Videón az állítólagos iPhone 9/SE 2

A megnevezés egyelőre nem biztos, az eddigi renderek alapján viszont nem kizárt, hogy tényleg a kis méretű iPhone-t látjuk.

Hirdetés

Az Apple elvileg kisebb méretű, nyilván kedvezőbb árazású és már-már retró megjelenésű készüléket tervez, lassan időtlen idők óta. Az almás témákkal foglalkozó elemző, Ming-Chi Kuo évek óta mindig hamarosan vizionálja az eszközt, megszámlálni sem tudom, hányszor írtuk le, hogy de most már aztán tényleg, de a nagy számok törvények alapján előbb-utóbb igazunk lesz. Talán most. Nem csak renderek, de egy videó is erre mutat.

Az iPhone SE 2-t vagy iPhone 9-et iPhone 8/SE-szerű dizájnnal, fizikai Home gombbal és viszonylag ósdi dizájnnal, de maximum 4,7 hüvelykes megjelenítővel pletykálják, az elmúlt évek trendjeiből pedig pont a jack csatlakozó hiányát emelik át az új, egykamerás készülékbe.


[+]

Cserébe a legolcsóbb iPhone is az Apple A13 Bionic szettjével dolgozik majd, ami a régimódi megjelenés ellenére azért mégis érvényes versenytárssá teheti a mai viszonyok között kicsinek mondható eszközt. Mindazonáltal a kedvezőtlen kijelző/előlap arány miatt azért lehetne sokkal kisebb is, ha már ez volt a koncepció egyik fele az elérhető árazás mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés