Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kasya

nagyúr

válasz .mf #28 üzenetére

Csazlakoznek elottem szolohoz. nekem is nagyon tetszik a korabbi design (ahogy korabban is irtam) es en is megvennem, ha lenne ra penzem es meg ki is tudnam hasznalni...es meg hasznalnam is mint fo telefon.
    Igen, eleg surun talalkozok gazdag emberekkel pl. golf palyan is, bar ott nem nagyon latom, hogy milyen telefont hasznalnak. Akiket latok, azoknak pedig sokszor szimpla telefonjuk van. Hozzateszem, nekik megint mas a fontos (ez esetben vadaszat, golf kozegben az auto, ora, ruha, fegyver stb. fontosabb szempont - lehet a kor miatt is).
    En nem mondom, hogy nincsenek olyanok, akik ugy gondoljak hogy ez a telefon kell nekik, mert sok a penz es hat nem tudja mire kolteni, de azt is fogadjuk el hogy van olyan, akinek tenyleg tud tetszeni es ertekeli a telefont.

Ahany iparagban mozgunk, szerintem annyi fele emberrel talalkozunk :)

törölt tag

válasz .mf #28 üzenetére

"A hirtelen meggazdagodott, látszatra adó, pénzt két kézzel szóró, "mindegy, csak drága legyen" (erre a Vertu kiváló példa, rendkívül magas ára ellenére tudásában és technikai megoldásaiban eddig egy alsókategóriás gagyifon volt, s még a kínézetét sem mondanám éppen ízlésesnek, de ez már szubjektív) típus a célcsoport, szvsz."

Már miért hirtelen meggazdagodott kell legyen? Ezen telefonok, ahogy a Patek órák sem a közép és felsövezetöknek vannak, hanem a milliomos CEO-knak, stb-knek. Akiknek meg az a ftonos, hogy a teljes kép róluk egységes legyen, midnen összepasszoló. Való igaz, notesznek, határidönaplónak nem Vertut vettek eddig sem, ezután sem azt fognak, de telefonnak tökéletesen lakalmas ez is.

Pl. a Tag Heuer telefonokat én is megvenném, ha lenne rá felesleges pénzem, meg egy-két korábbi Vertut is, ugyanis kivitelre, designra olyanok, amilyen nekem igen szimpatikus.

Új hozzászólás Aktív témák