- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
-
vadkörte
addikt
Ez volt a másik hiba. Hogy nem csináltam egy programlistát. Így most feléből harmadából vannak fent a programjaim. De legalább nincs tele minden vacakkal.
OP rendszer pipa
Office pipa
Képszerkesztő(k) pipa
Videóvágó pipa
Játék ráérNekem tetszik és marad. A munkahelyemen a vírusgazda mondta is, hogy frissítsem le a gépet nyugodtan. (legalább neki nem kell vele tökölni) Ő is le fogja.
Arra is ráférne egy tiszta telepítés, elég a baja szegénynek. -
Polllen
nagyúr
Sztem feleslegesen küzdesz ennyit vele. Rakd vissza a 8.1-t, aztán fél év múlva újra próbálkozhatsz vele, de akkor már dualboot-tal
Szeretem az újdonságokat, de w10-nél túl sokan panaszkodnak, h kisérletezzek. Jó nekem a 8.1 egyelőre.
N-s verzió? Nooormális?
Abból amúgy a windows media player és ehhez kapcsolódó cuccok hiányoznak.
-
Predator92
csendes tag
Ha már az MPC-HC se megy... ott lehet egy szűz 10-es segíthet
Nálam tiszta telepítés volt, semmi gondom nincsen eddig a rendszerrel, legutóbbi nagy frissítés pakk meg érzésre adott neki stabilitást is.
Esetleg próbáld meg külön partíción tesztelni egy tiszta 10-essel, hogy működnek-e az eszközök, mert eléggé gyanús számomra, hogy valami csak beszemetelt az upgrade során
Android-os telefonon meg esetleg nézd meg a fejlesztői eszközökben be van-e kapcsolva az ADB, ha igen, kikapcsolva nézd meg megjelenik-e már a "sajátgépben" -
szabonagyur
félisten
Nyugi nem csak te váltasz vissza... én is visszaraktam, pedig nekem mindenhez van gyári Win10 driver ami megy is rajta. Nálam egyszerűen az OS ami nem jön be, pedig én is 4 évig Vista user voltam megjelentéstől, meg azóta is mindent használtam de itt valami még nagyon nem kerek.
-
-
snecy20
nagyúr
Ne sértődj meg.
ugyanezt végigszoptam én is 2012-ben a Windows 8-cal, előtte 10(!) évig a Windows XP különböző verzióit használtam, hosszú hónapokig csak félgőzzel ment a gép a driverek és illesztők hiánya miatt.Lauda
Elindulnak, csak a DX12 feature-ök only WIN10 exkluzívak lesznek. Szerintem erre gondolt.
-
-
vadkörte
addikt
Amikor rádugtam a telefonokat azonnal telepítette a drivert és azóta is működnek (Huawei G700 és Y300)
A G700-nál ki kell választanom, hogy mit akarok az USB porttal (általában csak töltöm róla) de miután háttértár módba kapcsolom látja az SD-t, az Y300-nál meg alapból látja mindkét tárolót.A mobilnet modememmel volt hasonló hiba. Akárhogy telepítettem, nem telepedett a drivere =>így netem sem volt.
Egy távol-keleti fórumban találtam rá megoldást. Azt írta, szedjem le a programját és utána dugjam át egy másik USB-be. Basszus és bejött...(#15) Szoszo94:
A KIES egy nagy határ ###. Az ujjait törném darabokra annak aki kitalálta!(#16) snecy20:
Ezt ugye nem mondod komlyan. A francba!!! Pedig van egy tök jó ISA-s hangkártyám. Nagyobb mint a VGA-m (nVidia GTX 750 Ti) -
Szoszo94
őstag
Érdekes, nekem is mentek egyből, egyedül a Samsung Kies sz@rsága nem működik (szerencsére nincs Samum, csak ismerős hozta és nem akarta megenni a Win10). Viszont ZTE, Meizu, Asus, Elephone telefonok (mind droid) tutira működnek
Próbálj egy tiszta telepítést, hátha csak a frissítés miatt akadtak össze a dolgok. Vagy egy driver lepucoló programmal (fejből nem megy a neve) szedd le a droidos drivereket, aztán dugd rá a telefonokat és engedd a Winnek, hogy keressen hozzájuk
-
djculture
félisten
1 év és úgyis rákényszerülsz a 10 használatára vagy nem játszol új játékkal. Egyébként nekem minden win8.1 drivert megevett eddig a 10. Más kérdés hogy a 10 egy adatgyűjtő oprendszer az ami nekem se tetszik, de az én böngészési géphasználati stb adataimmal nem sokra megy a Microsoft. Sokkal nagyobb adatgyűjtést végez ennél a Google is.
-
törölt tag
Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa? Elavult, túl kell lépni rajta, vagy használni olyan OS-szel karöltve, ami még támogatja. Biztos vannak, akiknek probléma, hogy x6 alatt nem futnak a 16 bites alkalmazások.
De ezek szerint a MS-nak a mai napig támogatnia kellene a Win95-öt is.
Ne tarts fenn külön gépet. A multiboot elég régi dolog. Egy gépen lehet több OS is.
A telefonos témát nem értem. Rátoltam most a telefonom a gépre, és simán elérem Mass Storage módban. Nem kért még drivert sem a W10.
-
törölt tag
Az, hogy egy eszközhöz nincs driver nem az OS hibája, hanem az eszköz gyártójáé. A Creative-ról meg inkább ne is beszéljünk, driverírásban pancserek. Érdekes módon az én hangkártyámhoz tökéletesen megfelel a Vista-s driver is W10 alatt. Ja, mert az a jelek szerint rendesen meg van írva.
Androidos telefonokhoz W7 alatt is kellett driver. Maximum W10 alatt nem települ automatikusan. De a PC Suit felesleges volt, elég lett volna csak a drivert felrakni.
Ezeréves rendszerek támogatása meg nem meglepő ha kimarad. Igazából üdvözölném ha végre el lenne dobva Win alatt a visszamenőleges kompatibilitás, mert az OS fele már másról sem szól most sem, minthogy egy halom ősrégi library fel van telepítve, hogy ezeréves dolgok működjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- 24 Hours of Le Mans
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged