- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
... És Gabás! kiragadtátok a lényeget
Mondom, a hangkártya driver még az első körben megoldódott
Igazából üdvözölném ha végre el lenne dobva Win alatt a visszamenőleges kompatibilitás!
Te igen, én meg nem... Mert van egy rahedli eszközöm ami eddig működött minden gond nélkül, most nem működik...
Az, hogy egy eszközhöz nincs driver nem az OS hibája
Így van... Ki írta az active sync-et? jahh, hogy pont a Microsoft? akkor úgy tűnik, mégis csak a microsoft a hibás ezügyben
De lehet itt vagdalózni prokkal és kontrákkal, de amiket fentebb leírtam, azok tények. Mármint hogy vannak dolgok amiket nem, vagy csak macerásan tudok megoldani. Én ezekre használnám az oprendszeremet, és lehet hogy sok csillivilli dologban tök jó meg minden, de engem az nem érdekel.. Nekem az kell, hogy ha hoznak egy telót rádugom a gépre pikkpakk menjen.. ha rádugom a PDA-imat a gépre pikkpakk menjen.
De nem mennek. Szóval kénytelen vagyok visszaváltani 8.1-re... pont a régebbi dolgaimhoz van fent tartva egy XP-s gép is.. Abban van floppy lemez meg IDE csati az alaplapon, mobil rack stb... Nem szeretnék még egy 8.1-es gépet is fenntartani külön...
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest