Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

LOGOUT blog

válasz #65675776 #24 üzenetére

na csaodálkozom, hogy kimaradt nálad ez a téma :B elég sokat pörgött még a PH is az ügyön, hogy mekkora habos szöveg már ez az 1GHz-es rendszerigény, már a 8-as esetében is.. jahh csak épp kötelező az NX bit hardveres megléte, tehát Prescott magos P4 alatt fel nem rakod ;)
    hogy akkor miért írtak 1GHz-et? mert az ilyen alacsony órajelű ULV-s Core Solo procik pl még támogatottak amik tényleg iylen 1Ghz környékén tekernek csak... szóval az ISA busz bukó Win10 alatt :)
    snecy20! Igen, a DX12 előnyeit én is ki szeretném aknázni, ugye ezért is váltottam, ahogy fentebb is írtam...
    vadkörte! HA valami fincsi AWE32, GUS, vagy Turtle Beach kártya, akkor jöhet :))

• vadkörte

addikt

válasz #65675776 #8 üzenetére

"Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa?"

Amiért pl. én is "elvárom", hogy a 16 éves HP 1100LJ printerem tökéletesen támogatott legyen. Mivel ragaszkodik hozzá és nem akarja kidobni, csak azért, mert régi.
    Én sem vagyok hajlandó ezt az eneergiazabáló őskövületet kihajítani.
    Ad1 amíg nem kapok normális áron lézerprinter hasonlóan tartós kivitelben mínt ez a csataló, marad.
    Ad2 az igényeim tökéletesen kielégíti :)

Egyébként a W8/8.1 és a 10 is natívan támogatja (MS és nem HP driverrel) ismerősi körömben nem egy korszerűbb printert kellett cserélni, mert nem volt támogatott az új OP rendszerben.

A telefonos témát én sem értem. 2 droidot is rátoltam és MS-ban tökéletesen láttam a memória tartalmát.

• bacsis

Közösségépítő

LOGOUT blog

válasz #65675776 #8 üzenetére

Egy kicsit sarkítasz, de igazad van....
    Ettől engem még ez kellemetlenül érint...
    andoidos telód van?
    mert ha igen, nem tudom hogy csináltad... adja a win hogy csatlakoztatva van eszköz de az eszközkezelőben felkiáltójeles az "andoidos eszköz"...
    Amúgy jahh, multiboot... meglátom még mi lesz :)
    Lehet hogy a PDA-s dolgaimat is akkor ráköltöztetem az XP-s gépre, és akkor továbbra is csak a telós témát kéne megoldani...
    Amúgy azért raktam fel a 10-est, mert Cortana tök buli meg a DX12...
    a gond az hogy DX12-re még nincs játék, Cortana meg nem érhető el Magyar nyelven :DDD

• bacsis

Közösségépítő

LOGOUT blog

válasz #65675776 #4 üzenetére

... És Gabás! kiragadtátok a lényeget :)
    Mondom, a hangkártya driver még az első körben megoldódott :)
    Igazából üdvözölném ha végre el lenne dobva Win alatt a visszamenőleges kompatibilitás!
    Te igen, én meg nem... Mert van egy rahedli eszközöm ami eddig működött minden gond nélkül, most nem működik...
    Az, hogy egy eszközhöz nincs driver nem az OS hibája
    Így van... Ki írta az active sync-et? jahh, hogy pont a Microsoft? akkor úgy tűnik, mégis csak a microsoft a hibás ezügyben ;)
    De lehet itt vagdalózni prokkal és kontrákkal, de amiket fentebb leírtam, azok tények. Mármint hogy vannak dolgok amiket nem, vagy csak macerásan tudok megoldani. Én ezekre használnám az oprendszeremet, és lehet hogy sok csillivilli dologban tök jó meg minden, de engem az nem érdekel.. Nekem az kell, hogy ha hoznak egy telót rádugom a gépre pikkpakk menjen.. ha rádugom a PDA-imat a gépre pikkpakk menjen.
    De nem mennek. Szóval kénytelen vagyok visszaváltani 8.1-re... pont a régebbi dolgaimhoz van fent tartva egy XP-s gép is.. Abban van floppy lemez meg IDE csati az alaplapon, mobil rack stb... Nem szeretnék még egy 8.1-es gépet is fenntartani külön...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés