- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Köszönöm a választ (neked is kelszoca). Szerdán (vagy holnap) kapom kézhez a sajátom, nagyon kiváncsian várom. Mondjuk a kiállított példány brutálisan masszív volt az unibody fémház miatt, remélem tartós is lesz. Nálam most ez elsőrangú szempont, mivel a GoClever A103 amit 2 nap után eladtam, finoman fogalmazva is...hát a borítása egy ipari hulladék volt, nyekergett már csak attól is, ha csak ránéztem.
-
blueMerle
veterán
Szerdán jön csak meg
-
blueMerle
veterán
Az a baj, hogy Te úgy közelíted meg ezt a dolgot hogy X ft alatt minden egy megbízhatatlan rakás szar, és X forint felett minden csodálatos, sose romlik el, megbízható csodakütyü. Az én sok-sok éves tapasztalatom nem ezt mutatja. Ugyanúgy elromolhat egy drágább és egy olcsóbb kütyü is. Soha nem ár alapján választottam terméket/autót, hanem az alapján, hogy nekem mire van szükségem és azt a feladatot maradéktalanul ellátja-e? Ha erre a kérdésre a válasz igen, akkor megveszem, ez ennyire egyszerű. Kipróbáltam ezt a Wayteq-et AZ ÉN IGÉNYEIMNEK tökéletesen megfelel a sebessége, a tudása és a kivitelezése is. Ha elromlik, akkor pedig ott a garancia -ahogy ugyanúgy elromolhat egy bármilyen más, sokkal drágább eszköz is. Én tudom hogy ez a készülék nem a TOP 3 tabletek mezőnyében fog versenyt nyerni, tudom mire képes, informatikus vagyok, nem átlagfogyasztó. Tisztában vagyok a benne lévő hw teljesítményével.
Körbejárhatjuk ezt a kérdéskört egymiliószor, ha nem akarod megérteni miről beszélek, akkor feleslegesen futjuk ezeket a köröket.
-
-
blueMerle
veterán
A low-end cuccokról csupán annyit, hogy egy galaxy s 3x hagyott a szarban, pont akkor, amikor igazán nagyon fontos lett volna hogy jól működjön, ellentétben egy zte blade-el soha nem volt gondom (1 évig használtam). Most egy HTC EVO 3D-m van, és semmivel sem érzem azt, hogy most nekem hűdemennyivel sokkal jobb mint amikor a Bladet használtam. Gyorsabb, na ja, meg tud egy csillió szuper dolgot de annyira fontos ember meg nem vagyok, hogy ne tudnék várni 1 másodperccel többet mondjuk a mailek beolvasására. Én egy telefont hívásokra, főként e-mailekre, időnként böngészésre, hírolvasásra és szerver, cms rendszerek menedzselésére használok. Az összes többi feature hidegen hagy. A tabletet pedig elmondtam mire használom. Nem vagy egyedül ezzel, sokan nem értik meg hogy ezeket a kütyüket van aki egyszerűen munkára használja, és ha egy ilyen eszköz azt a munkafeladatot TÖKÉLETESEN ellátja, akkor felesleges 2x, 3x ennyit kiadni. Milliomos én sem vagyok. Ez olyan, mintha kertet ásnál egy harmincötmilliós géppel, holott egy 5000ft-os ásóval is megoldható, esetleg egy kistraktorral. Perszehogy megbízhatóbb a több milliós cucc, de biztos hogy arra van szükség, ha megoldható olcsóbb eszközzel is ugyanolyan jól?
-
blueMerle
veterán
Ha megnézel bármilyen support fórumot, tele lesz reklamálókkal. Bármilyen gyártóról is legyen szó. Oda az megy, akinek gondja van, értelemszerűen akinek nincs az nem tépi ott feleslegesen a száját. Szóval hogy előfordulnak hibák vagy gondok adódnak, nem hiszem hogy szenzáció és újdonság lenne. A Concorde fóruma is tele van reklamálókkal, ettől még nem szar az összes tabletjük. Van gyártási hibás, ennyi, ha olyan nagy a gond akkor ott a garancia. Ami meg javítható arra kiadnak updatet. Ráadásul nem is erről van szó, így nem is értem hogy jön ez most ide.
Majd kedden megosztom veled van-e bármilyen hibája
-
blueMerle
veterán
Én vagyok az a pici szegmens, aki munkára használja.
Sajnos az iPad alkalmatlan arra, amire nekem kell, pedig hidd el szivem szerint azt használnék (annak ellenére hogy rühellem az Apple termékfilozófiáját, de a cucc attól még brutálisan stabil és nagyon jól össze van rakva)
Áldozzak rá többet? Minek? Terveket prezentálok rajta ügyfeleknek, jegyzetelek és wp, presta, magento, drupal rendszereket menedzselek rajta. Ennyi. Ezt tökéletesen ellátja ez az eszköz is, ezért teljesen felesleges kidobnom kétszer ennyit az ablakon. Nekem az a fontos hogy strapabíró legyen.
delbarta:
Az akkus kérdést inkább ne firtassuk, Te sem tudhatod a Concorde tab valós teljesítményét, én sem a Wayteq-ét, de ha abból a 8000-ből már csak 6000 igaz, akkor is irgalmatlanul sokkal tovább bírja mint a Concorde. És nekem ez a fontos. Ráadásul a Wayteq olcsóbb, a HDMI pedig engem nem érdekel, leírtam ezt is. Engem győzködni felesleges.
A firmware frissítéseknek pedig nézz utána légyszives, ugyanis ebben tévedsz. Nagyon megváltoztak a Concorde-os srácok, sajnos. Nagyok lettek, vége a user-friendly hozzáállásnak.
-
blueMerle
veterán
Az alumínium készülékház egy olyan "feature" ennél a Wayteq-nél, amivel nem versenyezhet egyetlen másik műanyag házzal készült tablet sem. Szóval lehet hogy van jobb, szebb, olcsóbb és gyorsabb, de nálam ez egyszerűen azonnal eldöntötte hogy EZ kell. Ráadásul CSAK AZÉRT nem veszek Concorde tabletet ezentúl (volt 7.1-esem) mert úgy döntöttek hogy kizárólag náluk, a szervizben (csak BP) lehet majd a jövőben frissíteni hivatalosan. Tudod, ezért szeretem a Budapestieket: nekik Budapest határánál véget ér a világ, azontúl már nincs is semmi, ott buckalakók élnek, nem is emberek, velük nem kell foglalkozni.
De a fő különbség:
3750 mAh vs 8000mAh.Nincs miről beszélni, ha valaki munkára és nem bohóckodásra használja, akkor ez gigatrilliószor nagyobb előny mint a hdmi kimenet.
-
blueMerle
veterán
Megrendelve, szerdan kezhez is kapom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest