- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
blueMerle #96 üzenetére
Lekattintottam a grafikont is: 1 2
A grafikonban a kis kimaradás egy újraindítás volt, egyébként folyamatosan ment a gép.
És egy elírás az előző postban:
Végig bekapcsolt WiFi-vel ment a készülék (WiFi alvás irányelve: Tartsa bekapcsolva a WiFi-t=> Mindig-re állítva)
Tehát mint a képeken is látszik a WiFi nem aludt, még akkor sem mikor a kijelző nem ment.
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #82 üzenetére
Az a baj, hogy teljesen félreérted, amiről beszélek... Never mind. Biztos én nem fogalmaztam egyértelműen...
Annyit mondtam, hogy munkára egy izmosabb gépet vennék, mert ennél egy leheletnyivel erősebb vas is be tud lassulni 800x600-s felbontáson, nem hogy még nagyobb kijelzővel. Számomra ez is a megbízhatóság része, nem jó móka, ha valamit gyorsan kellene csinálni, de munka helyett restart-nak kell jönnie...
Ennyi.
Az x forint felett, meg alatt részt nem is értem honnan jött...
(Én is úgy közelítem meg, hogy adott feladathoz a legjobb ár/érték arányú eszközt. Otthonra jó, munkára lenne jobb.)
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #75 üzenetére
Én meg úgy közelítem meg, hogy ha profi ács szeretnék lenni, nem hobbi szerszámokkal dolgozom
De mint mondtam, úgy legyen, ahogy szeretnéd.
Az én xTab 70-mel tuti nem szívesen dolgoznék, napi használat mellett is gondolkodom egy erősebb gépen...
Tud ő mindent, csak néha lassan:-)
-
delbarta
senior tag
válasz
blueMerle #67 üzenetére
Dehogy akarlak győzködni, csak felhívom a figyelmed és másokét is akik most akarnak venni valamilyen tabot, azokra az információkra, amiket máshol olvastam és te esetleg nem jól tudod, de leírod, akaratlanul is félretájékoztatva azokat akik olvassák. Mint pl. hogy a 100is olcsóbb. Pont ugyanannyiba kerül mint a 9.7 ips.
60e. Egyébként kizártnak tartom, hogy "irgalmatlanul sokkal tovább" bírná az akku mint a 9.7 ips-ben, ha ott több visszajelzés és teszt alapján 9-10 órát írtak. A 6-7 óra is már nagyon jónak mondható manapság. De majd meglátjuk az igazságot, ha valaki, akinek már van kipróbálja és megírja a tapasztalatokat.
A firmware frissítéssel kapcsolatban nincs tapasztalatom, csak az infó amit a weboldalukon látok.
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #67 üzenetére
Nem ipad-re gondoltam, hanem erősebb android-s tab-ra.
Jó a wayteq supportja, de ha megnézed a fórumot akad egy-két ember akinek az új 70is-nél wifi gondja van, meg az apró cseprő ügyek. Én tuti kiakadnék, ha munka közben belassulgatna vagy valami nem lenne elérhető éppen.
-
Polllen
félisten
válasz
blueMerle #52 üzenetére
Messzemenő következtetéseket csak mindkét gép tesztje után lehetne levonni. A concorde-ról már van, amiben említik, hogy nem műanyag csoda, illetve az aksit se nagyon húzzák le...
Nekem xTab 70-m van és hát a maga 800x600-val nem egy sebesség bajnok...
Éppen elég, de a nagyobb felbontással miatt már fenntartásaim vannak, hogy egy picit gyengébb vas, mindig elfogadható sebességet fog produkálni nagyobb felbontáson...
Amúgy a felhasználók kisebbik része akarja ezeket munkára használni. Ráadásul, ha már munkaeszköznek szánod, simán áldoznék még rá egy kicsit és egy kategóriával feljebb nézelődnék. Úgyis visszahozza az árát...
-
delbarta
senior tag
válasz
blueMerle #52 üzenetére
A c9.7 is fémházas. Az akkuról annyit, hogy bárki ráírhat bármit, engem az érdekel, valós helyzetben mit tud. A concorde fórumán ezt írta az admin az 9.7 akkujáról egy kérdésre: "Akku üzemidő jellemzően 9-10 óra és ezt már többen többféleképp tesztelve is megerősítették." Vettem én már az előző telefonomhoz olyan akkut amire 2200 mAh volt ráírva, de még addig sem bírta, mint a gyári 1400-as. Szóval én mielőtt döntök majd megvárok egy összehasonlító tesztet.
Egyébként eleve rootoltan fogják kiadni, szóval ezzel sem kell vacakolni, vagy félni a garancia elveszítésétől.
A friss firmware-eket ők is kiteszik a honlapra, szóval bárki frissítheti ingyen, gond nélkül, de ha ehhez nem ért, akkor ingyen megteszik a központi szervizükben. Nem értem ezzel mi a gond. Nem gondolhatod komolyan, hogy minden városban szervizeket kellene fenntartaniuk a frissítésekhez. Az a termék árában is meglátszana, akkor meg az lenne a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest