- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Max a saját akkuját nyírja, "vevő" oldalról kb. ugyanolyan, mintha a konnektorba dugnád. A gyorstöltést és a csepptöltés váltakozását is a telefon hardvere szabályozza, nem a töltő.
Azért szerintem az tökmenő, hogy létezik vezeték nélküli Powerbank. Vettem is egyet az iPhone 11-hez a vásárláskor. Mondjuk nem sűrűn kerül elő, és a töltő sem. Másfél napot úgyis kibír, hogy órákig kamerázok (gimbal vezérléssel) és játszok vele.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
addikt
Ez a telefon pont azoknak jó, akik kb tojnak a kijelzőre (ami egyébként tökéletesen jó), a kamerára és csak a mindannapi használat a cél, bika hardverrel, hogy évek múlva is fluid legyen, illetve az ios adta stabilitás. 3 éve vettem meg az se-m, mái napig gördülékeny minden rajta, egyedül akksit kellett cserélnem kb 1hónapja léptem meg a cseréjét, emiatt nem lesz instant buy, de tuti se 2-re cserélem majd. Az ilyen 5.5-6+”-os telókat meg dugják fel maguknak. Én sajnálom, hogy olyan irányba megy el a mobilipar, hogy a hátlap legyen full kamera lassan, a kijelző legyen mini tablet méret, a hajtogatós kijelző meg egy vicc (mint a vezeték nélküli töltés is). Valószínűleg ez lesz az utolsó normális iphone, ami méretben is jó meg home gomb is van rajta, ami szerintem sajnálatos. Ja és én is imádom a kávát, szerintem a full kijelzős telefonok undorítóan néznek ki a notchal együtt, de úgy látszik 3év múlva meg kell barátkoznom az összes számomra felesleges trendi dologgal. Kérdezhetnétek, hogy ezekre az alap dolgokra miért nem veszek 100ezres androidos telót, röviden: mert kaki mind.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
Lehet itt cikiséget emlegetni, attól még a 6-6s-7-8 méretű, arányú, kivitelű iPhone-okat baromi kényelmes használni. Akinek ez nem szempont, annak persze szíve joga a divat után futni, de hadd legyen már meg ezeknek a típusú készülékeknek is a táboruk, mint ahogy a 4”-es SE-nek is megvan.
-
-
eszgabor
aktív tag
Most vagy a kínai keze ilyen kicsi, vagy egy plus-os modell van a videón.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
<Lacy85>
addikt
A mérete miatt lesz ennek piaca.
Így nem kell korosodó i8-at venni a 6s helyére, hanem lesz egy friss hardverrel szerelt mobil.
Lányomnak meg nagyobbat nem akarok venni egyelőre. Kicsi a keze és mondjuk egy Xr-t, vagy i11-et tuti, hogy összetörne 2 hónap alatt.[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
Ez a iphone egy rakat szar de a verfanoknak jó lesz!
200ert nekik megeri majdGIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
veterán
Kamu videó
HARLEY-DAVIDSON
-
Silenzio
addikt
válasz #76289792 #86 üzenetére
Nem, nem leszóltam, csak hiába olvastam vissza vagy 50 hsz-t, nem értettem a kontextust. Pláne nem, hogy mi köze van az ipádhoz.
Szerk: Amúgy úgy emlékeztem, ez az a a cikk, ahol csupakijelzős i9 van. Így már tényleg nem tudom, mi a kontextus. Mi kamu?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
judas13
addikt
Maradok a 6S-nél
Detto.
Ráadásul nekem még csak egy éves a tavaly újonnan vett készülék, amit eleve egy droidos mellett használok, így lényegében még csak bejáratósÉn a jack hiánya miatt dobom instant ezt a telót. Pedig több ezer éve vártam már rá magam is....
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Remus389
veterán
Az új dizájn főleg a kézbesimulóságán ront.
Nem tetszik, többet vártam.
Maradok a 6S-nél
-
tuleon
tag
Nagy kamu az egész.
Csak nézzétek meg a kijelző és a ház közötti összeeresztést. Ez egy átszerelt iphone 8 egy egyedi alu házban. A kijelző lekerekített, a ház meg nem. Borítékolni lehet, hogy nem lesz 2,5D üveg akkor, ha az apple szögletes házat fabrikál! Ez a telefon olyan lesz, mint az Onleakses képen látni: egy iphone 8, A13 procival esetleg jobb kamerával, meg szoftveres plusszokkal.
Alsó kép ipad pro, szögletes ház, full sík üveg. Egyik banga felkapta külföldön, aztán mindenki lehozza. Ben Geskin azonnal látta, hogy kamu, twitteren le is írta.
-
veterán
Tegyük fel,hogy így fog kinézni.
Az i4-i5 korszakot idéző egyenes oldalak i6-i8 méretben nem tudom mennyire lennének kényelmesek fogásban és használatban.
Viszont Apple-t ismerve nem lesz itt dizájnváltás.
i8 alkatrészmegmunkáló és összeszerelő gépek/sorok megvannak,nagy mérnöki munka nem kell ahhoz,hogy csak a belsejét áttervezzék picit,ergó spórolnak.
Az i9 szerintem elsősorban nem is azért kerül majd piacra,hogy a kicsi telefonra vágyók igényeit kielégítsék,hiszen méretre alig kisebb mint egy i11Pro (persze sokkal kisebb kijelzővel és rosszabb előlap/kijelző aránnyal).
Ez csak egy olcsóbb iphone-nak készül.
Ettől még lehet jó telefon,de nem lesz érdemes ár/érték arányban az androidos telefonokhoz hasonlítani.
Akinek ios kell a legújabb szifon hardverrel,az i11 család főkamerájával,de olcsóbban és megelégszik a régi dizájnnal,plusz tud kompromisszumot kötni pár dologban,annak nem lesz más alternatíva. -
Juhaszatti
addikt
"Nem kell 100% nak lenni, nyugodtan marathat végig valamennyi keret, de az, hogy kompaktnak nevezni egy telefont 2020 ban 60-70% közötti mutatónál azért az megmosolyogtató."
Pontosan ez a problémám nekem is. A kompaktság lényege nem annyi hogy valami kicsi, hanem a kis hely minél jobb kihasználása. Lásd pl kompakt fényképező, vagy kompakt autó kategóriák.
A Sony Compact szériájánál ugyanez volt a helyzet, azzal a különbséggel hogy ott még nem igazán állt rendelkezésre a technológia a jobb helykihasználásra. Ehhez még bezellesnek sem kéne lennie, nyugodtan maradhatnának rajta fogást segítő kávák.
Ez így legfeljebb egy viszonylag kis méretű telefon, de kompaktnak tartani azért meredek lenne.Persze ettől függetlenül valószínűleg egy nagyon jó telefon lesz, kereslet is lesz rá, ami leginkább csak az árazáson fog múlni. Ha azt eltalálják, elég nagy sikerre számíthat.
-
feliks
senior tag
Nem értem ezt a derégi deronda deinnovatív rinyát amit itt sokan előadnak..
Mi volt a cél?
- Apple mércéhez képest olcsó telefont kiadni (tehát nem lehet innovatív, mert a fejlesztési ktsg nyilván árnövelő, ami nem cél ennél a modellnél)- felismerhető formatervet kiadni - vagyis lehetett volna X formavilág átméretezve, vagy a korábbi design (ismét: nem kell a K+F költésegeket ráborítani az árra (nyilván egy más forma megtervezése, gépek probramozása, gyártósorok átállítása, tesztek plusz árat dobtak vna rá)
- mint minden apple telefon esetében, a kamerát leszámítva szimmetrikus telefont kiadni (így az nemcsak ronda, de erősen nem-Apple húzás lett volna, nem beszélve arról, hogy piszok ronda is lenne úgy. - így volt két opció: FaceID/X alapokra épülő vagy 8as forma, utóbbi pedig olcsóbb megoldás, és be lehet fogni azok száját vele akik a touchID-t hiányolták az újakból.)
Szvsz ha értelmes áron mérik jó tárhelyméretekkel, akkor a lehető legjobb húzás fogyasztói szemszögből ez az irány. (max a 2 kamera lehetne hiányolható, dehát semmi se lehet tökéletes
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
atee_13
őstag
Pont ez a lényeg szerintem is. Amin félre megy a "vita". Önmagában nem a telefon mérete a "bibi" 2020 ban, hanem a felület/kijelző arány.Nem kell 100% nak lenni, nyugodtan marathat végig valamennyi keret, de az, hogy kompaktnak nevezni egy telefont 2020 ban 60-70% közötti mutatónál azért az megmosolyogtató. És mindezt gondolom majd egy olyan összegért amiért egy jóállapotú használt kisautót is lehetne venni -de ez egyenlőre csak feltételezés az én részemről-.
Egyértelmű, hogy vannak hátrányai a nagy méretnek még akkor is ha közel 100% a felület/kijelző arány. Nehéz átérni egykézzel ha nyomkodni kell, bár kis ügyeskedéssel megoldható. Macerás a zsebben hordani mert nehezen fér el. Ellenben, ha taratalomfogyasztásról, netezésről van szó akkor viszont sokkal jobb mint a kisebb.
-
Ryoo
senior tag
Nagyon sokan írjátok, hogy "olcsó" iphone, mérsékelt árú. De ez sajnos csak az iphonehoz képest lesz az, ha követi az első SE árszabását, ami megjelenéskor egy 100-assal volt olcsóbb az ugyanazon évben debütált 7-estől, akkor ez a mai árak vonatkozásában 230e-250e körül lesz, ami meg igen borsos...
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Razzul
őstag
Már leírtam amit érzékeltetni akartam a hasonlattal kevésbé absztrakt módon is.
De akkor leírom ismét, máshogy. Egy 70% alatti screen-to-body ratioval rendelkező telefonnal kijönni már 3-4 évvel ezelőtt is ciki volt, még a csupa képernyős telefonok megjelenése előtt is. Ha az Apple az iPhone 8 házát és képernyőátlóját, azaz a régi mobil arányait teljesen megtartva dob piacra egy telefont az azt jelentené, hogy egy nem túl acélos 65%-os arányt kapnánk.
Ez még mindig jobb, mint az iPhone SE 60%-a, de mint korábban írtam ez az arány lehetne sokkal jobb is, ugyanekkora készülékház mellett. Egy 5,0" vagy 5,2"-es kijelzőt még kávával is bele lehetne préselni az i8 házikójába. A bezelless display problémáját nem én hoztam be a vitába.
[ Szerkesztve ]
Stat crux dum volvitur orbis
-
Ganzer
aktív tag
Nem bánnám ha valóban ilyen lapított lenne az oldalkeret, anno az 5s-nél is kedveltem.
-
csizo13
tag
Az, hogy mi elavult vagy modern, és melyik technológia hasznáhatóbb, vagy kevésbbé használhatóbb egy párhuzamba állított telefonoktól távoli, furcsa példán bemutatni és levonni a végső következtetést, hogy márpedig ez így van, az erős.
janeszgol: nem tudsz vitatkozni olyan emberekkel, akik életük első szakaszában tartanak, kevesebb tapasztalattal, mint te, és a belátás, megértés híjján vannak.
Csak rájuk kell hagyni.[ Szerkesztve ]
-
Cattle_Decap
tag
4k mAh kornyeken lenne ertelme. De mivel sugerek terveznek terveznek telefont mostanaban (lasd elteres a 16:9-tol, amorf es pixelhibas kijelzok) igy erre nem latok eselyt.
-
Giovan!
addikt
Tehát lényegében ugyanazt az eljárást követik mint az SE-nél, régi házba új vasat, mindezt mérsékelt áron. A RAM méretére kíváncsi leszek, az SE annak idején a tavalyi csúcsmodell 6s 2 gigáját kapta meg, így elvileg itt is 4 GB-ra kellene számítani, hiszen az iPhone 11-ben annyi van.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
nagyúr
Érdekes ötlet, és szerintem fogják venni!
Talán, talán divatot is teremt majd! Én erre várok. Ami innen jön, az mint a vírus (pardon! kiszaladt! ) úgy fog terjedni!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
<Lacy85>
addikt
Lányomnak jó lesz a 6s helyére a méret, meg a friss hardver miatt. Nála úgyis bajban voltam, mert mindenképp almát akar, az újak meg túl nagyok neki.
-
hogabesz
aktív tag
-
zolikaDB
veterán
Most igy kohogok az orrom alatt, mint amikor valaki kellemetlenkedik egy tarsasgban, es igy figyelmeztetik.
1, ez kva regen tortent, "lelepett", felenk ezt ugy mondjak, hogy elhunyt, akarmennyire is nem ismerjuk
2, haaat, nem hozott nagy ujitasokat Steve Jobs, vagyis.... Ja, de. Uj alapokra helyezte az iparagat, eltuntek olyan nevek, mint a hogyishijjak, Nokia, Ericsson, Siemens, stb.
Amugy, le a kalappal, tokeletes TROLL vagy, csillagos 5-os. -
senior tag
Egy ilyen meretu mobilnal nem kell nagyobb nekem.
Az edge es full kavamentes telefonoknak csak hatranya van azutan, hogy nem csak az asztalon diszeleg.Nagyon szep egy S10, de az edge dizajn es extrem serulekenyseg miatt kosz de nem. Egy vekony tokot hasznalok es uvegfoliat es persze gyakran leszedul a telefon innen-onnan.
Nekem csak telefon egy telefon nem ekszer, ez a design teljesen megfelel korszeru hardverrel.
Az uveg hatlapot be kell erte nyelni.Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
rigoberto
őstag
Vissza a múltba.
Összepakolgatták a 6os, 7 es szériát, és az SE-t.
De még ez is be fog jönni nekik. -
janeszgol
félisten
válasz #76289792 #56 üzenetére
Ez természetes. Én elfogadom, ha valaki azt mondta, hogy ezt a kis vacakot nem. Csak az ne legyen már hülye, aki meg azt mondja (akár férfi létére is), hogy igen. Hiszen attól még a kínálat 99%-a nem fog változni. Nem gondolom azt, hogy most ettől mindenki visszatér erre. Az Apple sem fog. Ez csak egy mellékes.
-
janeszgol
félisten
Felesleges rájuk pazarolni a gombokat. Utána se néz, csak löki a butaságot. De majd az A10e kompakt, egy i8 meg nem az. Amikor a ház mérete ugye adott. Az hogy mekkora kijelző van benne, az egy másik kérdés. Attól nem lesz kompaktabb, hogy ebben a házban 4.7 col helyett 5+ col van.
-
janeszgol
félisten
Kijelző: a legjobb IPS kijelzőt kapják az iPhone-ok.
Régi SoC. Tavalyi, A13, ami a 11 családban van. Marha régi. Android fronton mik mennek? Hiába tetted idézőjelbe, feleslegesen körmölted le.
Kamera: állítólag a 11 kameráját kapják. Az minden, csak nem kompromisszumos.
Gyorstöltés szerintem sem várható. (Már a várhatóan kicsi akku miatt sem, max 2500 mAh)
kevéske ram... 3 GB. Mint a Xr-ben
régi ház... pont ez a lényege.Senki nem várt revolúsönt. És igen, jó telefon lesz, idézőjel nélkül. Komolyan mondom tisztára olyan a topik, mint a kis kijelzős híreknél. Jön a sok süket bizonygatni miért nem jó, holott a piac 99%-a nem olyan. Tehát az a veszély sem áll fenn, hogy csak olyan lesz.
És ha valaki esetleg nem egyet fúj a nyájjal, jön a támadás meg a személyeskedés. -
veterán
Engem az erdekelne vajon az az egy kamera olyan lesz mint ami a 11es szériában a fő kamera ?
3njoy the Lif3
-
Silenzio
addikt
A poén kedvéért idézek egy kicsit a legelső iPhone Mobilarenás tesztjéből, 2007-ből. Nosztalgiára fel!
"Az előlapon található a lényeg, a 3,5 hüvelyk átlójú, 320 x 480 pixel felbontású multi-touch érintőkijelző. Gombok hiányában kizárólag ezzel fogjuk kezelni a gépet, annak mikéntjére viszont egy külön oldalon térek ki. A megjelenítő képe túlzás nélkül gyönyörű, járt már nálam pár durva kijelzővel szerelt gép (legutóbb az E-TEN X500+, a maga 2,8 hüvelykes VGA kijelzőjével), de az iPhone mindet lepipálja. Maximális fényerőn elképesztően világos, a színek élénkek, tényleg csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. A kijelző körül nincs perem, az egész előlap egy sík felület, egyedül az alul található, szintén kiváló minőségű "visszatérőgomb", valamint a fenti telefonhangszóró mélyednek be egy kicsit. Az egész előlap tükröződő felületű, az ujjlenyomatokat gyűjti, bár messze nem annyira, mint amennyire vártam. A karcálló bevonat a külföldi tesztek szerint teljesen rendben van, én ezt érthető okok miatt nem vizsgáltam behatóan. (Valóban elképesztő a képernyő, pedig ez is Ázsia keleti feléből érkezik. Vajon miért nem strapálták magukat eddig a többiek kijelzők tekintetében? - Bog)"
(#48) QwErTy42:
Öreg, egy hsz-szel előbb írtam le, hogy az SE is az aktuális legújabb hardvert kapta, és most is így lesz. Akkor most mi van?[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Kuo pont nem az, aki naponta belenget minden fake szart....
-
QwErTy42
addikt
Nem értem, hogy miért vár bárki is csodát.
Itt is a profitmaximalizálás az elsődleges cél. Hiába lesz relatív olcsó az alma saját magához képest, az tuti hogy ennek ára lesz:
- gyengébb kijelző: sanszosan marad az ips
- "régi" SOC
- kompromisszumos kamera és abból is csak egy front oldalon
- gyors töltés tuti nem lesz támogatva
- kevéske RAM
- régi ház: 8Nem lesz itt semmi revulúsöneri.
Attól még lehet "jó" telefon sok embernek, ha az adott lóvéért nem lesz túl sok a kompromisszum.
Mondjuk nekem személy szerint nem kéne....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Silenzio
addikt
Jajj, de okos valaki! Vagy mégsem. Az SE az 5S házába került, amiben A7 chipset volt és 28 nanométeres node-on készült, de az SE-ben ettől még 14-16 nanométeres A9 lett, tehát újra kellett tervezni a nyákot, mindemellett a többi hardverelem konstellációját is, még a kamerát is, hogy beférjen a kis nudli testbe. Szóval a ház volt régi, minden más meg nem.
Láttam már kispolskit Porsche sportkocsis motorral. Ami polesznek néz ki, de 4 másodperc alatt megy fel 100-ra, az szerintem mégse polesz. Már csak azért sincs igazad, mert az A9 abszolút kurrens volt a maga idejében, tehát eleve nem igaz, hogy már létező alkatrészekből olcsóbb volt előállítani. Nem régebbi modell-alapanyagokat használtak hozzá, hanem az aktuális legújabbét. Most is ez lesz a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Plug Life
senior tag
Tegnap teljesen máshogy nézett ki. Egy nap alatt áttervezték?
-
Tibee86
nagyúr
válasz vodrosjozsi #35 üzenetére
Feleslegesen vártál ilyeneket, az SE is arról szólt, hogy a már létező alkatrészekből összeraknak egy telefont, hogy jóval olcsóbban tudják adni mint a többit.
Jack csatlakozó pedig még ezen a kamu telefonon sincs.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Az i8 pont jó méretű. Persze ha huzamosabb ideig netezek otthon, akkor noti vagy tablet.
De mondom most lehet személyeskedni, értetlenkedni, de én így gondolom.Paw: nem jár semmiféle kompromisszummal. Legalábbis nálam. Ma is használok kávás telefont. Pl a Lumia 550 nagyon jó fogású.
De befejeztem. Mehet tovább a hüledezés.
-
Juhaszatti
addikt
válasz janeszgol #15 üzenetére
4mm-el alacsonyabb mindössze mint az az S10e, úgy hogy közben 1,1"-al kisebb a kijelző.
Borzalmasan helypazarló. Ha csak 0,5" lenne benne nagyobb, még akkor is lehetne a ház ugyanekkora méretű, fogást segítő, de nem túlzó kávákkal együtt. Még csak kávamentesíteni se kéne, csupán normális méretűre faragni.[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
válasz Mr Anderson #38 üzenetére
Szia! Miből gondolod, hogy kis méretű? Annyit tudni, hogy a kijelzője 4,7", a ház méreteiről nincs információ.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Wajk
addikt
válasz Mr Anderson #38 üzenetére
mitől lenne kicsi? i8 méret, vagy az már kicsinek számít? lehet lemaradtam...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
hemaka
nagyúr
Forintot nem ér ezzel a 6-os dizájnnal.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
vodrosjozsi
addikt
Ez így elég szar..
Annyit vártam azért, hogy legyen FaceID, ugyanekkora kijelzővel, de ez inkább egy Iphone 8 jack csatlakozóval, szal egy iphone 8c. Ez így nem kell. Pláne úgy, hogy mennyire nyomták a BT-t a füleseknél erre tessék.. ezzel ki akarnak hülyíteni de komolyan[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35
-
Razzul
őstag
válasz janeszgol #31 üzenetére
Nem személyeskedtem. Azt mondom, hogy az elavult megoldások mellett nincs értelme érvelni, hiába vannak olykor az idejétmúlt technológiáknak előnyeik a modernekkel szemben. Ez olyan, minta valaki a lovaskocsi mellett érvelne az autók ellenében. Mert igaz, hogy az autó gyorsabb meg kényelmesebb, de a lovaskocsin élvezheted a friss levegőt.
Tokot tenni meg nem csak a csupa displayes készülékekre érdemes, hanem bármelyikre. Az iPhone 6s-emet is mentette már meg tok egy nagyobb zuhanáskor.
-
Noukoum
veterán
Szinte biztos hogy nem így fog kinézni. Iphone 8 házban lesz a mobil, igazából jó lenne ha több specifikáció is kiderülne a mobilról (aksi méret, és változás az iphone 8-hoz képest.)
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
laabom
tag
Ez pont olyan mint a Wow Classic. Mindenki évek óta várja és hypolja az elején még jónak is tűnik de olyan gyorsan lemegy a lelkesedés ahogy jött....
-
Silenzio
addikt
Óemgé! Nem lesz rajta Jakabdugó? Akkor ez kurváááára modern dizájn!!!
-
Razzul
őstag
válasz janeszgol #22 üzenetére
Szerintem ne próbáljuk megmagyarázni, hogy miért jó ha egy telefonnak mégis van pereme. A kissé bizonytalanabb fogás szerintem teljesen korrekt kompromisszum a csupa displayért cserébe. Ráadásul a kézrátétel problémája orvosolható egy tok beszerzésével, ami amúgy is minden telefon esetében ajánlott.
-
scyllarus
veterán
Szerintem fake. Ahogy az SE-nél újrahasznosították a korábbi modell házát, itt is ez lenne a cél, költségcsökkentés miatt. Hasonló, ugyanakkora de másmilyen házba rakni pont ugyanolyan drága lenne, mint teljesen új házat tervezni, értelmetlen.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
szaszyka
senior tag
Teljesen jó!
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
janeszgol
félisten
Nem lett volna jó. Akkor nem tudod megfogni. Egy szélesség alatt a csupa display inkább hátrány. Persze lehet rajta agyalni, hogy mekkora kijelző férne bele stb, de azért van előnye is a káváknak. Ti csak a hátrányát nézitek. Ott az S8. Egyszerűen kényelmetlen kézben tartani.
-
Razzul
őstag
Pontosan. A régi dizájn újrahasznosításával pont a minél jobb kijelző-káva arány veszik el, ami a kompaktság kulcsa lenne.
Az iPhone SE egyik fő negatívuma és kritkája ugyan ez volt. Kompakt volt az is, de egy kis gondolkodással és energiabefektetéssel abba a házba is bele tudtak volna tenni egy nagyobb kijelzőt, lehetett volna jobb is.
-
hogabesz
aktív tag
Lelépett a kopasz - nem mitha nagy újításokat hozott volna ő is - aztán megállt az élet.
-
doooo
veterán
És pont arra nem jó az ősi dizájn, amire kellene... a lehető legkompaktabbnak és egy kézzel is nagyon könnyen kezelhetőnek lenni. A 4,7"-es képernyők helyére mindig belefért volna legalább egy 5,1"-es képernyő is (még mindig ősinek ható kávákat hagyva), szóval új korában is elavult volt ilyen téren a dizájn, ez mostanra sokszorozódott.
-
janeszgol
félisten
válasz Juhaszatti #6 üzenetére
138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Ez egy normális méret. A Lumia 640-et pl már kényelmetlen, még hordani is. Nem mondom pl az S8 is egy marha optimális cucc, jó mérettel, de nagy na.
Annyi lesz a gond, hogy szerintem marad a csirke akkumulátor. Hiszen a mérete miatt ugye nem lehet beletenni egy háromezreset.A sokat emlegetett S10e-t én is vártam, de hogy a powergomb a jobb felső sarokba került, az megbocsáthatatlan.
-
törölt tag
Ez aztán innováció a javából... Ja nem.
-
Razzul
őstag
Máshol azt írják, hogy kamu a videó és a benne szereplő telefon egy iPhone 8, utángyártott készülékházban. Már az is árulkodó, hogy a videóban a mobil hátulján szerepel az iPhone felirat, pedig attól az Apple tavaly a 11-es verzióval megszabadult és csak a logó maradt.
-
roli543
őstag
Nem értem mi a bajotok, annak idején a SE is az 5s designjával jött ki. Ez egy ilyen “olcsó” iPhone lesz. Szerintem akik szeretik a gyártót és a rendszert, meg az újjlenyomatolvasót és nem akarnak 1000 dodó felett venni telefont, azoknak tökéletes lesz.
igen, kissé régi a design, és? De belül kellően erős lesz majd.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
doooo
veterán
Kreatív...
-
Maxxy10
addikt
Valószínűleg ugyan azt a kijelzőt fogja használni mint a nyolcas így tudták "olcsósítani".
-
Egon
nagyúr
Megvárom a tesztjét, kíváncsi vagyok a kamera képességeire, az üzemidőre, no meg a (virtual?) dual-sim képességére.
Vagy ilyet vetetek a céggel, vagy marad (jobb híján, kompakt mobilt keresvén) az S10E."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Wajk
addikt
válasz Juhaszatti #6 üzenetére
tetszik a design, de a felső káva az már erősen oldschool... sajnos.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
törölt tag
Sikerült még kikukázni pár elfeledett alkatrészt?
-
janeszgol
félisten
Végre egy normális telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest