Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Kulsos link: portfolio
-
Kasya
nagyúr
No de en ugy hallottam, hogy a Vertu mar nem Nokia, csak 10%-os reszesedessel bir.
-
Kasya
nagyúr
Csazlakoznek elottem szolohoz. nekem is nagyon tetszik a korabbi design (ahogy korabban is irtam) es en is megvennem, ha lenne ra penzem es meg ki is tudnam hasznalni...es meg hasznalnam is mint fo telefon.
Igen, eleg surun talalkozok gazdag emberekkel pl. golf palyan is, bar ott nem nagyon latom, hogy milyen telefont hasznalnak. Akiket latok, azoknak pedig sokszor szimpla telefonjuk van. Hozzateszem, nekik megint mas a fontos (ez esetben vadaszat, golf kozegben az auto, ora, ruha, fegyver stb. fontosabb szempont - lehet a kor miatt is).
En nem mondom, hogy nincsenek olyanok, akik ugy gondoljak hogy ez a telefon kell nekik, mert sok a penz es hat nem tudja mire kolteni, de azt is fogadjuk el hogy van olyan, akinek tenyleg tud tetszeni es ertekeli a telefont.Ahany iparagban mozgunk, szerintem annyi fele emberrel talalkozunk
-
Kasya
nagyúr
Az emberek alapvetoen ket retegre oszthatoak meglevo penzuktol fuggetlenul; aki tud elni vele es aki nem. Akinek keves a penze, elissza vagy inkabb probal elheto korulmenyeket teremteni. Akinek sok, az vagy elszorja, vagy tud elni a lehetosegeivel. Az egesz fejben dol el, hogy mit akarsz.
Off: visszaolvasva eleg scientologista sziveg lettA lenyeg az, hogy hulye emberek mindig is voltak/vannak/lesznek. Iphonet is kap a 10 eves gyerek es nem hasznalja ki. Ezt is megveheti a leggazdagabb es nem hasznalja ki
Mellesleg igazad van. Raadasul a Blikk es tarsai lapok is pont ugy mutatjak be sokszor a hiressegeket, hogy szorjak a penzt... -
Kasya
nagyúr
válasz
#06658560 #12 üzenetére
Dunaba...es kezdodne a Duna tisztitasa a dragakovekert! Egesz jo modszer a viz tisztantartasaert
Oraban pl. egesz jol nez ki a keramia - gyemant. ...es megfizetheto isSzerk: helyesirasban ez nem az en napom
-
Kasya
nagyúr
Felreeresz. A telen letjogosultsagat nem kerdojelezem meg, mert ha olyan eletet folytatnek, mint ezek tulajdonosai, biztos en is vennek egyet (bar nem az erintokijelzoset). A szolgaltatasai remek elmenyt nyujthatnak, es meg az aszisztensed se kell magaddal hurcolnod. Itt nem a "vagizas" a fontos, hanem az hogy te elegedett legyel. Nem tudom ki ne orulne egy bor boritasu, esetleseges izlesesen dragakovekkel diszotett telefonnak ami kesz aszisztens is egyben.
Ez a telefon tokeletes celpont azoknak, akik nem szamoljak a penzt, hanem "hasznaljak" azt.
Kivancsi leszek a Vertu exklusive programokra es a teljes rendszer es programok kezelofeluletenek atszabasara
Azt eddig nyonyoruen megvalositottak (ahooz kepest, milyuk volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest