Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doooo
veterán
-
<Lacy85>
addikt
válasz hombre[EU] #132 üzenetére
Még nem nevelték ki? Drágább a Mi 11 Ultra, mint az S21 Ultra, vagy a 12 Pro Max.
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Viktor0610 #133 üzenetére
Egy 2021-es telefon, bár 50 %-al drágább, mint egy 2019-es, de 100 %-al többet tud
Óriási volt a fejlődés az adatátviteli sebességben, kijelzőminőségben, fotózási képességekben, navigációban, szolgáltatásokban.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Viktor0610 #133 üzenetére
ja,hogy már ott tartunk akkor pfuj...várjuk a köv feltörō fiatal tehetséget
Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #132 üzenetére
Eljön az idő?
Egyre drágábbak az új készülékeik!Emelnem kellett a max. 50 ezres kereten, mert abba már csak a semmire sem jó Redmi széria fér bele.
Xiaomi 13T
-
hombre[EU]
veterán
válasz pusszycat #121 üzenetére
inkább arról van szó,hogy ōk még nem neveltek ki elég birkát...de majd eljön annak is az ideje és szépen megfejik a márkab*zikat
ha a fogyasztóknak lett volna egy csöpp kis eszük (értsd nem futnak 10-12havonta megvenni ua. a sz*rt) akkor elképzelhetō az is,hogy ma veszteségesen árulnák a hardwaret és csak a szolgáltatásokból jönne a profit.Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz aprokaroka87 #126 üzenetére
Lehet, nem emlékszem rá.
-
-
válasz Luck Dragon #123 üzenetére
Nézd mindenhol van valami, az iPhone-nál meg átnézik a pucér képeidet.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
őstag
Több okból is olcsóbb a kínai telefon mint egy nyugati (bár ilyen, hogy nyugati telefon már nem létezik, de tegyük fel, hogy még van a Siemens)
- Olcsóbb munkaerő. Amely nemcsak olcsóbb, hatékonyabb is mint a nyugati, mert több órát dolgozik, nem rinyál kétóránként pihenőért és nem feszegeti a 35 órás munkahetet, se a 13. 14. havi bért+bónuszokat, az irodájában alszik, túlórázik stb.
- Egy rakás pénzgyilkos ipari sallangtól mentesen gyártanak (bár ez már erősen változik), nem költenek vagyonokat munkavédelemre, környezetvédelemre, ergonómiára, a minőségbiztosítást se viszik túlzásba, és nem verik el a pénzt olyan szakemberhadseregre akik ezeket az úri huncutságokat csinálják. Nem csinálnak pénztemető megoldásokat pár ezer tonna veszélyes hulladék miatt. Nem költenek vagyonokat tervezőgárdára, hanem lenyúlják az épp trendi kinézetet valamelyik gyártótól.
Viszont ne legyünk álszentek, az összes nyugati cég ugyanezen okok miatt vitte a gyártást Kínába. Mert ott a gyárépítés kis kt-ja nem úgy kezdődik, hogy építs egy óvodát és renováld az iskolát a városban. Utána telepítsd át a gyár helyén levő hétezer fát, és állatokat....építs egy víztisztítót, és vezesd be a gázt a városba...és lerakhatod az alapkövet.[ Szerkesztve ]
-
válasz adamklark #119 üzenetére
Reklám. Nem titok. Tömve van vele a miui. De ki lehet kapcsolgatni. Na, ennyi volt a "nagy" mitől olyan olcsó a Xiaomi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
adamklark
senior tag
azért van különbség hogy kinek adod, kit pénzelsz.. vajon miért olyan olcsó a telefon, főleg ha a kínai kommunista partról beszélünk de ez már más téma..
-
MODERÁTOR
-
r.mark
csendes tag
válasz dreampage #35 üzenetére
Kíváncsi voltam lesz-e bárki aki ebből a szempontból tekint e hírre, és nagyon örülök, hogy van. Eljelejtik, hogy azért tudnak olcsók lenni, mert a kínai állam támogatja ezeket a cégeket, ahogyan a Huaweit is, ennek viszont az az ára, hogy használóik nekik adják ki minden adatukat. Saját érdekünk lenne az összes kínai gyártót a Huawei sorsára juttatni.
Márk
-
janeszgol
félisten
Én úgy vagyok vele, hogy a sima S21 azért ére meg, mert könnyen befigyelt 300k alá a kapott kedvezményekkel (pláne év elején). Az Ultra azért éri meg, mert ceruza, meg jó kamera, meg egyáltalán ott van 12/16 GB ram.
Ami kakukktojás számomra, az az S21 Plus. Annak nem találtam értelmét.A tavalyi S20-ban is a sima lett volna az érdekes, de mivel a gyalázatosan tré akkuidő kicsinálta a telót, így ott a két nagyobb volt érdekes. (Amik szintén tartalmaztak kellemetlenségeket. Pl az Ultra kamera bacakodásai.)
-
Szakiii
addikt
Jók a xiaomik egyébként, ár értékben biztos hogy jobb mint a felhozott samsung, de hogy s21 ultrat fikázni szerintem barokkos tulzás, én biztos hogy azt venném bármilyen xiaomi ellenében ha már ebben az árban gondolkozok.
Az hogy más ársávban meg nincs értelme samut venni xiaomi ellenében azt nem vitatom! Az tény hogy minnél lentebb megyünk árban annál kevesebbet kap a vásárló samsung oldalon.
De azért hozzá teszem azt is hogy nekem még mindig note 8om(17-ben jelent meg) van és mai napig jön rá biztonsági update. Kb 1 hónapja kaptam utolsót, nem vagyok biztos benne hogy xiaomi terén nincs ilyen, szerintem nincs, de nyugodtan mondjátok hogy nincs igazam.
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
Érdekes hogy még mindig itt tartunk, nekem tesóm vett 1 hónapja egy s21 ultrát, kérdezgetem folyamatosan van e gondja játékokkal, gyakorlatilag ha teheti játszik rajta, folyamat nyomkodja, de nem érti miért kérdezgetem soha semmi panasza nem volt a sebességre, most néztem egy [link] tesztet, aku fogyasztás és fps terén is gyakorlatilag ugyan az a két proci.
Kizárt dolognak tartom hogy az emberek 99%-a bármi különbséget is érez a két telefon között.
s20nál nem így volt de 21nél..
Akut kifejezetten jónak érzi, 1 napot kőkemény nyomkodás mellett is kibír ettől több meg nem kell mert este tölti.
Mindenestre ha valaki árérzékeny akkor tényleg jobb a xiaomi.
-
ProEvoFan
nagyúr
Pont most olvastam, hogy a Samsung a mobil részlegén belső vizsgálatot indított, mert nagyon gyengék az eladások és még a Xiaomi is megelőzte őket. Vizsgálódnak, hogy mi a gond, mi ez a nagy visszaesés.... Segítek nekik: túlárazott minden telefonjuk!!!!! Lásd A72, A52 5g, S21, A32..stb. Az egyetlen jó ár/érték telefonjuk, az "új" S20 FE...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
tibaimp
nagyúr
Az is hozzájárult ehhez, legalábbis szerintem, hogy Honor/Huawei vásárlók nagy része itt kötött ki! Ahogy, az én ismerősi körömből is, többen.
Nekem most egy régi Honor 8-am van még, de ha csere lesz, nagy valószínűséggel valamilyen Xiaomi lesz véve.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest