- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
blueMerle #67 üzenetére
Dehogy akarlak győzködni, csak felhívom a figyelmed és másokét is akik most akarnak venni valamilyen tabot, azokra az információkra, amiket máshol olvastam és te esetleg nem jól tudod, de leírod, akaratlanul is félretájékoztatva azokat akik olvassák. Mint pl. hogy a 100is olcsóbb. Pont ugyanannyiba kerül mint a 9.7 ips.
60e. Egyébként kizártnak tartom, hogy "irgalmatlanul sokkal tovább" bírná az akku mint a 9.7 ips-ben, ha ott több visszajelzés és teszt alapján 9-10 órát írtak. A 6-7 óra is már nagyon jónak mondható manapság. De majd meglátjuk az igazságot, ha valaki, akinek már van kipróbálja és megírja a tapasztalatokat.
A firmware frissítéssel kapcsolatban nincs tapasztalatom, csak az infó amit a weboldalukon látok.
-
delbarta
senior tag
válasz
blueMerle #52 üzenetére
A c9.7 is fémházas. Az akkuról annyit, hogy bárki ráírhat bármit, engem az érdekel, valós helyzetben mit tud. A concorde fórumán ezt írta az admin az 9.7 akkujáról egy kérdésre: "Akku üzemidő jellemzően 9-10 óra és ezt már többen többféleképp tesztelve is megerősítették." Vettem én már az előző telefonomhoz olyan akkut amire 2200 mAh volt ráírva, de még addig sem bírta, mint a gyári 1400-as. Szóval én mielőtt döntök majd megvárok egy összehasonlító tesztet.
Egyébként eleve rootoltan fogják kiadni, szóval ezzel sem kell vacakolni, vagy félni a garancia elveszítésétől.
A friss firmware-eket ők is kiteszik a honlapra, szóval bárki frissítheti ingyen, gond nélkül, de ha ehhez nem ért, akkor ingyen megteszik a központi szervizükben. Nem értem ezzel mi a gond. Nem gondolhatod komolyan, hogy minden városban szervizeket kellene fenntartaniuk a frissítésekhez. Az a termék árában is meglátszana, akkor meg az lenne a baj. -
delbarta
senior tag
válasz
Ace owner #49 üzenetére
Azért én a helyedben ezt is megnézném: Concorde 9.7 IPS
Szerintem jobb lesz, ha egyszer végre megjelenik. -
delbarta
senior tag
Én az akku használati idejére lennék nagyon kíváncsi. Mondjuk film lejátszás (normál xvid rip) 80% fényerőn végtelenre állítva, mennyi idő után kapcsol ki 100%-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest