Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
-
<Lacy85>
addikt
válasz
hombre[EU] #132 üzenetére
Még nem nevelték ki? Drágább a Mi 11 Ultra, mint az S21 Ultra, vagy a 12 Pro Max.
-
válasz
hombre[EU] #134 üzenetére
Már itt van. A Realme.
-
válasz
Viktor0610 #133 üzenetére
Egy 2021-es telefon, bár 50 %-al drágább, mint egy 2019-es, de 100 %-al többet tud
Óriási volt a fejlődés az adatátviteli sebességben, kijelzőminőségben, fotózási képességekben, navigációban, szolgáltatásokban.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Viktor0610 #133 üzenetére
ja,hogy már ott tartunk
akkor pfuj...várjuk a köv feltörō fiatal tehetséget
-
válasz
hombre[EU] #132 üzenetére
Eljön az idő?
Egyre drágábbak az új készülékeik!Emelnem kellett a max. 50 ezres kereten, mert abba már csak a semmire sem jó Redmi széria fér bele.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
pusszycat #121 üzenetére
inkább arról van szó,hogy ōk még nem neveltek ki elég birkát...de majd eljön annak is az ideje és szépen megfejik a márkab*zikat
ha a fogyasztóknak lett volna egy csöpp kis eszük (értsd nem futnak 10-12havonta megvenni ua. a sz*rt) akkor elképzelhetō az is,hogy ma veszteségesen árulnák a hardwaret és csak a szolgáltatásokból jönne a profit. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #126 üzenetére
Lehet, nem emlékszem rá.
-
-
válasz
Luck Dragon #123 üzenetére
Nézd mindenhol van valami, az iPhone-nál meg átnézik a pucér képeidet.
-
-
Több okból is olcsóbb a kínai telefon mint egy nyugati (bár ilyen, hogy nyugati telefon már nem létezik, de tegyük fel, hogy még van a Siemens)
- Olcsóbb munkaerő. Amely nemcsak olcsóbb, hatékonyabb is mint a nyugati, mert több órát dolgozik, nem rinyál kétóránként pihenőért és nem feszegeti a 35 órás munkahetet, se a 13. 14. havi bért+bónuszokat, az irodájában alszik, túlórázik stb.
- Egy rakás pénzgyilkos ipari sallangtól mentesen gyártanak (bár ez már erősen változik), nem költenek vagyonokat munkavédelemre, környezetvédelemre, ergonómiára, a minőségbiztosítást se viszik túlzásba, és nem verik el a pénzt olyan szakemberhadseregre akik ezeket az úri huncutságokat csinálják. Nem csinálnak pénztemető megoldásokat pár ezer tonna veszélyes hulladék miatt. Nem költenek vagyonokat tervezőgárdára, hanem lenyúlják az épp trendi kinézetet valamelyik gyártótól.
Viszont ne legyünk álszentek, az összes nyugati cég ugyanezen okok miatt vitte a gyártást Kínába. Mert ott a gyárépítés kis kt-ja nem úgy kezdődik, hogy építs egy óvodát és renováld az iskolát a városban. Utána telepítsd át a gyár helyén levő hétezer fát, és állatokat....építs egy víztisztítót, és vezesd be a gázt a városba...és lerakhatod az alapkövet. -
-
-
adamklark
senior tag
azért van különbség hogy kinek adod, kit pénzelsz.. vajon miért olyan olcsó a telefon, főleg ha a kínai kommunista partról beszélünk de ez már más téma..
-
-
-
r.mark
csendes tag
válasz
dreampage #35 üzenetére
Kíváncsi voltam lesz-e bárki aki ebből a szempontból tekint e hírre, és nagyon örülök, hogy van. Eljelejtik, hogy azért tudnak olcsók lenni, mert a kínai állam támogatja ezeket a cégeket, ahogyan a Huaweit is, ennek viszont az az ára, hogy használóik nekik adják ki minden adatukat. Saját érdekünk lenne az összes kínai gyártót a Huawei sorsára juttatni.
-
janeszgol
félisten
Én úgy vagyok vele, hogy a sima S21 azért ére meg, mert könnyen befigyelt 300k alá a kapott kedvezményekkel (pláne év elején). Az Ultra azért éri meg, mert ceruza, meg jó kamera, meg egyáltalán ott van 12/16 GB ram.
Ami kakukktojás számomra, az az S21 Plus. Annak nem találtam értelmét.A tavalyi S20-ban is a sima lett volna az érdekes, de mivel a gyalázatosan tré akkuidő kicsinálta a telót, így ott a két nagyobb volt érdekes. (Amik szintén tartalmaztak kellemetlenségeket. Pl az Ultra kamera bacakodásai.)
-
Szakiii
addikt
Jók a xiaomik egyébként, ár értékben biztos hogy jobb mint a felhozott samsung, de hogy s21 ultrat fikázni szerintem barokkos tulzás, én biztos hogy azt venném bármilyen xiaomi ellenében ha már ebben az árban gondolkozok.
Az hogy más ársávban meg nincs értelme samut venni xiaomi ellenében azt nem vitatom! Az tény hogy minnél lentebb megyünk árban annál kevesebbet kap a vásárló samsung oldalon.
De azért hozzá teszem azt is hogy nekem még mindig note 8om(17-ben jelent meg) van és mai napig jön rá biztonsági update. Kb 1 hónapja kaptam utolsót, nem vagyok biztos benne hogy xiaomi terén nincs ilyen, szerintem nincs, de nyugodtan mondjátok hogy nincs igazam.
-
Szakiii
addikt
Érdekes hogy még mindig itt tartunk, nekem tesóm vett 1 hónapja egy s21 ultrát, kérdezgetem folyamatosan van e gondja játékokkal, gyakorlatilag ha teheti játszik rajta, folyamat nyomkodja, de nem érti miért kérdezgetem soha semmi panasza nem volt a sebességre, most néztem egy [link] tesztet, aku fogyasztás és fps terén is gyakorlatilag ugyan az a két proci.
Kizárt dolognak tartom hogy az emberek 99%-a bármi különbséget is érez a két telefon között.
s20nál nem így volt de 21nél..
Akut kifejezetten jónak érzi, 1 napot kőkemény nyomkodás mellett is kibír ettől több meg nem kell mert este tölti.
Mindenestre ha valaki árérzékeny akkor tényleg jobb a xiaomi.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Pont most olvastam, hogy a Samsung a mobil részlegén belső vizsgálatot indított, mert nagyon gyengék az eladások és még a Xiaomi is megelőzte őket. Vizsgálódnak, hogy mi a gond, mi ez a nagy visszaesés.... Segítek nekik: túlárazott minden telefonjuk!!!!!
Lásd A72, A52 5g, S21, A32..stb. Az egyetlen jó ár/érték telefonjuk, az "új" S20 FE...
-
-
-
tibaimp
nagyúr
Az is hozzájárult ehhez, legalábbis szerintem, hogy Honor/Huawei vásárlók nagy része itt kötött ki! Ahogy, az én ismerősi körömből is, többen.
Nekem most egy régi Honor 8-am van még, de ha csere lesz, nagy valószínűséggel valamilyen Xiaomi lesz véve. -
válasz
Donki Hóte #98 üzenetére
Mindegyik telefonom simán kihúzza egy napig de inkább 2. Ezért sem érdemes cipekedni. Talán nem lennének olyan vastagok ha tok nélkül használnám de olyat én nem teszek. Ráadásul mind uag meg hasonló ütés álló tokok simán rátesznek 3 mm + 20 grammot.
judas13: mennyivel? és mit?
-
judas13
addikt
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Itt: [link]
" In 2021, he expects another 5000 engineers to join Xiaomi’s network..."pusszycat
egy kicsivel többet :) -
válasz
pusszycat #91 üzenetére
Szerinted egy 120 W-os gyorstöltő hány deka?
22 deka, plusz a kábel, tehát ha azt kell cipelned, az pont olyan, mintha egy féltégla telefont cipelnél
Persze vehetsz több 120 W-os gyorstöltőt is (hogy pl. legyen a melóhelyen egy, meg otthon is egy), csakhogy 20 eFt körül van darabja, úgyhogy akkor meg a pénztárcádat terheli túl
-
-
GhostRider93
tag
Snapi888-at már a samsung gyártja nem a TSMC és többek között ezért melegszik jobban mint kellene. Amíg utóbbi gyártotta nem volt akkora melegedés és mindig lekörözte a hasonló exinos modelleket. Ha újra lesz elég kapacitása az utóbbinak és lejár a szerződés Samu felé akkor talán újra lesznek mindent is verő snapdragon csúcs procik.
Engem most jobban erdekel a google által fejlesztett AI ra kihegyezett mobil proci hogy mégis mit hoznak majd ki belőle és lesz e belőle egy olyan dolog amit idővel minden gyártó átvesz. -
adamklark
senior tag
én meg inkább várok 3 órát töltésre minthogy félnaponta töltsem a telefont, mások az igények
-
Inkább töltök gyakrabban, minthogy féltéglát cipeljek. Kicsit sokba került mire biztos lettem ebben. A MI10T-m bár tényleg gyors le lett cserélve MI 11 Lite-ra amibe már nem tudok belekötni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
janeszgol #72 üzenetére
Szerintem azért is van valamilyen szinten hasonlóság, mert ezek a telefonok átlagos felhasználónak is készülnek.
Szerintem igazából az van hogy mindegyik hasonlít kicsit a másikra.
De ennek az az előnye hogy ha kezedbe veszel egy másik gyártó által ki adott telefont, nagy eséllyel azt is azonnal tudod majd kezelni.
Meg nem csak a Skin számít, hanem a mögöttes tartalom. -
válasz
Delta-Laca #81 üzenetére
Kell hozzá egy app. De itt mutatja, hogy kell. [link]
-
dhszabi
csendes tag
válasz
Juhaszatti #57 üzenetére
Mintha olyan sokar szamitana az uzemido a 120W töltés mellett... Ne bohóckodjatok már...
Játékokban, képfeldolgozás stb kell különbséget keresni. Meg úgy eleve maga tény hogy amerikában kaphatsz snapdragonos S21-et, ide EU-ba jó nekünk az Exynos is?! Elvből se! Az meg hogy egy 400ezres telefonon nem futnak 90FPS-en a játékok (pl Pubg mobile) az maga a vicc kategoria. A Xiaomi ezt 120ezerért megoldja snapdragonnal. -
doooo
veterán
-
-
-
joey04
titán
válasz
GreenGoblin #71 üzenetére
Ja persze csak a huawei jelenleg nem tényező. De minden kínai droid ios skint használ.
-
-
-
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #71 üzenetére
Minden. A HOS is eléggé. Amit nem értek, de mindegy. Kicsit az az érzésem, ha nem lenne az Apple, akkor ezek az évi több száz millió darabot eladó kínai márkák a falnak mennének, mivel nem lenne innovációs kapaszkodó.
Mint egy lépcső, ahol a korlátra írjuk, hogy Apple. Alig akad valaki, aki kapaszkodás nélkül menne fel. -
-
válasz
Donki Hóte #67 üzenetére
Sajnos a Snap888 szinte minden telefonban problémás
-
-
Azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy az annyiféle között van, hogy 4 készülék ugyanazt a szoftvert kapja, még ha kívülről soknak is tűnik, sokszor nem 4x-es munka van vele.
De ez csak egy példa. Lehetne ellenpéldát is hozni az RN10-es szériánál.
Egy kis kutatómunka után viszont lehet látni a készülékeket.
-
exedoc
senior tag
Ebben van valami. Igyekeznek minden egyes vevői igényt lefedni, emiatt jól "teleszarják" a piacot mindenféle variánssal, még típuson belül is. Félreértés ne essék, szeretem a Xiaomi-t, már akkor volt telefonom a márkától amikor először a piacra léptek, sőt már akkor kísérletezgettem a MIUI-val mikor még Xiaomi telefon nem volt a piacon. Tudom honnan indultak, és milyen nagyok lettek, viszont ennek ára van. Elveszítették a support-ban azt az alaposságot amivel indultak. Legalábbis szoftveresen biztosan. Igaz nincs is rá idejük, mert annyiféle készüléket szórnak a piacra, és olyan hamar kifuttatják őket, hogy ember legyen a talpán aki erre normális support-ot tud tervezni.
-
-
válasz
Delta-Laca #62 üzenetére
Kalibrálni!
-
Delta-Laca
aktív tag
Nekem Mi Note 10 Pro van, egész jól megkedveltem, de néha mikor "öntudatára ébred" (értsd: vétlen érintés), akkor kissé kevésbé...
-
adamklark
senior tag
ezen a szinten már nagyjából hasonlóak a telefonok, nincs nagy különbség köztük (gyakorlatban, most hogy laboratóriumban 3 másodperccel hamarabb tölti be a fortnite-t az nem vízválasztó), random eyecandy dolgokkal próbálnak versenyezni meg számháborúval aminek megint nincs értelme. nem értem miért kell keresztesháborút vívni kínai vs nem kínai márkák között, az egyik direkt másik indirekt módon használja ki a munkásokat, választhatsz
-
Nem kell megfejtened az okát, Te használd, ami neked szimpatikus, és fogadd el, hogy van, aki pedig ezt használja.
Szubjektív a dolog. Mindenki a számára megfelelő telefont veszi, ez a jó a piacon.
Viszont kár leszólni másokat. Próbáld meg elfogadni.
Ez a szar de legalább olcsó duma meg szerintem már nem elfogadható. Fórum szintjén sem.Felsőkategóriában meg több telót elad az Apple egy hétvége alatt, mint a Xiaomi egész évben... írtad Te ezt pár hónapja...
Ha fáj a pocak, akkor doki, csőgörénnyel megkeresik a bajt.
Használd a készüléked, és ne ítélj el másokat, mert nem a szájízed szerint reagálnak dolgokra.
-
Jakesz
addikt
És kit érdekel a Mi 11 Ultra? Megvette összesen néhány ember. Nyilván nem emiatt a telefon miatt jutott oda a Xiaomi ahova. Megjegyzem azért, hogy előbb vennék Mi 11 Ultrát, mint S21 Ultrát, mert inkább kapja a telefonom rövidebb ideig a szoftverfrissítest, de Isten mentsen meg az Exynos procitól és a gyenge üzemidejétől.
-
<Lacy85>
addikt
Elnézve a 3 legnépszerűbb rendszert (One UI, MIUI, iOS), én komolyan nem értem miért szivatja magát bárki Xiaomi-val.
Alsóbb kategóriában még oké, mert szar, de legalább olcsó.
Viszont amikor megláttam a Mi11 Ultra árát, 2 napig fájt a hasam a röhögéstől. -
Bathorypeter
tag
le a kalappal a Xiaomi elött.Emlékszem amikor megvettem az első Xiaomi telefonomat,még azt se tudták mi az a Xiaomi,mindenki csúfolta a telefonomat hogy sziamiau,most meg már mindenki tudja mi az a Xiaomi.Gratulálok
-
törölt tag
Elég nagy probléma ez, sokan meg tapsikolnak. Kína agresszív tejeszkedését minden létező módon meg kell akadályozni.
-
-
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
A Samsung is Vietnamban gyártja a készülékei jó részét, ott sincs 18 évnél több a munkások átlagéletkora
-
floatr
veterán
válasz
Donki Hóte #46 üzenetére
A videóban már nekem kínos volt, hogy majdnem mindenben a mi 11-et hozták ki jobbnak. Amúgy nem értem eleve a felvetést. A kínaiak baromi sok pénzt vertek bele az utóbbi években R&D-be, és ez látszódik az eredményen is.
Neked nem tetszik, hogy kínaiak, nekem meg az nem tetszik, hogy jobb híján vettem s20-ast, mert a huawei technikailag jobb lett volna. -
Male
nagyúr
válasz
7Heads Drago #43 üzenetére
Főleg, ha megnézi, hogy valójában hol gyártották... bár most nem néztem utána, de gyanítom a legtöbb pl Apple telefon is Kínában készül... tehát ha alma logóval veszi meg a kínai terméket akkor igazi szabadsághős lesz az ember, de ha kínai márkanévvel veszi meg a kínai telefont, akkor meg csúnyagonosz...
Persze van abban valami, amit mond, csak az a helyzet, hogy a gyártók ezt már soksok éve meglépték, így vevőként semmit sem lehet már tenni.Szerk: közben Lami66 megfogalmazta kb ugyan ezt
-
válasz
dreampage #35 üzenetére
Szomorú, hogy a kapitalista cégek kivétel nélkül benyalták az olcsó kínai munkaerőt, és odavittek gyártani mindent, az ájfóntól a prémium autókig, a kis műanyag biszbasztól a tankhajóig mindent. Ebből fakadóan elég nagy ferdítés az egyszeri vásárlókat okolni Kína felemelkedését illetően
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Donki Hóte #40 üzenetére
A Sony-nak se sikerült ez a saját szenzoros szoftver kérdés.
-
válasz
dreampage #35 üzenetére
Ezzel némileg egyetértek, de el kell fogadni, hogy vannak földrajzi előnyök és hátrányok.
Nálunk nem terem meg a banán, ezért nem termelünk banánt, hanem megvesszük onnan, ahol olcsóbban megterem. Ebben nincs semmi politika, a gyermekeink ettől nem lesznek szegényebbek.
-
floatr
veterán
válasz
Donki Hóte #40 üzenetére
Akkor nézd meg a Mi 11 Ultra vs S21 Ultra kameratesztjüket, ahol szintén a kínait hozták ki jobbnak az esetek többségében.
-
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Hogyne látnék, csak éppen nem értem, hogy a Xiaomi hogyan tud jobb képet készíteni egy Samsung által gyártott kameraszenzor adataiból, mint a szenzort fejlesztő és gyártó cég?
A DXOMark tesztjeivel szemben jobban hiszek a Gsmarena fotó tesztjeinek, ahol ott vannak a tök egyforma háttérről tök egyforma körülmények között különböző mobilokkal készített képek, ott mindenki maga döntheti el, hogy a saját szemének hisz, vagy a DXOMarknak
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Donki Hóte #34 üzenetére
Ezek szerint te semmi különbséget nem látsz kamera fronton a csúcsmobilok között?
-
dreampage
aktív tag
Szomorú, hogy sok ember benyalja az olcsó kínai termékek hazugságát, és hagyja, hogy Kína elárassza a nyugati világot a műszaki eszközeivel, ezzel is aláásva a szabad világba vetett hitüket. Ennek a nagy örömködésnek majd az utánunk következő generációk isszák meg a levét, de persze a mai fogyasztói társadalmat ez nem érdekli, mert legalább ócó a telefon. Kína pont ott támadja a civilizációnkat, ahol a legbefolyásolhatóbbak az emberek. Azt a kérdést soha senki nem teszi fel, hogy vajon mitől olyan olcsóak ezek a telefonok.
-
Igen, a Samsung pár dolgot elbénázott, mert azt hitte, hogy elég műszakilag jónak lenni, pl. a kamerák terén.
Ezért nem voltak hajlandók pénzzel tömni a DXOMark céget, ezért a teszteken mindig lehúzzák a Samsung telefonok kameráit a Huawei és a Xiaomi ellenében.
Nyomnának pár millió dollárt a DXOMarknak, az új S22Ultra rögtön első lenne majd a kamerák rangsorában, ami megdobná az eladásokat
-
floatr
veterán
Huawei kiütve, samu vezér a sitten ¯\_(ツ)_/¯
-
Ezt a Samsung csak magának köszönheti.
Két helyen számolták el magukat.
1, Azt gondolták, hogy Huawei kiütésével az első helyük atombiztos.
2, Ha már nincs a nyakukon a konkurens Huawei, akkor lehet lazítani, és lehet drágán adni a jóleszazúgyS21-et. -
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Valamit lépnie kell asamsungnak, mert eladások tekintetében nem állnak olyan jól.
-
-
Kamikaze75
tag
Igen,szép eredmény de....
A Samsung elkényelmesedése és számomra elég ronda és ötlettelen mobiljai,fényében nem csodálom hogy ez lett.
Az Oppo,Vivo még most van európában feljövőben az Oneplus,Nokia,Sony és kihalt LG sose zavarta fel az állóvizet
Nagyon hiányzik a Huawei amíg volt tényleg látszott van küzdelem az androidosok között.
Az iPhone más filozófia értelmetlen Androiddal összehasonlítani.
Főleg ilyen eszement csúcstelefon árak mellett nem hinném hogy ios-ról sokan váltanak androidra.
Nekem ugyan redmi note 9 pro van, rendben teszi a dolgát de az baj egyenlőre nem látok értelmét hogy más márkára váltsak.
Elég szürke ez a jövő....kellene a verseny az ügyfelekért.. -
válasz
Schuler888 #23 üzenetére
Tudom.
-
doooo
veterán
Dehogy bokszolom, ilyesfajta kimutatásaik eddig is voltak, ide pedig nem ők írják a híreket (ha már a túltolás a téma).
Persze, hogy lesz még első, meg az Apple is. Előbbi többet, utóbbi kevesebbet, de tényleg várom a havi jelentéseket. Ha elintézed nekem őket, megköszönöm.
-
doooo
veterán
Ja hogy most már havi bontásban is hírnek számít az ilyesmi... alig várom, hogy "ezen a héten a Xiaomi volt a világelső", illetve "rekord szerdai eladásokat produkált a feltörekvő kínai gyártó, így első helyre került a világranglistán", vagy lokális lebontásban, mint pl. "Kazincbarcikán tarolt a Xiaomi" .
Remélem ezentúl minden hónapban koronázás lesz, gyártótól függetlenül. Az lenne helyénvaló. -
joey04
titán
A samu is olyan nagy hajó mint a nokia volt, nehezen fordul. Csak szerencséjükre itt nem lépett a piacra egy teljesen új és jobb rendszer, szereplő, szimplán a versenytárs előzött. Ami szopás, hogy az ellenfél a kínai állam...
-
-
-
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Olvastam erről, de nem tudom már hol és milyen nyelven. Kerestem, h belinkeljem de most nem találom.
-
-
-
batai15
félisten
Végülis nem a minőség hanem a mennyiségi győzelem , amíg minden modellből van 5-6 verzió nem csodálkozom. Szoftverre meg supportra rá feküdnének még azt mondanám meg is érdemlik ezt az első helyet.
-
Elemezve a grafikont az látszik, hogy a Samsung Note széria erősen hiányzó láncszem a cég életében.
Az Apple esése is érthető, lecsengtek az eladások.
Szép a Xiaomi fejlődése, ezt megtartani lesz majd erős folyamat.
-
clon
senior tag
Ebben semmi furcsa nincsen. A Huawei korlát hozta magával, mert anélkül kötve hiszem, hogy sikerült volna. A Huawei is ilyen gyorsan ugrott fel de neki nem volt "versenytárs" korlát. Azért kíváncsi lennék meddig hagynák megtartani vagy tovább nőni korlát nélkül - tudom nekik nincsen 5G de akkor majd "FüstszűrősSapka" miatt kapják
A nagyok mellé kell(ett) egy feltörekvő jól árazott ami majd most, hogy "élharcos" lett szépen beáll majd a jó(magasra) árazott kategóriába mint annak idején a Huawei.
Ha megtartaná az árazást az lenne az igazán jó dolog. -
Jakesz
addikt
Csúcskategóriában már ők is elszemtelenedtek árazás terén, de amíg középkategóriában Redmi Note 10 Pro és Poco X3 Pro szintű telefonokat dobnak ki, addig megérdemlik a sikert.
-
Nem semmi teljesítmény ilyen rövid idő alatt . Gratulálok nekik. Kiváncsi leszek a Samsung milyen lépéseket tesz majd ezek után .
-
Ricardo
titán
Ez várható volt.
-
Hajrá-hajrá! 😊 🧡
-
Nekem pl. 2 Xiaomi-m van. és Ez a hír boldoggá tesz akárcsak a telefonjuk.
-
Schuler888
senior tag
Wow. Ezt az apple evek ota eljatsza kiadas utan, sot a pandemia idejen a huaweinek is osszejott..😑
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Komoly mérföldkőhöz érkezett a gyártó: igaz, hogy egyelőre még csak havi bontásban, de felkerültek az első helyre leszállított okostelefonjaikkal.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro 128gb
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest