Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
45k az szép. Én azért veszek 9900-át, mert tuti nem fogom tudni most megvenni a Londont/Aristot. Ráadásul a billentyűzete még BlackBerry viszonylatban is kiemelkedő. De van ám hátránya is. A fotózásról le lehet mondani, és az aksival is bűvészkedni kell, hogy kibírjon egy napot, de veszek bele erősebbet.
-
tomab04a
aktív tag
Szerintem visszatérés lesz ez.
Nincs ekezet.
-
SÖ
addikt
válasz daniel909 #44 üzenetére
A kis kávától nem kell megijedni, kell hagyni valamit a BB10 QWERTY kettőnek is. Az már biztos teli kijelzős lesz, ha meghallják a felhasználókat. De ebben is ez legyen a legnagyobb hiba, ha a hardver ott lesz a toppon. Auto fókusz, HD legalább 30 pfs, 2000mAh feletti akku, stb. Ráadásul erre már jönnek a minőségi appok. Csak meg kell nézni PB-re milyen szép alkalmazások vannak. Márpedig, a PlayBook 2.0 szinte egy az egyben BB10 Na erre mondom, hogy a 9900 is megkaphatná, de nem sok esély van rá. Szerintem január 30. lesznek kellemes meglepetések.
[ Szerkesztve ]
-
Probber
őstag
Az új hullám remélhetőleg meghozza számukra az emelkedést.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Cyberpunk
félisten
-
Иван
őstag
Használt árakról szerintem ne beszéljünk, mert nagyon nehezen lehet megállapodni az árban: valaki látott bagóért, valaki nem.
Mindig kártyafüggetlen, új a "benchmark" ár nálam.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Иван
őstag
Felesleges most kiadni 110 körül egy bold 9900-ára, amikor egy hónap múlva jön a BB10 (ha szerencsénk van) kicsivel drágábban, és le is esik majd a bold 9900 ára.
A Curve-ök is esni fognak, de házon belül nem lesz párja, így aki továbbra se akar drága BB-t venni, annak ugyanúgy maradnak opciónak.
Amúgy meg a BB-n tök mindegy a hardver szerintem, igazából a Boldokat inkább a minőség a tapizás miatt éri meg megvenni, nem azért a plusz megahertzért.
Én legalábbis így látom.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
Boldokat már tényleg nem éri meg venni.
Pont fordítva látom. A Curve-ek nagyon elavultak, Boldok (nagyobb touch kijelző) még ma is elmennek hardveresen. 1,2GHz, közel 1GB RAM-al. Az árak, meg mennek lefelé.
Hát szép is volna, a BIS jár. A kérdés, hogy ingyenes lesz-e, vagy nagyon olcsó. Azért az a havi 1-2 ezer forint a szolgáltató zsebébe súlyos, ha a konkurenciát nézzük.Úgy tudom, hogy a jövőben, csak cégesen lesz fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
szerintetek lesz majd támogatás a BB10 előtti telefonokra is?
Semmi konkrétum nincs. Az elemzők azt prognosztizálják, hogy nem. Ha összevetjük az Apple üzletpolitikájával azt mondhatjuk, hogy váltásra sarkal. De ha korrektek, megírják QNX-re is az újdonságokat. Ne felejtsük el, hogy az OS 7.1-ben SoC-tól függően - többek között - írtak FM radíó appot, amit a régi modellek kaptak. (Azért van support)
Tehát a BB még nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Valószínű január 30.-án derül ki.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Majd a BB10 beindítja a szekeret, én már nagyon várom.
Egy lehetséges vásárló
halahala
-
Иван
őstag
válasz margithid #10 üzenetére
Lehetséges, csak azt akartam mondani, hogy a Curve modelleket még érdemes venni. Boldot már tényleg nem.
Állítólag lesz qwerty modell (BB palettán kell lennie), sőt, pletykák szerint 720x720-as négyzet kijelzője lesz. Ilyesmit várnak.
-
margithid
veterán
Persze, hogy nagy sebet, de RIMM egyszer már felért a csúcsra, piacvezető volt, most méllyponton van, nokia most lábal ki belöle. Állandó a változás, szerintem most apple-nél jöhet el egy süllyedés, iphone5 nem fogja tudni tartani a lépést se bb10zel, se 920szal, se a samsung csúcsgépeivel.
Egy idő után nem lesz elég annyi, hogy iphone, ahogy bb-né lse volt elég a név, kellenek az új megoldások, az innováció! És ebben most nokia, samsung és a hírek szerint bb fog élen járni. -
HuMarc
veterán
Meglepő De én bízom a BB10-ben, engem meggyőzött. (Csak ne árazzák túl, mert akkor végük van...)
-
margithid
veterán
Azért ez nem igy müködik. Várnak egy évet és ha nem megy akkor android vagy wp irányba is lehet lépni.
De ha lenyomják az árát tőzsdén meg is vehetik 2-3 milliárd $-t kiadna értük mondjuk egy kínai gyártó, ahogy lenovot is megvették annó az ibm-től. (volt is valami felvásárlási pletyka nokiáról, hogy esetleg lenovo megvenné, ki tudja ha esik megint RIMM lehet náluk próbálkoznak) -
Orton96
aktív tag
Várható volt... Majd a következő negyedévben, mikor kijönnek a BB10 telók!
Jön majd a profit, de drukkolok nekik, hogy utána folytassák a megkezdett utat és ne szúrják el megint. -
Иван
őstag
Boldokat már tényleg nem éri meg venni. Curve határeset (én is vettem egy 9360-at), mert a BB10 most szerintem még jó darabig nem lesz képviselve alacsonyabb ársávban.
Amúgy meg ha jól tudom ez kevesebb veszteség a "megszokottnál." Azért drukkolunk nekik
-
margithid
veterán
Szeritnem nem lehet összehasonlítani a msotani kínálatot a BB10-zel, főleg azért, mert ott csak 2 készülék lesz és kész. Ráadásul ezeket szerintem 150+ Ft-ért lehet majd itthon megvenni.
Támogatás szeritnem nem sok lesz már a régi telefonokra, de persze nem húzzák le a klotyón azért
Valami olyasmi lesz szeritnem mint a wp 8 és 7.8, az előbbi a fontosabb és abból várják a nyereséget.
Én is gondolkodom egy 9320-on, főleg üzemidő miatt, de sajnos iszonyat drága még most is.
Tudom ne lehet összehasonlítani, de egy ZTE Grand X pár ezerrel többért ott van.
Ha én BB10 várárlásán törném a fejem még a BIS/BES ingyenessé tétele lenne szimpatikus húzás, ennyi pénzért már bele kellene férnie. Ráadásul a legtöbb plattform már kellőképpen biztonságos.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Sajnálom őket, mert mindig minőséget gyártanak/gyártottak
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
HUNPablo
tag
Hát nem jó olvasni ezeket imádom a BB-ket de azért egy kicsit meg is érdemelték . Attól függetlenül hogy nem rossz eladási adataik vannak a pénzügyi helyzetükhöz képest . BB10-től csodát várnak , szerintem egy kicsit késői már , de majd a piac eldönti....
-
Obi Wan
tag
sztem ez várható volt! éppeszű ember nem vesz a BB10 előtt Blackberryt! vagy megvárja azt (ha mindenféleképpen BB-t akar) vagy átmegy vmelyik konkurenciához!
szerintetek lesz majd támogatás a BB10 előtti telefonokra is?Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
margithid
veterán
Gondolom vannak kiadások BB10 feljesztése kapcsán is, nem rossz eladások ezek szerintem egy kihalófélben lévő plattformtól. (BB10-re nem lehe tugye frissíteni a mostani készülékeket)
Szeritnem lesz keresnivalója BB-nek, iphone 5 eladások nem úgy alakulnak ahogy várták, igaz itt vannak a wp telefonok, de azokban szvsz nincs meg az az exkluzívitás ami BB-ben meglesz. Arra gondolok, hogy alsóbb árkategóriában nem lehet majd kapni BB-t és ezt szerintem jól is teszik a kanadaiak.
Apple nem virít valami, akkor lassan hanyatlani fog, és mielőtt támadnának, ezek tények. Innováció tekintetében Samsung, nokia és BB is az alma előtt van.
Mondjuk arra kiváncsi vagyok mire költötek évek alatt annyi milliárd $-t, ami a pénzügyi jelentésükben nincs feltüntetve mire ment el. -
Cyberpunk
félisten
Hát nem meglepő a BB10 még várat magára. Remélem beindul a szekér majd vele.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest