Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Felreeresz. A telen letjogosultsagat nem kerdojelezem meg, mert ha olyan eletet folytatnek, mint ezek tulajdonosai, biztos en is vennek egyet (bar nem az erintokijelzoset). A szolgaltatasai remek elmenyt nyujthatnak, es meg az aszisztensed se kell magaddal hurcolnod. Itt nem a "vagizas" a fontos, hanem az hogy te elegedett legyel. Nem tudom ki ne orulne egy bor boritasu, esetleseges izlesesen dragakovekkel diszotett telefonnak ami kesz aszisztens is egyben.
Ez a telefon tokeletes celpont azoknak, akik nem szamoljak a penzt, hanem "hasznaljak" azt."Haha. Hahahaha.
Nem tudom, hogy ki ez a célcsoport, akikről beszélsz, vagy hogy egyáltalán találkoztál-e már ilyen emberekkel, akikre gondolsz. Szoktam külföldi projekteken / megbízatásokon / cégeknél dolgozni. Találkoztam már megbeszélésesken néhány nagy és mégnagyobb globális nagyvállalatnál dolgozó közép- és felsővezetővel. Mit használtak? Legtöbben Blackberry-t, azután iPhone, majd sorra a többi. Vertut én még egyik kezében sem láttam.
Ezt nem olyanok veszik, akiknek "elektronikus asszisztens" kell - azok pl. Bb-t használnak. Azt írod, hogy "Itt nem a "vagizas" a fontos" - dehogyisnem, ez az egész márka pont arról szól. A hirtelen meggazdagodott, látszatra adó, pénzt két kézzel szóró, "mindegy, csak drága legyen" (erre a Vertu kiváló példa, rendkívül magas ára ellenére tudásában és technikai megoldásaiban eddig egy alsókategóriás gagyifon volt, s még a kínézetét sem mondanám éppen ízlésesnek, de ez már szubjektív) típus a célcsoport, szvsz.
Persze ezzel lehet vitatkozni, mivel az enyém is csak egy vélemény, ami a saját tapasztalataimon alapul, azokban az iparágakban, amikhez eddig közöm volt, s közben lehet, hogy máshol máshogyan megy. -
Velocity
aktív tag
szerintem tévedsz. Ilyen telefont szerintem nem a magabiztos üzletemberek vesznek. Nekik a kezébe sokkal jobban passzol pl egy iphone, vagy más felső kategóriás telefon. Ilyen telefont azok vesznek, akik hirtelen meggazdagodásukat csak feltűnési viszketegségük kielégítésére használják. Vesznek telefont pár milláért. Meg vesznek Dartz Prombront, bálnapéniszbőrrel borított üléssel, csak mert megtehetik. Nem becsülik a pénzt, hanem szórják két kézzel. MTV-n is szoktak lenni ilyen műsorok, hogy pl a rapper egyedül lakik a szakáccsal a 1200nm-es luxusvillában. Van 15 fürdőszobája, meg egy hegynyi luxusautója stb... Megteheti és meg is teszi, de minek...? Na az ilyeneknek van ez a teló is. Ahogy az egyik marketing tanárom mondta anno: a sznobok a marketingesek jóbarátai, mert nekik mindent el lehet adni...
Tisztelet a kivételnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged