- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
cairojack #196 üzenetére
Driver gond lesz ha sok a BSOD.
Gépemen szerintem én sem láttam 1 év alatt talán 1x ilyet. De lehet az valami teszt gép produkálta.
Tegnap bedugtunk valami kínai mobil sticket W7 gépbe és csontra fagyott a rendszer. De ez ettől még nem a W7 hibája. Második próbára is csontra fagy. Több próba nem volt. -
Ribi
nagyúr
Elnézést, rosszul fogalmaztam. Az alapjaiban arra vonatkozott, hogy nem a kinézete miatt volt rossz, hanem az instabilitása és az "under the hood" problémái miatt. Sokan mondják, hogy Pisa SP1 után (vagy 2) már sokkal jobb lett, de azt legtöbben már nem várták meg. Utána meg jött a 7.
-
Ribi
nagyúr
válasz
#09819904 #50 üzenetére
Longhorn és Pista is alapjaiban volt szar, nem a kezelőfelülete.
"Reménykedhetünk, hogy idővel talán valami update meghozza a gyógyírt!" ez az, hogy reménykedni kell. 1x már megetették, hogy lesz start, persze kamu volt. Talán majd mostPfejj...
Na én is lemakkanok a témáról. -
Ribi
nagyúr
válasz
#09819904 #39 üzenetére
Ha megválaszolod magadnak, akkor mit kérdezel?
Sokak mint írtad pl. kénytelenből, mások az új dolog miatt. Másoknak tetszett. Én azért, mert kellett egy 8-as gép amin lehet tesztelni fut-e rendesen 8 alatt aminek kell.
Hozzátenném, senki sem mondja, hogy szar a W8. Gyorsabb mint a 7. Csak vannak benne idegesítő dolgok, amit kb. semmiből sem állna megcsinálni. Itt nem a W8 a gond, hanem az MS gusztustalan semmittevése az igényekkel szemben.Mint írták már, ez a felület tablet/telefonhoz van. Eleve wtf. Pl adminként akarok indítani programot, jobb gomb az ikonjára a metró felületen és miért nem ott az egér mellett jön ki a menü mint asztalon? Ennyi a gond, ezek a kis apróságok amik a napi használat mellet idegesítik az embert. Persze pakoljak ki minden ikont asztalra. Túl bonyolult megadni a usernek a választás lehetőségét. Áhh, még a végén még több hasznos dolog akar majd a kis szaros mi?
-
Ribi
nagyúr
válasz
#09819904 #28 üzenetére
Na azért a 2 dolognak semmi köze egymáshoz. Engem nem érdekel, hogy a háttérben mókusok hordják a biteket, vagy nanotechnológiás jérce dobálja az ablakokat. Ha a kezelőfelület nagyon sok embernek nem felel meg, akkor a gyártó ne azt mondja, hogy bocs, leszarom mit akarok. Ennyi. Ráadásul nem fejlesztés az egész, hanem egy már meglévő felületet kiradíroznak, hogy hozzászoktassák az embert ahhoz ami szerintük majd a jövő. Szerintük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest