- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
Apámnak most raktam fel a laptopjára 2 hónap győzködés után és ez volt az első mondata win7 után:
"Hű de gyors! Biztosan ugyanaz a laptop amit én használtam?"
Ő is félt a csempéktől, mert a munkahelyén találkozott már velük és nagyon bonyolultnak találta (54 éves fejjel).
Most Start8-al használja és a csempék közelébe sem megy, teljesen meg van vele elégedve.Én nem tudom hány designer dolgozott ezen a start menün, de szerintem okádék az egész.
Állítom ezt úgy hogy designer vagyok. Eddig még mindig a Start8 dizájnja jön be számomra, akár a csempés változatról, akár a win8-as szögletes start menüről beszélünk.
-
saelin
veterán
Lényegtelen. Rossz véleménnyel vannak róla az emberek és a régi rendszer megfelel nekik. Szvsz fölösleges évente új wint kiadni, mert csak a bevételt akarják így növelni és az nem a felhasználó javára van. Egy év alatt nem változik annyit az it, hogy új os kelljen a gépek alá, bőven elég lenne 3-5 évente új os. Senki nem fog évente új rendszert venni és most az átlag user-re gondolok mint én, akik nem munkára használják a pc-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest