- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Amikor rádugtam a telefonokat azonnal telepítette a drivert és azóta is működnek (Huawei G700 és Y300)
A G700-nál ki kell választanom, hogy mit akarok az USB porttal (általában csak töltöm róla) de miután háttértár módba kapcsolom látja az SD-t, az Y300-nál meg alapból látja mindkét tárolót.A mobilnet modememmel volt hasonló hiba. Akárhogy telepítettem, nem telepedett a drivere =>így netem sem volt.
Egy távol-keleti fórumban találtam rá megoldást. Azt írta, szedjem le a programját és utána dugjam át egy másik USB-be. Basszus és bejött...(#15) Szoszo94:
A KIES egy nagy határ ###. Az ujjait törném darabokra annak aki kitalálta!(#16) snecy20:
Ezt ugye nem mondod komlyan. A francba!!! Pedig van egy tök jó ISA-s hangkártyám. Nagyobb mint a VGA-m (nVidia GTX 750 Ti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Plazma TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest