- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #15 üzenetére
4mm-el alacsonyabb mindössze mint az az S10e, úgy hogy közben 1,1"-al kisebb a kijelző.
Borzalmasan helypazarló. Ha csak 0,5" lenne benne nagyobb, még akkor is lehetne a ház ugyanekkora méretű, fogást segítő, de nem túlzó kávákkal együtt. Még csak kávamentesíteni se kéne, csupán normális méretűre faragni.[ Szerkesztve ]
-
Razzul
őstag
válasz
janeszgol #31 üzenetére
Nem személyeskedtem. Azt mondom, hogy az elavult megoldások mellett nincs értelme érvelni, hiába vannak olykor az idejétmúlt technológiáknak előnyeik a modernekkel szemben. Ez olyan, minta valaki a lovaskocsi mellett érvelne az autók ellenében. Mert igaz, hogy az autó gyorsabb meg kényelmesebb, de a lovaskocsin élvezheted a friss levegőt.
Tokot tenni meg nem csak a csupa displayes készülékekre érdemes, hanem bármelyikre. Az iPhone 6s-emet is mentette már meg tok egy nagyobb zuhanáskor.
Stat crux dum volvitur orbis
-
Razzul
őstag
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Szerintem ne próbáljuk megmagyarázni, hogy miért jó ha egy telefonnak mégis van pereme. A kissé bizonytalanabb fogás szerintem teljesen korrekt kompromisszum a csupa displayért cserébe. Ráadásul a kézrátétel problémája orvosolható egy tok beszerzésével, ami amúgy is minden telefon esetében ajánlott.
Stat crux dum volvitur orbis
Új hozzászólás Aktív témák
ma A megnevezés egyelőre nem biztos, az eddigi renderek alapján viszont nem kizárt, hogy tényleg a kis méretű iPhone-t látjuk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politikai mémek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest