Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Sorolj...

Bár nem vagyok hardcore gamer, de én pont az ellenkezőjét hallottam, hogy sok játék egy kicsivel jobban megy az újabb rendszeren (8.x) és vsz a még újabb Windows 10-en is jobban fog. Azért manapság már teljesítmény terén korántsem a Win7 az etalon mindenben.
Vsz ebben a tesztben is nem hiába a 8.1-gyel lett összehasonlítva, hiszen a lényeg a legutóbbi rendszerhez képesti fejlődés. A 7-esben még fast startup sincsen, így biztos jobban lealázta volna bootnál. -
-Alvin-
tag
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Milyen legtöbb?
8.1en jobban fut: world of Tanks, Wolfenstein the new order, Crysis 3, Alien Isolation csak hogy párat említsek...
De ezek a különbségek max 1-4% szal kb mérési hibahatár -
Kékes525
félisten
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Ha elolvasod a hozzászólásokat, akkor láthatod, hogy nem arról megy a vita. Az csak egy apropó volt a vitához. A téma a Windows 10 maga teljességében. Már amennyire ez a kis beszélgetés áttudja azt fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest