- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fossza
tag
Ne hiszem, hogy ez jog ellenes lenne. A felhasználási feltételeket, köztük a virtuális desktop futtatását és az azt elérő kliens licencelését eddig is szabályozta a Microsoft, de most új szabályokat hozott. Az oprendszer telepítésénél, vagy a mennyiségi licenc szerződés megkötésekor a felhasználó elfogadja ezeket a feltételeket, ha nem teszik neki, akkor használhatja másik gyártó másik szoftverét. Jog ellenesnek eddig szerintem nagyrészt a Microsoft azon húzásait minősítették, amikor bizonyos termékeket ingyenesen integrált a szoftvereibe, pl. Media Player, vagy Explorer az oprendszerbe. Ha pénzt kér a szoftvere egy bizonyos felhasználási módjáért, azért nem ítélhetik el, a felhasználó döntése, hogy kifizeti-e vagy sem, és a Microsoft kockázata, hogy ezzel usereket és hasznot veszít, vagy sem.
-
Rickazoid
addikt
Szerintem is igen valószínű, bár nyilván a MS jogászai készülnek erre az eshetőségre már hónapok óta.
A cikkhez:
Mondjuk ez hány vállalatot érintene? Úgy értem szerverek távoli elérésére van számos más megoldás is, Androidra biztosan, iPadre nem tudom.
De egy vállalat miért akarna nem Windows alapú eszközről Windows alapú szerverhez hozzáférni? Nem szokás egységes vagy legalább rokon szoftverplatform köré felépíteni egy vállalatot a kompatibilitási problémák elkerülése végett?
Amúgy nem értem, a cikkben mit takar az ARM processzorok köré épített eszköz? Az Übergizmo oldalán csak annyi szerepel, hogy a MS kivételt tesz a Windows RT tabletekkel, vagyis a ARM verziós Windows tabletekkel. Csak mert jönnek őszre az atomos Androidok is, ki tudja a MIPS is hova fog eljutni, kétlem tehát, hogy lenne ilyen kitétel, hogy csak ARM alapú eszközök után kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/16/512Gb Spacegray színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest