- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Ez volt a másik hiba. Hogy nem csináltam egy programlistát. Így most feléből harmadából vannak fent a programjaim. De legalább nincs tele minden vacakkal.
OP rendszer pipa
Office pipa
Képszerkesztő(k) pipa
Videóvágó pipa
Játék ráérNekem tetszik és marad. A munkahelyemen a vírusgazda mondta is, hogy frissítsem le a gépet nyugodtan. (legalább neki nem kell vele tökölni) Ő is le fogja.
Arra is ráférne egy tiszta telepítés, elég a baja szegénynek. -
vadkörte
addikt
Én két napig szoptam az asztalimmal mire sikerült beüzemelnem a 10-est.
Először ugyebár muszáj frissíteni. Namármost leszedte a vackait, meg minden már kiadott frissítést, (itt hibáztam) feltelepítette magát, majd az utolsó lépésnél összeomlott.
Végtelen bootfolymat...A 10-es még nem működött, a 8.1 már nem működött.
Rakhattam újra az eredeti W8-at, majd netet kellett varázsolni, hogy aktiválja magát, aztán DVD-ről ráfrissítettem. A már működő féligmeddig belakott rendszert úgy megfertőzte valami, hogy fél nap után feladtam és ment a tiszta telepítés.
Ennek kb. 3 hete. Azóta lekopogpm - kopp-kopp-kopp - minden faja. -
vadkörte
addikt
Amikor rádugtam a telefonokat azonnal telepítette a drivert és azóta is működnek (Huawei G700 és Y300)
A G700-nál ki kell választanom, hogy mit akarok az USB porttal (általában csak töltöm róla) de miután háttértár módba kapcsolom látja az SD-t, az Y300-nál meg alapból látja mindkét tárolót.A mobilnet modememmel volt hasonló hiba. Akárhogy telepítettem, nem telepedett a drivere =>így netem sem volt.
Egy távol-keleti fórumban találtam rá megoldást. Azt írta, szedjem le a programját és utána dugjam át egy másik USB-be. Basszus és bejött...(#15) Szoszo94:
A KIES egy nagy határ ###. Az ujjait törném darabokra annak aki kitalálta!(#16) snecy20:
Ezt ugye nem mondod komlyan. A francba!!! Pedig van egy tök jó ISA-s hangkártyám. Nagyobb mint a VGA-m (nVidia GTX 750 Ti) -
vadkörte
addikt
"Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa?"
Amiért pl. én is "elvárom", hogy a 16 éves HP 1100LJ printerem tökéletesen támogatott legyen. Mivel ragaszkodik hozzá és nem akarja kidobni, csak azért, mert régi.
Én sem vagyok hajlandó ezt az eneergiazabáló őskövületet kihajítani.
Ad1 amíg nem kapok normális áron lézerprinter hasonlóan tartós kivitelben mínt ez a csataló, marad.
Ad2 az igényeim tökéletesen kielégítiEgyébként a W8/8.1 és a 10 is natívan támogatja (MS és nem HP driverrel) ismerősi körömben nem egy korszerűbb printert kellett cserélni, mert nem volt támogatott az új OP rendszerben.
A telefonos témát én sem értem. 2 droidot is rátoltam és MS-ban tökéletesen láttam a memória tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest