja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest