- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Csazlakoznek elottem szolohoz. nekem is nagyon tetszik a korabbi design (ahogy korabban is irtam) es en is megvennem, ha lenne ra penzem es meg ki is tudnam hasznalni...es meg hasznalnam is mint fo telefon.
Igen, eleg surun talalkozok gazdag emberekkel pl. golf palyan is, bar ott nem nagyon latom, hogy milyen telefont hasznalnak. Akiket latok, azoknak pedig sokszor szimpla telefonjuk van. Hozzateszem, nekik megint mas a fontos (ez esetben vadaszat, golf kozegben az auto, ora, ruha, fegyver stb. fontosabb szempont - lehet a kor miatt is).
En nem mondom, hogy nincsenek olyanok, akik ugy gondoljak hogy ez a telefon kell nekik, mert sok a penz es hat nem tudja mire kolteni, de azt is fogadjuk el hogy van olyan, akinek tenyleg tud tetszeni es ertekeli a telefont.Ahany iparagban mozgunk, szerintem annyi fele emberrel talalkozunk
-
törölt tag
"A hirtelen meggazdagodott, látszatra adó, pénzt két kézzel szóró, "mindegy, csak drága legyen" (erre a Vertu kiváló példa, rendkívül magas ára ellenére tudásában és technikai megoldásaiban eddig egy alsókategóriás gagyifon volt, s még a kínézetét sem mondanám éppen ízlésesnek, de ez már szubjektív) típus a célcsoport, szvsz."
Már miért hirtelen meggazdagodott kell legyen? Ezen telefonok, ahogy a Patek órák sem a közép és felsövezetöknek vannak, hanem a milliomos CEO-knak, stb-knek. Akiknek meg az a ftonos, hogy a teljes kép róluk egységes legyen, midnen összepasszoló. Való igaz, notesznek, határidönaplónak nem Vertut vettek eddig sem, ezután sem azt fognak, de telefonnak tökéletesen lakalmas ez is.
Pl. a Tag Heuer telefonokat én is megvenném, ha lenne rá felesleges pénzem, meg egy-két korábbi Vertut is, ugyanis kivitelre, designra olyanok, amilyen nekem igen szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest