- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #123 üzenetére
Nézd mindenhol van valami, az iPhone-nál meg átnézik a pucér képeidet.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Donki Hóte #98 üzenetére
Mindegyik telefonom simán kihúzza egy napig de inkább 2. Ezért sem érdemes cipekedni. Talán nem lennének olyan vastagok ha tok nélkül használnám de olyat én nem teszek. Ráadásul mind uag meg hasonló ütés álló tokok simán rátesznek 3 mm + 20 grammot.
judas13: mennyivel? és mit?
-
pusszycat
nagyúr
Inkább töltök gyakrabban, minthogy féltéglát cipeljek. Kicsit sokba került mire biztos lettem ebben. A MI10T-m bár tényleg gyors le lett cserélve MI 11 Lite-ra amibe már nem tudok belekötni.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Delta-Laca #81 üzenetére
Kell hozzá egy app. De itt mutatja, hogy kell. [link]
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Delta-Laca #62 üzenetére
Kalibrálni!
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Olvastam erről, de nem tudom már hol és milyen nyelven. Kerestem, h belinkeljem de most nem találom.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem pl. 2 Xiaomi-m van. és Ez a hír boldoggá tesz akárcsak a telefonjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly mérföldkőhöz érkezett a gyártó: igaz, hogy egyelőre még csak havi bontásban, de felkerültek az első helyre leszállított okostelefonjaikkal.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest