- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Direkt nem szoktam ilyen listát készíteni. Így legalább nem telepítek fel újra olyan dolgokat, amik egyébként is teljesen feleslegesen voltak fent.
Játékok telepítésével mondjuk nem kel szórakoznom. Steam elindít (nem, azt sem kell újratelepíteni), és lehet folytatni ott, ahol abbahagytam. Max azoknak a játékoknak a mentéseit kell visszamásolni a helyére, amelyek ezt valami elmeháborodott elképzelés következtében a rendszerpartíción tárolják.
-
törölt tag
Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa? Elavult, túl kell lépni rajta, vagy használni olyan OS-szel karöltve, ami még támogatja. Biztos vannak, akiknek probléma, hogy x6 alatt nem futnak a 16 bites alkalmazások.
De ezek szerint a MS-nak a mai napig támogatnia kellene a Win95-öt is.
Ne tarts fenn külön gépet. A multiboot elég régi dolog. Egy gépen lehet több OS is.
A telefonos témát nem értem. Rátoltam most a telefonom a gépre, és simán elérem Mass Storage módban. Nem kért még drivert sem a W10.
-
törölt tag
Az, hogy egy eszközhöz nincs driver nem az OS hibája, hanem az eszköz gyártójáé. A Creative-ról meg inkább ne is beszéljünk, driverírásban pancserek. Érdekes módon az én hangkártyámhoz tökéletesen megfelel a Vista-s driver is W10 alatt. Ja, mert az a jelek szerint rendesen meg van írva.
Androidos telefonokhoz W7 alatt is kellett driver. Maximum W10 alatt nem települ automatikusan. De a PC Suit felesleges volt, elég lett volna csak a drivert felrakni.
Ezeréves rendszerek támogatása meg nem meglepő ha kimarad. Igazából üdvözölném ha végre el lenne dobva Win alatt a visszamenőleges kompatibilitás, mert az OS fele már másról sem szól most sem, minthogy egy halom ősrégi library fel van telepítve, hogy ezeréves dolgok működjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged