Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz King Unique #383 üzenetére

Ezekkel már egyet tudok érteni, mert én sem mondom azt, hogy hiábavaló volt kiadni a 7-es utáni Windowsokat, és a váltás halogatásának sem látom értelmét.

"Gépvásárlás meg leginkább főleg XP tulajokat érinti, akinek már W7 alá optimalizált vasa van, azon nagy valószínűséggel a 8.1 és 9 is elmegy."

Illetve a laptopokat. Én legalábbis ezekre gondoltam, mert úgy látom, ott az OS váltás gyakran egy új gépet jelent, amelyik gyárilag az új OS-szel jön.

"Home szinten a nagy többség meg tudjuk honnan szerzi be a telepítőt és hogyan/ mivel aktiválja be..."

Ehh, ezt a réteget hagyjuk, egy külön történet. Persze igaz, őket nem tartja vissza a magas ár. :)

törölt tag

válasz King Unique #371 üzenetére

"ennyi erővel újabb és újabb OS-eknél is lehet majd mindig keresni a különféle kifogásokat, h mért ne..."

Te milyen kifogásokról beszélsz? Amiket felsoroltál azok nem kifogások, hanem normális ellenérvek. Ugyan miért lenne pénzt, időt és energiát nem kímélve kötelező, legalábbis illendő a Windows 7-et egy újabb Windows-ra cserélni?

Használat szempontjából a legtöbb ember számára az OS is egy olyan eszköz mint mondjuk a mikró vagy a mosógép. Az OS-t is majd akkor cserélik (sokszor a számítógéppel együtt) ha már kevés lesz a régi, vagy annyival jobbnak találják az újat. Ezzel az égvilágon semmi gond nincs.

Új hozzászólás Aktív témák