Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Luck Dragon #123 üzenetére
Nézd mindenhol van valami, az iPhone-nál meg átnézik a pucér képeidet.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
válasz adamklark #119 üzenetére
Reklám. Nem titok. Tömve van vele a miui. De ki lehet kapcsolgatni. Na, ennyi volt a "nagy" mitől olyan olcsó a Xiaomi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
-
válasz Donki Hóte #98 üzenetére
Mindegyik telefonom simán kihúzza egy napig de inkább 2. Ezért sem érdemes cipekedni. Talán nem lennének olyan vastagok ha tok nélkül használnám de olyat én nem teszek. Ráadásul mind uag meg hasonló ütés álló tokok simán rátesznek 3 mm + 20 grammot.
judas13: mennyivel? és mit?
[ Szerkesztve ]
-
Inkább töltök gyakrabban, minthogy féltéglát cipeljek. Kicsit sokba került mire biztos lettem ebben. A MI10T-m bár tényleg gyors le lett cserélve MI 11 Lite-ra amibe már nem tudok belekötni.
-
válasz Delta-Laca #81 üzenetére
Kell hozzá egy app. De itt mutatja, hogy kell. [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz Delta-Laca #62 üzenetére
Kalibrálni!
-
válasz Luck Dragon #12 üzenetére
Olvastam erről, de nem tudom már hol és milyen nyelven. Kerestem, h belinkeljem de most nem találom.
-
-
Nekem pl. 2 Xiaomi-m van. és Ez a hír boldoggá tesz akárcsak a telefonjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest