- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
Kiegészítésképp még annyit, hogy a kijelzőt 15-20% fényerővel használom, mert nagyon nagy a fényereje, napsütésben is jól olvasható, betekintési szöge "IPS-es", egyébként úgy tudom LG panel van benne, szét is szereltem, a belső rendezett, nem egy összetákolt dzsunka...vékony letisztult elegáns kis gép.A kamerák kiábrándítóak, bár nem is használom, csak kipróbáltam, de a frontkamera szerintem még videochatre sem jó, bár működik, de a képe pocsék.Az enyémen custom rom van amibe integrálva van az ntfs olvasás is otg eszközről.Röviden ennyi, várom a tesztet...
-
tsaby76
aktív tag
Én egy ilyet hajtok 2hónapja OEM változatban, nagyon hálás kis dög, a kijelzője nagyon rendben van, a fém ház jó minőségű, az akksi 2-3 erős estét kibír, a sebessége is vállalható, néha androidosan magábafordul.XDA-n sok cucc van rá, népszerű gép, jelenleg 4.0.4. ICS van rajta, az 58k-s hazai árat nagyon megéri.Jelenleg ezzel a géppel írok.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- Windows 11
- Éjszakai műszak
- EAFC 26
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest